Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mata veru tu vetu som pocula a videla vela krat a dakujem 😉 Len uz mi to nepiste 😀 Ale nie ja len taka nemalujme certa na stenu 😉
mata ja, si len v 16 tt, netrap sa , ako prvorodicka mas narok necitit pohyby az do 22tt, amadora, ja som vcera volala dokimu, lebo uz 2 ci 3 dni som mala strasnu migrenu,ani som nevidela, miestami som nezrozumitelne rozpravala a povolil mi jeden ataralgin a musim ficat k neurologovi 😒 ja som mala migreny strasne caste aj pri karolinke ☹
Ďakujem za pochvalu fotky 🙂
Veronica chceli sme ho pred týždňom strihať ale nemal náladu, ale už ho musíme lebo už mu to stojí kade tade 😝
Ja mám dnes krásny večer, ako si Majko čítal knihu so starkou tak ja som si pritom asi 15 minút hladkala bruško, len tak, na holo a drobčekovi sa to asi zapáčilo, začal kopkať ako malý futbalista jedna radosť a miesi sa až doteraz 😵
dobré ránko ludkovia 🙂 😵 tak ako sme sa vybuvali? 🙂 u nás vyzerá že bude teplo ale nejako sa mračí, asi prídu zrážky. 😒 nemuseli by lebo sme chceli ísť na prechádzku
nech sa vám dnešný den vydarí a užite si ho v pohode 🙂
mata ani ja nič necítim, ale ja som trošku pozadu za tebou
dobré ránko
my sme mali dáku nanič noc, malý bol od 2:00 do 5:00 hore 😝
ja som mala totálne škaredý sen 😒 najskôr že bol marek chorý a išiel do nemocnice a tam mu zistili nejaké závažné diagnózy, asi päť ich bolo a nemohla som za ním vôbec chodiť a ked som ho konečne mohla pozrieť tak ho mali previezť do väčšej nemocnice lebo je to s ním vážne a sestrička mi povedala že bábo zdedí všetky choroby a ja som strašne plakala lebo sme museli ísť na prerušenie 😢 😢 😢 😖 😖 😖 a ked som sa zobudila tak som ešte vzlykala
dobré,
ama to teda nič moc a čo ste mali diskotéku?
inak aj môj drobec v brušku toto robí, že cez deň ho moc necítiť ale keď si večer sadnem v kľude a dám ruku na bruško väčšinou to cíti a začne kopkať, len mm dá ruku malé sa mechrí a on furt nič necíti, ale zatiaľ je to len také jemnunké tak asi preto a ja zas cítim v brušku že sa hmýri a mm nie 😉
nanu ty čo robíš že máš také divoké sny a aké realistické 😝
veronica to bol u nás tento rok najužší výber na dovču Sicília alebo Zakyntos, do ktorého hotela idete? my sme tuším pozerali nejaký Fiesta a voľačo ešte mal v názve
pusinqa ja nechcem také sny 😒 hned som sa dívala či je drahý vedla mna či to bol ozaj sen, a našťastie spinkal
teraz ma trošku trápi že býva často prechladnutý, dá si jednu bublinkovú malinovku alebo je mu chvílu zima a už je chorý, asi má oslabenú imunitu a možno som na to v podvedomí myslela
Brte ranko ja som asi od siestej hore a pozeram na zoznam ci som daco nezabudla lietadlo nam odlieta o 16:30 takze okolo 12:00 ideme na letisko a stretneme sa tam aj s malym Alexom oni idu tiez s nami Sofinka ho stale spomina a hrozne sa tesi ona by sa najradsej kupala hned po prilete 😎 😀
ahojte zienky, som v soku, uz je nova tema, ze januarovky 2011!
manee no sak kedy sa moja kamka dozvedela ze caka decembbrovciatko 😀 Jak to leti ved prednedavnom sme mi oktobrovky boli prve ze 8tt 😉 Zachvilu sa ani nenazdame a nase oktobrove pokladiky budu mat 1 rok 😉 😵
aaaaaaaa,nie este nie, nech to bezi pomalsie, sat si to nestihneme poriadne vychutnat!
hodila som novu bruskovsku fotku, som ostala normalne v soku, ked mi ju muz ukazal, ze ako to bruseno trci! Mne v pohlade zhora take nepripada!
