Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dakujeme a mas super manzela, co ta podrzal 😉
ja viem aké to je. moj bývalý končil v práci večer o osmej a potom sme akždý den volali, ale vždy som niečo zabudla spomenúť a nebolo to ono ako ked sa chceš o niečom rozprávať a máš muža pri sebe
Veronica ďakujem 🙂
Nanu nie je to ono, ale zase by som sa kvôli tomu nerozišla s ním, asi závisí aj od konkrétneho vzťahu. My si vždy všetko vyrozprávame potom doma,presedíme hodiny a debatíme a užívame si že sme spolu.
to je dobré ak si rozumiete aj ked je muž preč. bývalý bol stále v práci a ked prišiel domov tak zase len o práci lebo je živnostník tak na mna nemal ani čas, ale našťastie už je to dávno preč a teraz som konečne šťastná
ako píšem, ono asi záleží od povahy... sú muži čo si nemajú čo so ženami povedať ani keď sú stále spolu, takže si asi nevyberieš 😉 našťastie môj keď je s nami tak si dá záležať aby sme si ten čas spolu užili a aby nám to vynahradil že bol preč 🙂
no idem ja spať, dobrú nôcku 🙂
krásne prvomájové ránko prajem 😵 , tak šup šup pod čerešňu a bozkávať o stošesť 😀 nech sme zdraví šťastní a nech sa máme stále radi 🙂
my pod čerešňu nepôjdeme lebo drahý je po nočnej, ale idem k našim tak donesiem kúsok čerešne domov,
keď nepríde mohamed k hore, príde hora k mohamedovi 😀
dobré ránko
my sa ideme zbaliť a ideme k našim, tak vám prajem krásny víkend 🙂
nanu ja čerešňu mám a nemám chlapa doma takže si nevyberiem 😀
vidíš a ja zase naopak 😀 😀 😀 len dúfam že ešte kvitnú aby som mohla doniesť domov 🙂
daj boštek pod čerešnou synátorovi 🙂 ved chlap ako chlap a je to v rodine 😀
no dobre ludkovia idem ja pre tu čerešnu 🙂
veronica blahoželáme, keď som dočítala čo si písala tak mi ostalo ľúto že sme chorí, inak by sme sa tam aj my išli pozrieť a možno by sme pozreli aj malé? aj si sa tam musela dopredu objednať?
ama no myslím že tvoj mužík to vystihol a úžasne ti to povedal
so mnou už hýbu tehu hormóny 2 týždne doma od včera sa furt rozrevem za čosi čo mi furt niečo ostane ľúto 😒
veronica gratulujem 😉
Ahojte 😉 uz sme zbaleny,mala sa hrozne tesi,maly zazije svoj prvy let D 😎 ufajme ze tam bude pekne pocasie,a teplucke more 😵 Este dokupime nejake drobnosti a zajtra okolo 16:30 odlietame 😎
Dnes rano som sa pohadala s mamou kvoli tej dovolenke ☹ Ze preco dnes ideme este do BA ved kludne sme mohli ist az zajtra 😖 😝 Ale ja chcem este z bytu zobrat dajake veci a kluce dat kamoske 😉 Je na tom nieco cudne???Mame je to cudne 😲 😒 NAstastie nam dokoncili obyvacku takze zachcilu ideme do BA a zajtra sa vam prihlasim nejako rano a potom sup k moru 😎
ahojte, tak my sa hlásime z BB od našich 🙂
Nanu u nás sú čerešne už skoro odkvitnuté, ale záleží od oblasti 🙂
Pusi ďakujem pekne 🙂 Nejako som to úplne prestala od včera riešiť, v pondelok si pôjdem pre papiere, objednám sa do tej Nitry a som si istá že tam nám povedia že ani na amnio netreba ísť a že je to v poriadku a potom sa už len budeme tešiť na 20tt na morfologický utz aby nám potvrdil že čakáme krásne zdravé dievčatko 😵
Askorka nedaj sa znechutiť, si dospelá a vieš čo ti ako vyhovuje a užite si krásnu dovolenku 😵
