Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja idem na sono 13.5....sa tešíím len možno, aspon to tak zatial vyzerá, že mužík so mnou nepôjde ☹ ...ale ja som nezahálala a mám náhradu, ide so mnou sestra 😀
ja mam poradnu aj morfologicky naraz az 20.5.!!!... neviem, ako to vydrzim. Hlavne, ked tu budem citat, ako vy postupne prichadzate vytesakovane z poradni a sona... no ale vydrzim, co uz. Tiez beriem so sebou aj manzelika a hadam sa spolu dozvieme, co to bude. 😲
zatial sa tesim na stredu - na nase vyrocie. Dala som drahemu urobit tortu - srdce, pokryte bielym marcipanom, vnutri gastanova plnka a hore cervene srdiecko a napis... som strasne zvedava, ci sa mu to bude pacit 😀
Ja idem 13.5. na 3D - už sa neviem dočkat! 😀
andys..no ja dúfam, že malý sa mi ukáže, že čo je to...len škoda že manželík nebude môcť byť pri tom..
možno by aj šiel, keby sestrička už minule na mna nepozerala tak sprosto, že beriem dve priespustky (pre seba a sestru)....a zase on už dovolenku nemá, lepšie povedané má, ale cez leto im dali 2 týždne celozávodnej dovolenky a potom že mu zostane ešte 3,5 dňa...no a čo to je, no nie?
svet...a prečo tak skoro?
dobry den kocky... 🙂
Aj u vas je take ,,krasne ,, pocasie? 🙂 ☹ 😀 Super nalada....
Renatka, dnes rano som na teba myslela ze asi budes mat vysledky, tak si srdecne gratulujem... 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja idem mat este par dni nervy...ale musim vydrzat.. 🙂 🙂 🙂
Rosannar, možno aj kvôli tým zlým výsledkom mi doktorka kázala objednať sa skôr. To keď jej zajtra poviem, že som na tú amnio nešla...
Babenky cez vikend som bola u svokrovcov...a moja svagrina caka tretie, ma 33 a vysli jej TT zle, ale na amnio nesla. Verime ze to bude OK, lebo ked bola na morfologickom sone v tom 22t.t., doktor pozeral a vravel ze male vyzera byt OK. 🙂 🙂 Pytala som sa jej na to meranie NT hlavicky v 12t.t a sokla ma, ked povedala ze jej to nemerali. Chodi do Ziliny.
svet...ale ved to je v tvojom vlastnom záujme či tam ideš ale nie....ona ťa do toho nemôže nútiť...a ked ty nechceš, tak čo 😉 ale neboj, všetko bude v poriadku, malé bude kráásne, zdravé a nezbedné 😀
marion... ďakujem, veľmi milé od teba 🙂 a ty kedy budeš vedieť výsledky?
lenok... veru asi to tak urobím.. kúpim pekne homeo... inak našla som tuto stránku o homeopatikách, celkom zaujímavé, tak checknite:
svet neboj, to sono na vela % ukaze ci male je OK. Sikovny odbornik vie na zaklade urcujucich znakov potvrdit alebo vyvratit.. 🙂 🙂 Tak sa tesime co ti povedia , ze co cakate? 🙂
juuuuj... aj ja tak veľmi dúfam, že o týždeň sa nám už drobček ukáže... budúci tatinko a maminka sú moooc zvedaví 😵
renatka, mam volat v piatok, ale mamina robi v nemocnici tak jej poviem nech uz zajtra zistuje.... 🙂 ci nahodou v labaku to uz nemaju... 😉
ináč baby, vy ste sa so svojimi polovičkami zhodli v pohlaví, že kto čo chcete?