manee okomentovala som 😉 Inac teraz ako ideme vo fotoalbumoch najprv ty si si pridala potom ja a potom benjina 😉 No mi rastieme do sirki ako besny 😀
Uz sme na 90% vybrali meno Letícia Jasminne 😉
Bay vydeli ste 😉 Normalne som pri to plakala 😉 Ja som hrozna citlivka ja kolkokrat placem pri modrom z neba alebo tak 😉
jake ze bay no malo byt Baby 😀
dobre ranko babulky, vcera som mala navstevu,co mi bolo mimoriadne vzacne po dvoch prelezanych dnoch, takze som sem uz nestihla kuk
lenok dal mi duphaston, ascorutin a magne b
vychadzky ja nemam ani len po byte, kazal mi lezat, lezat, lezat. v piatok idem na poradnu tak som zvedava ze co...
lenok aj ja chceeeem krasne tricka za 5 euri
aj u vas uz dnes skoncila pekne pocasie, dnes u nas len same mracna a take ble, ale mne to neva kedze aj tak cely den lezim, aspon mi neni luto 😉
dobre rano vsetkym... 😵 askorka pozrela som si ten klip az mi zimomriavky behaly po celom tele....ked si predstavim,ze presne pred rokom som bola v dominikanskej republike na dovolenkea a teraz haitania takto ziju je to strasne.... 😲 😔
Amadora, mas zlateho drobca 🙂 Tusim bude velky citatel 🙂
Tu od vcera vecera stale prsi ... aspon sa bude dobre driemat 🙂
Pekny dnik vsetkym
Baby, mate nejaku skusenost s kupovanim tehu-oblecenia cez net? Asi nebudem mat inu moznost, ako si zaobstarat nieco na seba...
lucinuska, no chcela som pôvodne kupovať cez net, ale nakoniec som sa rozhodla inak, lebo tie veľkosti sú úplne iné a je lepšie si to vyskúšať, ale tričká by som sa asi nebála, len nohavice
ahojte..🙂
lucinuska-ja som kvoli tomu bola v sobotu v nitre v mlynoch, lebo som sa bala cez net kupit nohavice.. v ma-ma predajni som si kupila tie co som chcela a velkost mi sedela, takze keby aj cez net objednam, tak je to v pohode..🙂 oni tie net obchody vacsinou maju velkostnu tabulku, musis sa pomerat a podla toho zistit velkost..ked nemas nejaku absolutne atypicku postavu, tak by nema byt problem..a vsade sa da oblecenie aj vymenit a vratit..ja som pri malom nakupovala iba cez net, vsetko, vratane spodneho pradla a vsetko sedelo.. 😉
inak bola som aj v HM, kupila som si tam len jedny gate 3/4, neostala som nejaka ohurena ponukou, rifle mali v mojej velkosti iba skinny, tie ja nemusim, citim sa v nich ako parok v crievku..nenosila som take ani ako netehotna..asi tam chodi vela tehotnych nakupovat a sa to vypreda..vyskusala som vselijake vrsky tam, no asi mam smolu, mam dost velke prsia a vseeetky boli site na prsia mensie, tak mi to prestrihnutie pod prsiami vobec nesedelo..☹
Prepacte ze som sa sem dotrepala ale som askorkina kamaratka a volala som jej ze uz su v lietadle 😉 A pozdravuje Vas 😉
A este raz prepacte!
jaaaj vcera som citila take jak gulicku ako sa prevraca v podbrusku myslite si ze je to uz prvy pohyb alebo nie? 😖
ahojte nejak nestíham ani mrkúť ani čítať. mňa strašne hlava bolieva toto tehotenstvo musím to asi povedať dokt. lebo je to strašne tabletky nechcem brať..bruško začína rásť.
Amadora tak držím palce na tej amnio ale uvidíš, že to bude ok 😉 verím tomu a určite aj Ty !
idem ja zase snáĎ bude cez týždeň viac času
hlásime sa už z domu, zbežne som vás prečítala ale nechce sa mi nejako reagovať, dnes som sa pohádala s maminou, dosť veľmi a za takú blbosť, ma nepochopila ako som niečo povedala a hrozne sa urazila 😒 som úplne bez nálady

AHojte,
mňa dnes celý deň príšerne bolí hlava, už fakt neviem čo si mám dať ☹ skúsila som kávu, studený obklad, masť, nič nepomáha ☹
Baby, je tu medzi vami niekto, kto ešte necíti žiadne pohyby bábätka, žiadne bublinkovanie, nič? 😢
Amadora, super foto 😉
Askorka, krásnu cestu ti želám a v dobrom závidím. Len si dávajte pozor na seba a poriadne si to užite 🙂