amadora no co uz 😉 A dakujeme berieme aj znamych maju maleho Alexa ma 1 rok aj daco a Sofinka sa s nim rada hra 😉
tak vám bude super, paráda 🙂
amadora no veru 😎 Sofinka sa hlavne tesi na more a lietadlo toto bude jej 4 let 😉 Takze ziadny novacik ale Philipkov 1 let tak uvidime 😉
Tak uz ideme do BA tak sa tu ohlasim asi vecer alebo podvecer dufam ze nebudu kolony,zapch lebo ma asi porazi 😀 Nastastie soferuje manzel 🙂
askorka tak prajem príjemnú zábavu a užite si to 🙂
ja som už prišla od našich a zobrala som im to počúvadlo čo majú doktori a počúvala bruchu, počula som svoje črevá, potom žblnkať vodu a ešte sem tam do toho niečo ako keby buchlo, ako ked prstom do toho buchnete tak také niečo, neviem či to bolo bábo, ale hádam áno tak si budem namýšlať že je v poriadku 🙂
čerešna už je doma, už len drahého zobudím aby ma pobozkal 🙂
caute baby, po dlhsom case sa opat hlasim
nestihla som vsetko citat ale iba tak zbezne som to prebehla
ja som od piatku na pn a neviem ci uz nie az do konca. zacala som mat tmavohnedy vytok, tak som isla k doktorovi, ze pre istotu, no a ten ma hned vypisal, pozrel male na ultrazvuku ze je velmi nizko a treba byt velmi opatrny, dal mi lieky a naordinoval lezanie. tak som z toho dost taka nijaka, asi ako kazda by bola, dufam ze to prejde a bude vsetko ok.
amadora drzim strasne palce, ale som si ista nase babatka su aj budu ok a ze to vsetko zvladneme.
no petra tak prajeme doma pevné nervy
askorka do Chorvátska idete letecky? Na aké miesto? My sme také hľadali pred pár rokmi, ale vtedy takýchto bolo ešte málo
Ahojte ceresnicky 😵
No, neviem, ale iste sledujete aj tie moje trable s AFP...
Vcera doobeda klidek, pianko a na obed mi volala popletena sestricka, tak som musela odstavit variacu sa polievocku a utekala som opat na krv /stastie, ze od mojho gynda byvam 5 min/, lebo vraj to bolo zle urobene a ze to cestovalo po vsetkych labakoch v Nitre... neviem, ci mi nechcela povedat pravdu, alebo to fakt mohlo byt kvoli tomu skreslene 😒 Takze som si ju aj ja pekne krasne odniesla do nemocky na Biochemiu a pytala som si aj t.c. aj na nuklearku a budem ich sledovat a spehovat od pondelka, ci je to tam, kde ma byt a snad mi aj podaju fundovane vysvetlenie 😉 No, viete co? Mam dost 😝 Som znechutena z pristupu celeho, takze ma asi ani nerozhadzu vysledky, ak budu zle 😝
Tak som si, ako bolestne, vcera dopriala 2 tricka (az po 5 €) 😀 jedno zelenkave s velkym Mickey Mousom a druhe lilave s farebnymi flitrikmi 😉
Ceresnu nemame, ale za to sa dneska cely den pusinkujem... Mm si volaco pyta 😀 😀 😀 😉
Inak, ked tu niekto spominal kocaaare.. v mojom albume je testovanie z Nemecka a mam tam aj zatial favoritov 😉
Dnes sme boli v Mlynoch a uz sme kukali a probovali... 😉 ale este mame cas 😉 Ja len nechapem, preco je vacsina kocikov v ciernej farbe... ved je to hrozne... 😝
A konecne som sa potesila bielymi balerinkami z Deichmanu /co som teda necakala/, lebo mi strasne puchnu a palia nohy... takze sa cil mooozem suchtat 😉 😀
Petra... cav zlato... davno sme sa nevideli 😀
A ake pirule ti dal doki?
