icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
4. máj 2010

lenok a nemôže to byť tým že je nová sestrička a ešte nevie poriadne čo a ako?

renatka9
4. máj 2010

juuuj lenok... tentokrát som čítala tvoju kauzu AFP... neboj, sme s tebou, držíme palčeko a silno na teba myslíme... ja som ešte teraz celá znudená v posteli, tak o to silnejšie môžem na teba myslieť a posielať pozitívnu energiu, tak chytaj, nech ti ani kúsok neujde 😉

marion
4. máj 2010

lenok, co uz, ja som sa ale vydala za mojho muzika a nie za svokru..takze som rada ze sme dalej... 🙂 a raz za cas ked tam ideme tak je to OK....

lenok neboj myslim sa teba... 🙂

marion
4. máj 2010

renatka, neviem ci si postrehla, moje TT dopadli super...este budem volat v piatok tak dufam ze sestricka to potvrdi. V labaku povedali mojej mamine ze su negativne. 🙂

renatka9
4. máj 2010

jej marion... to som veru nepostrehla, dnes len spím v posteli, lebo som chorá, tak to tu čítam len tak zbežne....

tak to teda gratulujeeem, teším sa s tebou. 😀 určite ti spadol kameň zo srdca...

renatka9
4. máj 2010

bambuľky, rýchlo šup-šup zapnúť markízu, v reflexe ide niečo o kočíkoch... možno len blbosť, ale idem kuk...

petra269
4. máj 2010

lenok to je teda sila, nemam slov, aby tehotnym robili takto nervy... ale priklanam sa tiez k pusi, ze ta nova sestricka je mimoza

mna uz od vcera zacina pobolievat hlava, dufam ze sa to dako nerozbehne, lebo uz mi fakt len to chyba 😒

marion
4. máj 2010

renatka dakujem, boli to nervy, ale uz som pokojnejsia 🙂

renatka9
4. máj 2010

marion, angika... pridala som vás do albumíku 🙂

marion
4. máj 2010

renatka dakujem...fuuu, ale to brucho mam dost velke.... 😒 pri prvom som v tomto tyzdni nemala este nic 😀 😀 😀

marion
4. máj 2010

reni, kukala som to o kocikoch ale nic nove mi nepovedali, to vsetko co vravela uz viem 🙂 len vsetky modely co ukazovala su take od 600eur a viac..ha, ha 😀 😀

renatka9
4. máj 2010

no aj ja som to pozerala, ale nič moc veru... ja fakt neviem, aké vozidlo drobcovi nakoniec kúpime...

magdalenocka
4. máj 2010

jaj baby dnes je tu nejaka smutna nalada...

vidim ze ti muziakovia trapia viacere. Ja som si naivne mylsela ze ked budeme cakat mimi ta vsetko bude krasne, drahy ma bude obskakovat, nebudeme sa hadat, ale uz som z toho vytriezvela. Niekedy sa sprava ku mne strasne a nie ako k citlivej zene ktora caka jeho dieta. Ale to je asi zivot, asi to nikde neni idealne.
Len mna serie tak ako teba pus ze musi to prezivat aj to male...
ama takze kauza s mamou pokracuje. A ako si sa strasne tesila domov...mali by ste si to asi bez emocii vysvetlit lebo bez toho to bude pokracovat dalej
lenok nech uz je zajtra poobede a vies konecne na com si...a vsetky dufame ze to bude dobre a doktori su len dopleteni. A keby aj nahodou boli vysledky nejake zle, neznamena to este tragediu, vidis ako tie vysledky castejsie skresluju ako vyjdu spravne..
a oplati sa mi ten reflex pozriet na nete?

marion
4. máj 2010

magdi neoplati sa nic, nic nove tam nebolo... 🙂

renatka a ten moj sa ti nepaci co mam albume? tem model 2009 sa robi aj so zadnymi nafukovacimi aj nie... 🙂 bud sa priamo kupi uz s nafukovacimi, alebo sa daju dokupit...

renatka9
4. máj 2010

magdalenočka... neoplatí...

marion... páči sa mi, len mm nechce predné koliečka zdvojené... on je zamilovaný do Concordu, tiež by sme chceli s nafukovacími a myslím, že Concord a Jané su aj cenovo podobné, či nie?

