Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ďakujem, cmuk 😵
amadora....no ale detičky by sa mali na začiatku dávať len na bok, aby sa im aj hlavička nezdeformovala a raz na jednu stranu a raz na druhú stranu 😉
ja dufam kopec veci zdedim po brachovom drobcovi... ten bude mat v juni rok... takze to v case porodu bude mat rok a pol... ale kocik nechcem a bracho sa s tym nevie zmierit... 🙂 ked oni maju kocik cierny a mne sa to tak strasne nepaci... a celkovo to chicco mi nie je sympaticke... 😖
alenka...no ani ja by som nechcela čierny kočík....mne sa to zdá byť také, že to dieťa trávi nejaký ten čas v tom kočíku a vidieť len čiernu farbu, no neviem....
Alenka... presne s tym ciernym kocarom som sa rozculovala presne v sobotu... je to hrozne - krasne ruzovucke babatko polozit do cierneho kocika 😒 ja...nikdy! 😲
ami super ze mas dobre vysledky 😉
nam sa zase ten sterilizator super osvedcil, mala som hrozu z toho ako som si pamatala ze sestra vyvarala flase a cumle kazdy den a vsade bola para a flase 😅 😀 minule som videla v tescu taky do mikrovlnky za 7 eur, tolko by som urcite investovala
no vsetko je to o tom kto kolko penazi chce a moze investovat, nase mamy nemali nic z toho co je dnes a sme tu, ale na druhej strane niektore veci strasne ulahcia zivot 😉 ale inak je to riadny biznis
tiez si myslim, ze sterilizator na flase a ohrievac na flase je uplna kravina, ale monitor duchu som mala a rozhodne kupujem aj pre druhe babo... nam sa sice nic nestalo, ale poznam nemalo pripadov v mojom okoli, kedy mozno zachranil zivot uplne zdravym, donosenym a nerizikovym detom
am super, ze ste ok 🙂
keby som sa mala rozhodnut medzi jane a concordom, tak bez diskusie jane 🙂
baby ja som vcera vyvalovala pupok po obede a studovala som nove krivky a co nevidim, drobcek ako kopkal, tak to bolo krasne viditelne aj volnym okom, normalne som videla ako vystupuje nozicka z brucha pri kopani! taku mam radost? pri malom nejak nemam cas sa pozorovat a v jednom kuse niekde lietame, tak som si to uzivala 😵 😵 😵
ahojte, od rana sa chcem pridat do debatky, ale robota nepusti 😠 Citam vas tak jednym ockom, nech som v obraze. Ja som bola v sobotu rano na kozemtiku, manzel zacal vonku nejaky beton rozbijat a potom cely den sme osadzali obrubniky na buducu terasku, tak sme vsetko premeriavali, ja som sedela, kukala sa nan a citala mu obaly z kvetov, ktore semienka sme si kupili a ako to bude vyzerat, ze cez tyzden zasadime 🙂 A robili sme az do vecera, potom sme bezali pod ceresnu, lebo zacalo poprchat a kym sme dobehli domov, tak zacalo riadne liat, tak sme to stihli tak,tak. A v nedelu poobede sme boli s nasimi na prechadzke na dve hodinky, tak sme sa fajne presli a taki unaveni sme boli vecer, ze az. 🙂
Fio, tak na chatu pod suchym, je to zo stareho hradu fajny slapak. My sme tam boli minuly rok tak vo februari, dole krasne, prva travicka a na chate meter snehu. A ten kopec nemal konca. Dole sme sli inou cestou, tak to bola pohoda.
Alenkam , zajtra ako? Chystas sa na cvicenie? Ja ano 😉
no asi tak...ešte teraz poriadne ani sama neviem čo všetko budem potrebovať a čo vlastne niečo také stojí, takže asi by bolo najvyšší čas začať kupovať také malé blbosti, a zrátať si koľko za mesiac môžem minúť aby sme pravdaže mali aj čo jesť...a zase aby sme nemuseli všetko kupovať naraz
rosannar... ten kočík, čo je našim favoritom stojí 1000€, ale ešte neviem, či som ochotná dať za to túto cenu... našla som ho na nete aj o 300€ lacnejší, takže uvidíme.