rosa ja by som velmi chcela dievcatko, aj muz 🙂 ale nas syn je tak dobre dieta, ze kludne aj druhy chlapec by bol super...je mi to vlastne jedno, zelam si len zdrave dietatko 🙂 vlastne, ani neviem ci chcem vediet pohlavie... 🙂 muz to nechce vediet, a neviem ci ja vydrzim byt ticho ak sa to dozviem.Pri prvom sme nevedeli az do porodu 🙂 🙂 🙂
Ja som tiež viac zvadavá na to, čo to je... ešteže nie je veľa možností 😀 😀
Už len odrátavam dni... A nebojím sa! Veľmi, veľmi sa teším! 😀
ahojte baby, ja som tiež októbrová, ale nestíham vás tu čítať, píšete ako namydlené 😉
ja idem na poradnu teraz vo stvrtok, ale na morfologicky o dva tyzdne, takze tentokrat mi asi sono robit nebude... ale ako ros poradila, skusim hodit psie oci a mozno zaberie... 🙂
môj manžel by chcel dievčatko, ale ja mám nejakého tušáka, že to bude syn, ale inak by mi to bolo jedno
marion, tak budem držať palčeky a nezabudni sa nám potom pochváliť 🙂
rosannar... my sme sa zhodli na tom, že nám je to jedno... podstatou je zdravíčko drobčeka. ale nezhodli sme sa v tipoch, že čo to bude. ja pevne tvrdím, že chlapček a mm, že dievčatko... vraj on vie, čo plodil 😀
renatka9, však jasné, chlapi to vedia najlepšie... 🙂
renatka..no u nas je to rovnako...nech je to zdravé ale ja chcem viacej chlapčeka a drahý dievčatko 😀 ale ja mám pocit na chlapčeka, neviem prečo...
renatka dakujem... 🙂
ale ja nehovorím, že chcem viacej chlapčeka, ja si len myslím, že to bude chlapec. ja sa poteším aj dievčatku aj chlapčekovi... 😎
anjelik, musis sa aj ty lepsie namydlit a ideees...
ja uz som v stadiu ze chcem dieta... zdrave, a tesim sa nan i ked stale netusime o ziadnom vhodnom chlapcenskom mene 😉
marion... nie je zač, veď držíme spolu, no nie? 😉
bamb... s tým chlapčenským menom nápodobne... som zvedavá ako to vyriešime ak sa na sone ukáže palička 🙂
ja mam pocit na dievca ale vacsinou nam tipuju chlapca... hm, neviem preco.. minule mi kamoska povedala ze preto ze som pekna 😀 😀 ..no ale ked to ja som stale 😀 😀
Ahojte bambulky,
tak ja som mala zaujímavý víkend. V sobotu som bola celý deň sama, lebo manželíček makal na pozemku, keďže bolo dobré počasie a mňa celý deň tak príšerne bolela hlava, až na odpadnutie. Prešlo to až v noci,no hrôza 😖
No a v nedeľu ma môj drahý zobral do Bojníc, že aby mi vynahradil tu sobotu, čo so mnou nebol. Tak sme sa prešli po ZOO a potom sme išli aj do zámku na strašidla. A čo sa mne zase nestalo...ja som pred zámkom odpadla, zatočila sa mi hlava a zostala tma ☹ Našťastie ma Marek zachytil, sadla som si na lavičku a o chvilku to prešlo. Za posledný týždeň sa mi to stalo viackrát, tak som dnes naklusala k doktorovi, že čo sa deje.Lenže podla vyšetrení je všetko OK a povedal že nebude ma zbytočne vypisovať, len si mám dávať ovela väčší pozor a ak by sa to opakovalo, tak už aj prísť.
O týždeň v utorok idem aj ja do poradne, tak už sa teším na drobca.
V kolkom týždni je vlastne možné už zistiť pohlavie? Lebo my s tatkom sa tiež už nevieme dočkať 😀

nanu, aj nasa chladnicka strasne smrdi.. aspon pre mna.. a smeti vynasam kazdy den, len v sobotu som sa pozabudla.. neviem ci tam boli 2 ci 3 dni, kazdopadne som si zapisala prvu ciarku za komunikaciu s wc misou.. 😀
a nechuti ani mne stale nejak extremne jest, kazdy ma za to sprdava, ale ja sa snazim, zjest aspon to co zvladnem
ja sa idem zajtra dat odkrvit na AFP, ale poradna az o 3 tyzdne 😒 dlhooo