Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
fio ja už som sa to naučila vypustiť, len mi to v tej chvíli zdvihne mandle, ešte aj dnešný syr dobreže mi nepríde ešte aj obaliť ako keby som bola krepá 😎
no práveže mužíkovi ATB moc nezaberajú, malá lepšie, mňa zas bolí hrdlo a smrkám tak už neviem, ale mne to môže robiť aj alergia ale nič moc, dúfam že to prejde, nechce sa mi zas behať ORL, alergo, obvodná a hlavne teraz v tehu mi aj tak skoro nič nemôžu dať, a to som už 2 týždne doma ☹
no dobre baby, prejdime na lepšiu tému, táto mi už dvíha adrenalín 😀 .....
ja sa zase spýtam na tie prvé pohyby, neviem či to môže byť ale citim tak pod pupkom niečo také, ako keby sa bábo otáčalo a trošku oprelo aj o bruško, môže to byť alebo nie?
rosan, teraz ma napadlo, ze v zaciatkoch aj moj mm stale behal za otcom, nech mu pride pomoct, ale dopadlo to tak, ze porobil svokor a muz sa len dival. tak som to pekne stopla. povedala som mu, ze nechcem mat neschopneho muza a nech radsej on rozhodne alebo spravi nieco sam, aj ked zle, ved si budujeme nas domov a ucime sa na nom spolu 🙂 pochopil to. postupne 😀
krehka je ta hranica, ked rodicia len pomahaju a ked to uz zacina uberat na samostatnosti novej rodine...
ros aj to vaše prerábanie je asi špecifikum na problémy, ale to netrvá večne a chce to celé čas aby sa vám to postupne utriaslo a skrátka máš asi takých svokrovcov že to nikdy nebude med lízať, s tým sa aj ty musíš zmieriť aj keď to zaškrie, aj ja som to už takto uzavrela, ale zas čo sa musí nechať moja svokra je čo sa týka pomoci veľmi starostlivá, nákupy, varenie, varovanie keď môže pomôže, len že nám klame a intriguje je druhá vec, ale čo už 😠
pusin, ved to, tebe moc lieky nemozu davat, tak asi len preckat... hadam telo zabojuje... takze maroduje cela rodina. no pekne 😒
a s tou svokrou - vidno, ze nie si vydata 1. rok a uz vies, ako to bezi 😀
rosan, ja uz niekolko tyzdnov nieco citim, ale vzdy si poviem, ze to nebolo ono. cakam a cakam a cakam, ze to uz bude naozaj TO 🙂 tazko povedat... mozno si aj namyslame. ved u prvorodiciek je cas do 20tt
renatka a lenok to maju super, tam uz asi nie je co vahat 🙂
kočky nie je tu žiadna z vás daňováčka? potrebovala by som sa niečo opýtať 🙂
fio...no toto isté je u nas...môj muž na byte porobil veľa ale zato aj svokor dosť veľa spravil...
pusinqa...no nech to prerábanie už skončí, možno bude lepší klud
fio to si píš a moja svokra je kaliber za 10 normál svokier, to sú iné nenápadné boje ale šak som sa už od mm naučila bojové techniky, už ju viem prekuknúť, púšťať jedným uchom dnu a druhým von, aj nenápadka sfúknuť 😀
ale zas beriem ju že je stará a chorá, dlho doma celé roky a každý sme nejaký, zas som rada že pomôžu inak by nemal kto
a ja pri tej vašej diskusii začínam chápať prečo sa jeden náš kamarát smeje že aká som ja sekera a že on sa ma bojí 😀
raz bola dobrá komédia som jej omylom povedala čo som si chcela len pomyslieť neviem ako mi to mohlo utiecť v nejakom spore že či je na hlavu, to bolo, to mal aj mm veľký problém a mne to bolo v duchu tak hrozne smiešne, skrátka mi tá myšlienka úplne vykĺzla čo sa mi nestáva, lebo zas až tak sme sa nehádali ale ušlo mi 😀
ja vám poviem, že moja svokra sa vie tak super so mnou porozprávať, ona si hovorí a hovorí a hovorí a hovorí a ja som stále ticho...asi za polhodiny čo má ona monolog ja poviem asi jedno slovo 😀
ros určite po prerábke bude kľudnejšie, aj veci okolo malého už budete riešiť tak postupne, to už bude lepšie a ty budeš mama budeš paňou situácie, bude na tebe rozhodnúť sa čo a ako, príp. si nechať poradiť, aj keď aj to bývajú hádky okolo maličkostí, obliekania, kúpania, liečenia, spania .... ale to patrí k životu, iné si budeš myslieť ty, mm, svokrovci a treba to prelúskať