renatka...no pre mna je aj tých 700€ strašne veľa... 😖
cryo... gratulujem... ja som mala takýto zážitok minulý týždeň, tak si viem predstaviť ako super si sa cítila... teraz sa mi ale nepodarilo drobca zastihnúť v takých chvíľkach 🙂
niekto tu písal o tom baby smile, myslím, že aj na nete sa dá zohnať za super ceny... skúste www.e-kociky.sk
mne sa tiež páčil ten baby-smile, ale mám dvoch známych, ktorí ho majú a obaja majú problém s krivou konštrukciou a osmičkovaním koliečok... a náhodou ešte aj obaja s predným pravým kolesom.. a keď mám pravdu povedať... mm si túto vadu všimol už v predajni... ja som mu hovorila, že to asi preto, lebo každý to tam asi skúša, ale moji známi mi presvedčili o tom, že tých vadných je asi viac 😒
neboj rosannar... aj pre mňa, inak by sme ho už dávno mali doma 🙂 ale myslím, že to aj tak u nás vyhrá, hlavne keď sa mm do neho zamiloval... to by som musela veľmi skučať, aby poľavil 😎
Ja už mám tiež 100 chutí nakupovať vecičky pre malé, ale stále neviem, koľko čoho. V piatok som bola na výstave Dieťa a rodina v Inchebe a pobrala si letáky z každého stánku - som išla ako náklaďák 😀
A keď sa začnem rýpať v tých vecičkách, neviem sa rozhodnúť... počkám ešte tie 2 týdne, keď sa vrátim z 3D, keď budeme vedieť, čo to je (snáď) a potom začneme vyberať. Tešíííím 😀 😀
renatka, este ze sa tvoj muz nezamiloval do toho concordu za 2.500€ ..do toho karbonoveho 😀 😀 ...ja si stale myslim ze lepsie bude kupit drahsi z druhej ruky, pokial je este v zaruke ako novy lacny... ved 800eurovy kocik si isto nekupi daky supak, co ho do roka zhumpluje 🙂 ..ale mozno este zmenim nazor, uvidime aky bude rozpocet, do oktobra casu dost 😉
renatka...no ja vidím u nas veľa týchto kočíkov ale zdá sa mi, že idú dobre...ale neviem, či sa nespýtam na ulici niekoho ked ich uvidím s tým kočíkom....možno sa im to bude zdať trošku blbé ale musím to risknúť, aby sme nekupil zlý kočík
andy jasne, chystam.. ale nech som kukala do mapy ako len chcem... som na vlkoch stratena... 😒 spolieham na teba... 😉
my sme boli vcera na prechadzke.. spojenej so zmrkou... take mozme aj castejsie... 🙂
baby, v sobotu som oslavovala 30, co som ja vsetko pojedla... no male malo chute, zeby jeden neveril... furt som cosi zula... az som si povedala, ze tento tyzden zacinam jest normalne ako clovek, ved hento nebolo normalne... rano som si dala bebe dobre rano.. ale asi sa drobcovi malilo... davalo o sebe vediet... 😀
s kocikmi spolieham aj ja na polsko... ale to pojdeme kuknut az tak koncom jula...
andy, niekedy by som sa uz aj ja rada najedla... je tu este niekto komu tiez nechuti jest, nech nie som sama... ani cely cheeseburger som nezvladla ☹
svet..ja som akože ešte nič nekupila....lebo ved čo kupim, ked neviem čo to bude, ja dúfam zase, že ked pôjdem do poradni, tak už budeme vidieť čo to bude...uvidíme 😀 😉 ....ale akonáhle to zistím, tak nakupuje 😀 len nechcem bezhlavo..takže mm musí byť pri tom 😀
nakupovanie asi bude poriadna tema uz onedlho 🙂 je to tak, ze predavaci a vyrobcovia sa snazia presvedcit ta, ze vsetko potrebujes a najlepsie to najdrahsie, lebo inak ani babo nemozes mat 🙂 podla mna treba podla zdraveho rozumu a fin.moznosti 🙂
vela veci ani neviem, na co je... hadam sa mi podari kojit a vela veci tym padom nebudem potrebovat. asi nema cenu vsetko to kupovat dopredu, je riziko, ze potom to narychlo kupim drahsie, ale asi to risknem
a cierne kociky? ja nechapem, kde a kto to objavil!!! deticky maju byt vo veselom. ked vidim na namesti tie "pohrebaky", tak nechapem, co je to za moda, ale je ich strasne vela. ved nevravim, ze neonovo ruzovy musi byt kocik, ale je aj vela inych tlmenych farieb, ktore nie su take depresivne... asi to mamy vyberaju, aby sa im kocik hodil k obleceniu 😀
ci pardon, slo to alenke, nie andy.. 😉
ozaj a alenka.. vsetko naj k narodkam, vitaj medzi nami mladymi krasnymi tridsiatnicami😉
bamb...ja som bola taká na začiatku tehu....na večer som zvládla malú večeru ale aj tú som musela stihnúť do tej 4tej...inak som do seba už nič nedala ale teraz je to už normálne, ako predtým 😀
bamb, neboj, to sa ti čoskoro upraví 😉
andrea, pekne ste ten vik vyuzili 🙂 kym pride drobec, domcek uz bude ako zo skatulky 🙂
ak sa vam to cvicenie na vlkoch bude pacit, mozno by som sa pridala, len neviem, ci sa donutim, ked vecer uz zo mna iny clovek 😒
alenka, vsetko naj, naj, naj! nech ste cela rodinka zdrava a stastna 🙂
a svokra ako? dal sa s nou vik vydrzat?
ros, anjelik diky... obcas mam svetle chvilky ked mi chuti.. ale zas scvrknuty zaludok, takze tie svetle chvilky poriadne nemozem vyuzit.. ale isto sa to spravi, dufam ze miminku nic nechyba 😉
bamb...ak by mu chýbalo tak sa už ozve 😉
bamb, mne teda nic nechuti, ale jedavam normalne, asi aj viac ako predtym, lebo keby som nejedla, je mi este horsie. ale ked sa neda, tak sa neda. kazda sme nejaka 😉

ja som čítala že syndróm mali hlavne detičky čo spali na brušku. ja som malého na bruško neukladala veľmi dlho a sám začal spávať na brušku tiež dosť neskoro, takže si myslím že je to v pohode, aj keď strach jasné bude vždy 😉