icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

svet1
3. máj 2010

Tiež sa chystám na kupko tak po kolená 😀
A jún sme si vybrali preto, že by ešte nemalo byť tak veľmi horúco a ani ja by som ešte nemala byť taká veľká 😀
A keď nebudem vládať... počkám manželíka v aute 😝

rosannar
3. máj 2010

no my dovolenku tento rok neriešime...vieme kam dať skorej peniaze, tak radšej zainvestujeme do bábätka....ale zato kupať sa pôjdeme cez leto ale len tak že ráno pôjdeme a večer sa vrátime 🙂

svet1
3. máj 2010

Jááj, na to som aj celkom zabudla. Ešteže si, rosannar, spomenula peniažky. Včera sme boli pozrieť jednu garáž, čo by sme potrebovali... ale 1600€ + oprava strechy... tak uvidíme, ako to napokon vyjde s tou dovolenkou... Prinajhoršom si to konečne užijeme aspoň nevstávaním do práce 😝

rosannar
3. máj 2010

svet...to u vás jedna garáž stojí 1600 €?

manee
3. máj 2010

ja chcem tento rok zainvestovat do zahradky, aby mrnous mal kde trosku byt. Ale tie ceny su hrozostrasne... muz sa brani zubami nechtami

rosannar
3. máj 2010

manee....no to ceny sú také na všetko...ľudia už nevedia čo za tie veci pýtať...no ale ked si vezmeš, že teraz spravíš a máš na niekoľko rokov pokoj 😉

renatka9
3. máj 2010

ja chcem zase zainvestovať do kvalitného kočíka... strašne mi vŕta v hlave ten concord... tak uvidíme, možno sa mi ešte posunú priority 🙂 ale dovču takú výletovú tiež plánujeme...

bamb27
3. máj 2010

ranatka, tak uz mas favorita? ..mne vrta v hlave jane slalom, ale myslim ze som ochotna kupit aj z druhej ruky ak bude v dobrom stave a este v zaruke 😅 ..my sme bez planov, ako vzdy 😉

amadora
3. máj 2010

ku kondičke - môj drobec sa bojí chodiť výťahom a tak chodievame po schodoch. môj ženský je na 3. posch. a dnes keď sme išli hore som veru všelijako fučala 😅

fio pokiaľ viem tak nás budú len "vypočúvať", pýtať sa na rodinnú anamnézu, na naše choroby, preštudujú si výsledky a podobne

manee
3. máj 2010

pomaly jedna zahrada stoji viac ako auto... a pritom ty ludia ich ziskali za par frkov a teraz zato pytaju, ako keby na stromoch zlate jablka rastli

rosannar
3. máj 2010

renatka...a akú sumu považuješ za investíciu do kočíka? lebo my sme si vybrali jeden - baby smile, kočík so športovou časťou stojí 360 Eur + autosedačka(vajíčko) 70€ a už to sa mi zdá byť dosť... 😀 lebo ked si vezmeš, že nakúpiť ešte aj iné veci, no bude toho dosť 😀

rosannar
3. máj 2010

manee...presne...oni k tomu prišli ako slepé kura k zrnu a teraz z toho chcú ťažiť 😠 ...nemám rada takých ľudí

svet1
3. máj 2010

Rosannar, pôvodne chcel 1800€, ale kvôli tej streche sme ho stiahli na 1600€. A to sa tam garaže predavajú pomaly za 3300€!

manee
3. máj 2010

my sme dali za kocik 500 eurikov a to bola hranica, viac som povedala, ze nedam, tak som rada, ze sme sa do tej hranice zmestili, ale je to aj s vajickom do auta
oprava kolisky stala 60 eur

svet1
3. máj 2010

Rosannar, aj my chcema Baby Smile... a cestou po Slovensku počas dovolenky sa chystáme preň skočiť do Poľska. Tam sa dá zohnať okolo 300€ aj s vajíčkom.

rosannar
3. máj 2010

svet...u nas idú garáže ešte po slovensky okolo 200 000 Sk 😀, no my sme takúto cenu našli v nitre v n-centre a teta vravela, že sa dajú objednať aj iné farby...tak zatial sme zostali na nom....mne sa páčil aj x-lander ale ten vychádzal 18 000 sk bez vajíčka
😀
maneee...no ja mám hranicu 400 € ale už aj tú prekračujeme 😀

svet1
3. máj 2010

Tiež sme sa rozhodovali medzi Baby Smile a X-lander, ale pravdupovediac... cena rozhodla...