Neboj, dolezime to vsetko... a budeme vsetci OoooKaaaa 😉
lenok no na tvojom mieste by som si to ostro odsledovala už aj ja, občas zaúraduje aj pani náhoda
ešteže si sa tak dobre odškodnila 😉 kde majú také šikovné tričená?
a to obuvi na nejaké normálne boty sa chystám aj ja, len sa nie a nie vymotať z tohto nášho lazaretu, ale dnes som už bola na chviľku s kamoškou a jej malou na prechádzke kuknúť ako vlastne vyzerá to slniečko
ahojte baby, vcera som bola zavalena robotiu tak som vas len sem-tam citala, uff, vsetko mozne ste stihli rozobrat.
S plavanim sa aj ja bojim aj ked mam strasnu chut si zaplavat kvoli chrbatu ale tiez mam strach z infekcii. A my s drahym strasne radi chodime do aquaparkov, tak teraz budemem musiet nejako vydrzat.
petra dlho si nepisala uz som rozmyslala co je s tebou. No teda to su neni dobre spravy, ale uvidis na najblizsej kontrole, mozno sa to spravi. A ako casto mas vychadzky? Alebo musis iba lezat?
Ama ti si uzi rodicov a pekne pocasie a nestresuj sa. Vidis akeho mas uzasneho manzela, skoro som sa rozplakala ked som si to precitala. Nadhera. A ako si sa bala mu to povedat a nakoniec ta on upokojil.
Lenok sledujeme tie tvoje testy a opletacky s vysledkami, sestrickou a sanitkarom. Normalne nechapem.Uz by som im asi nieco povedala, ved tolko stresu zazivas a teda dufam ze uplne zbytocne. A vysledky budu v pondelok? A chilly papricky este nerodia? 😀
nanulik ideme az zajtra mi mame byt v BA 😉 Ale dakujem 😵
pusinqa letecky do Chorvatska 😎
Baby sme uz v BA uz sme aj nakupili vecicky su v albumiku 😉 ked chcete mozete kuk 😉
Ta cesta bola hrozna ja som sedela vedla sofera(muzicek)a maly zacal plakat a skrtil sa o sedacku 😲 Tak sme zastavili ukludnil sa a zaspal po cely cas nez sme boli v auparku a tescu prespal v kociariku 😉 Mala ta vymyslala o 106 lebo je cela happy ze ideme na dovolenku 😀
Baby kde ste???Ja som zatial stihla vypnut PC pozerat TV a s malymi sa hrat 😉
Peti ďakujem 🙂
Lenok to je sila, by ma to dobre naštvalo 🙄
Magdalenocka ďakujem pekne 😵
pusinqa, askorka - dakujem, ano, ja som sa tam objednavala lebo ked som tam prisla osobne, tak mali uz dost malo terminov osobne, neoplati sa riskovat, treba radsej zavolat ze ci este vobec maju nieco volne
askorka -a stastnu cestu, uzite si to, my ideme za mesiac a pol na Siciliu, tiez letecky, mala pojde prvy krat tak dufam ze to v zdravi prezijeme 😉
Lenok - normalne nechapem ze co sa to tu deje, ale ved sme na slovensku, tak sa necudujme 😒 . No vysledkov sa neboj, urcite budu dobre. Daj potom vediet, ja si vas este v pondelok vecer precitam, no potom tu chvilu nebudem lebo v utorok skoro rano idem do tej nemocnice a vratim sa az v stredu. A drzim palce
Amadora - zlaty chlapcek, mate dlhsie vlasky nez my. Ved na vystave vsetci hovorili aky pekny chlapcek... 🙂 🙂 🙂 , ked dam foto do PC, pridam, dnes sme totiz mali party-oslavovali sme jej 2roky. 😉

nanu tak my sa vždy porozprávame o všetkom, aj keď nemôžeme byť spolu tak si píšeme a voláme, takže ten problém že by sme niečo neriešili nemáme. ale je to ťažké bez neho, to hej.