no dobre ľudia, idem volať lebo sa tu skôr vyrútim čo ma žalúdok bolí... kto vie sa modlite, ostatní držte palce 😉
pusin 😀 😀 dobre si sa preriekla. aj ja by som sa asi smiala ako diva 😀
hahaha, pus ty si moj clovek... ze omylom si povedala len to co si si chcela len pomysliet 😀
ros, vcera bola svokra u nas asi po 2 mesiacoch, velmi zlata.. tiez kecala kecala a ja som sa na nu len usmievala.. potom sa uz muzovi zdalo ze je dlho, tak zacal byt nervozny a rozmyslal ako by ju odlakal 😀
modlim sa a drzim palce! daj vediet
ama... drzime palcoke 😉 ..kazda z nas dvojnasobok, to si pis 😉
baby mne sa to práveže nestáva ja som inak hanblivá, krotká, ale zas v pozadí si idem za svojim, toto bola výnimka veru mi bolo do smiechu a svokra s mm do krvi urazení
ama fakt držíme všetkých 40 palcov
veď to mi minule aj zástupkyňa hodnotila hodinu a prvá vec že ja sa nezdám, že som taká krehká, nenápadka ale že aký mám ja hlasový prejav výrazný na hodine a ako si viem urobiť poriadok, že by to na mňa nepovedala 😉
ako manzelka a ucitelka aj musis byt razna 🙂
ja som vystudovana ucitelka a vzdy som chcela ucit, aj mam plany robit to, ked budem mat deti, ale moj mm ma vzdy odhovara, ze ja som taka krehka a ticha, ze ma v triede prevalcuju. uvidime, ja si o sebe myslim, ze dokazem byt riadna sekera, ked chcem 🙂
v pondelok si mám prísť pre papiere na genetiku do Nitry 😔 😔 😔
amadora, držím palce...
a čo si potrebovala? ja robím s účtovníctvom tak možno budem vedieť....
amadora... takže ideš na amniocentézu?
amadora. 2. vysledky neboli lepsie? aku si mala pravdepodobnost? taku istu?
hlavne nevesaj hlavu, vsetko je to o interpretacii vysledkov! neboj, je to dobre
ama.. co ti povedali, teda ak mas chut nam to napisat.... nebojkaj sa, stale to moze byt len plany poplach
ama, tiez som sla napisat co bamb... je to na tebe...
stale to moze byt plany poplach...
ahojte, strašne dlho som vás nečítala ☹ neviem čo je nové, dfam, že všetko ok
v utorok som bola na odbery - čo sa týka bábätka, baby aj vy ste sa tak báli, či bude malé ok, či len ja som taká vystresovaná 😖 ?
u nás je dnes krásne, prajem všetkým krásny deň 🙂
fio myslím že máš pravdu a že by si to v poho zvládla, čo robíš teraz?
ama keď budeš vedieť viac napíš ak ti to pomôže, aj keď mm bude cez víkend veľmi chýbať aspoň nám sa tu môžeš vypísať
ja som s tým viac-menej rátala ☹ len toľko že výsledky sú stále znížené, tak si mám prísť v pondelok pre papiere na genetiku, že nech máme istotu... len ma štve že do Nitry, som myslela že ma pošle do BB, tam to aj poznám, aj malý by bol u našich. takto musím dnes zavolať mužovi, všetko mu povedať do telefónu aby si vybavil čím skôr nech ho nechajú doma budúci týždeň lebo ja ani neviem kde je v Nitre nemocnica a s malým tam tiež nemôžem ísť... trochu som si poplakala a už nevládzem ani to. moje zlatíčko chodilo okolo mňa a tak ma jemnúčko hladkal, šťastie moje, ešte že ho mám 🙂 a vás pravdaže 🙂 neviem či pôjdem na amnio, uvidím čo mi povedia v tej Nitre, ale asi áno...
Renatka chcela som to, že včera nám prišli na účet dve veľmi slušné sumy peňazí z daňového úradu, jedna je manželov preplatok na daniach ale netuším čo môže byť druhé, lebo ja som nezamestnaná a na materskej, takže pochybujem že to bude moje, ani som si nič nepodávala 😕 žeby nejaká chyba?

pusinqa...no aj mne dáva za pravdu, ale najprv zapochybuje a potom až ked ho po dobrej hádke presvedčím tak potom je už na mojej strane, ved aj za dvere, ono je to tak že výjdeš hore schodmi a sú dvere, no klasika v činžákoch, ale svokor chcel muža predsviedčať, že spradne zo schodov, ked bude otvárať dvere, ale ja ked otváram dvere tak cúvam a to by som narazila na susedine dvere ktoré sú ešte dobre daleko, takže nič sa nemôže stať ale on ho už na 80% presvedčil ale ja som mu to nakoniec vyhovorila