Ešte k tej garáži - dosť dôležité je, aby som spomenula, že je na dednie 🙂

svet1
3. máj 2010

Výrobcovi Baby Smilu sme aj písali email, ale v angličtine a zjavne je z toho hotový, lebo už je to cez týždeň a žiadna odpoveď.

rosannar
3. máj 2010

svet...ahaaaa...taaaak už chápem...my sme tiež chceli kupiť garáž, lebo my bývame v meste v činžáku, vedla nášho činžáka ide potok a vedľa toho potoku je garáž, a tam sme chceli kupiť, ale tam to vychádza tak ako som písala...takže žiadna šanca, jedine ak by sme vyhrali na lote 😀

fiorea
3. máj 2010

ja som z tych kocikov jelen ☹ isla som podla recenzii a vahy a vysiel mi kocik jané, ale tie su dost drahe, asi tak ako concordy. tieto 2 znacky su aj navzajom kompatibilne. lenze fakt neviem, ci sa oplati taky drahy kocik, ci to treba... len ked vraj tie lacnejsie maju milion chyb... fakt neviem, musim este pozistovat, ale uz teraz som z toho unavena... lepsie, keby boli zo 3 znacky a bol by pokoj 😀

fiorea
3. máj 2010

baby, a take veci ako sterilizator flasiek, "zohrievadlo" ci ako to mam nazvat a pod. veci zo zoznamov pre tehotne idete kupovat? ved je toho nejako mooooc ☹ monitor dychu je tiez dost drahy,a le ten asi chcem, hoci viem, ze pred par rokmi ho nemal nikto...

rosannar
3. máj 2010

fio...no presne ako hovoríš, resp. píšeš 😀 ...tie fakt dobré sú drahé a taký obyčajný človek ako som aj ja s mm si to nemôžeme dovoliť 😖

manee
3. máj 2010

ved preto sme my s muzom kupovali hned, lebo inak by sme nad tym kocikom dumali a studovali na nete a aj tak by sme na nic neprisli. Naskytla sa dobra prilezitost kupit v zlave, tak sme ho hned brali. a mame o starost menej, aj o par vrasok menej 🙂

rosannar
3. máj 2010

mne by bodol taký zoznam, kde je napísané fakt všetko čo prvorodička potrebujem, lebo veľa vecí sa len odtiaľto dozvedám a môže sa stať, že veľa vecí sa tu ani nerozoberá 😀 ...

manee
3. máj 2010

ja sa chystam kojit, takze sterilizator - ohrevadlo nechcem a ani monitor dychu asi, manzel by chcel, pre istotu, ale ja som nazoru, ze je to zbytocny ekektrosmog. Dietatko bude v spalni pri mne, tak si ho snad ustrazim...ten monitor je opodstatneny pri rizikovych detoch, nedonosenych a tak, ale pre zdrave je asi zbytocny, no neviem

rosannar
3. máj 2010

manee...ako sa volá ten váš kočík?

rosannar
3. máj 2010

manee...ale zato aj zdravé dieťa môže dostať ten syndrom a môže prestať dýchať, či nie? lebo ja tiež zvažujem kupiť ten monitor dychu ale zdá sa mi to dosť penazí za to dať.. 😖

amadora
3. máj 2010

Fio fľašky a cumle si normálne vyvaríš vo vode a nemusíš kupovať nič navyše 😉 A ten zázrak na zohrievanie fliaš si myslím že je tiež úplne zbytočný 😉

Tak výsledky z hematológie konečne prišli a zrážanlivosť je v norme takže nepotrebujem lieky 😵

rosannar
3. máj 2010

amadora...no to je super, som rada 😉

lenok
3. máj 2010

Ama, super... a aj ostatne vysledky budu dobre 😉