marion
4. máj 2010

renatka, len si daj pozor, na concorde kolekcia 2009 bol chybny material, trhal sa.Na diskusii tu na MK sa na to mamicky stazovali.Na sportakoch, ako sa sklapala opierka chrbta, tak sa vysuchal material a urobili sa diery. Ta kolekcia 2010 by vraj uz mala byt lepsia. 🙂 Mne sa tiez paci, ale mne zase ide o kilogramy a jane je najlahsi. Concord ma 12,5 kga jane do 9kg. A mne aj 3kg menej je super. 🙂 To uz su moje skusenosti, ze chcem najlahsi kocik, lebo ochota ludi pomoct do autobusu a tak je dost slaba momentalne... 🙂 ☹ 😀

renatka9
4. máj 2010

ja zas na tú váhu toľko nemyslím, lebo autobusom vôbec nechodím, ale zas keď bude niekde pár schodíkov, tak to by ma veru mohlo prekvapiť 🙂
no inak mne sa akurát tá kolekcia 2009 najviac páčila, lebo tam majú lepšie farebné verzie, síce to je len detajl, ale aj tak... do kelu, teraz už fakt neviem, aký si mám vyberať... ešte sa mi páči aj Baby-Smile V-max... ale počula som, že tie majú krivé konštrukcie, nevieš o tom nič? alebo ešte Tako Jumper-X sa mi páči, ale zas tam ma odrádza to, že je to poľský výrobca 😒

marion
4. máj 2010

renatka, neviem ja tie polske nejako nepozeram. Ale ak chces tak tu na diskusiach ked si najdes konkretne nejaku znacku, tak ti mamicky kt. ho maju poradia. 🙂 kukni na tu temu concord 2009 a spytaj sa tam.... 🙂

renatka9
4. máj 2010

jasné, skúsim... normálne som z toho celá nešťastná, neznášam, keď ma chytí takáto nerozhodnosť

marion
4. máj 2010

renatka, oni vzdy nieco vynovia a nieco pokazia... 🙂 ale aby sa ti po par mesiacoch urobila diera ma materiali tak to je dost velka vada... 🙂 neboj este mam dost casu.... 🙂 ja som kupovala kocik 2 tyzdne pred porodom... 🙂

renatka9
4. máj 2010

no tak to je teda pekný prúser, asi by ma porazilo... za tie peniaze 😕

marion
4. máj 2010

tak kocky ja vypinam....tesim sa zajtra 🙂 🙂 renatka dobru noc...

pusinqa
4. máj 2010

magdalenocka tak aspoň v tom nie som sama, aj ja som čakala že aspoň kým som tehu tak bude brať na mňa ohľad aby sme sa nehádali, no čo už, ale on je v pohode len potom ho asi niečo štartne, je pár dní mimo a potom zas fajn, toto je v tomto tehu druhé kolo čo mu takto harašiši, aj na začiatku raz bolo také pele mele som bola z toho na mraky, mimo to je fajn a snaží sa, ale u nás dnes už celkom v poho 😉

miroslava2207
4. máj 2010

ahojte baby, ako sa máte?

u nás je tak škaredo, asi mám depku a potom ma napadajú všeliaké veci. Napr.: baby neviete, či môže hematóm, ktorý som mala v 8tt so špinením (nekrvácala som) nejako ovplyvniť výsledky tripple testov? brala som aj ascorutin a duphaston. Výsledky budú až o týždeň, mám strach... ☹

... a to má byť takto škaredo až do konca týždňa!!blee

renatka9
4. máj 2010

marion... dobrú nocku prajem

mňa teraz drobuliačik tak krásne a silno kopká... cítim ho aj na ruke, keď si ju priložím na bruško... až sa mi slzičky tisnú do očí 🙂 bojím sa aj pohnúť, lebo ho chcem takto silno cítiť čo najdlhšie 🙂

ešte stále ma ale trápi dilema... či už zajtra ísť do práce, alebo si ešte jeden deň zobrať dovolenku alebo ísť k doktorke... teplotu nemám... už len hrdlo bolí, tak neviem... poraďte kaaamošky 😨

renatka9
4. máj 2010

mirka... ja teda neviem, ale myslím si, že to by ovplyvniť nemalo... v každom prípade doki to určite vie, tak môžeš podiskutovať o tom s ním. a už si bola na tých testoch?

miroslava2207
4. máj 2010

na testoch som bola presne pred týždňom a ešte budem presne týždeň čakať, len som čítala čosi také na nete, a to somsi povedala, že už nič nebudem čítať! vždy sa len dostresujem! Nechcem doktorovi stále vyvolávať, asi budem musieť ten týždeň vydržať 😒 a dúfam, že bude všetko v poriadku. A ty máš renatka výsledky ok?

lenok
4. máj 2010

Reni, veru... takto si ja tu zijem aj s tou mojou krvickou 😠

Petra, Pusi, Marion, Megi... neviem, ci by to mohlo byt v novej sestricke. Cakala som asi 5 minut na linke, lebo to isla konzultovat s doktorom a on povedal, ze mam zajtra prist... keby to bolo negativ, tak by mi to mohla povedat aj po telefone. No kamoska mi hovorila, ze ona to mala tiez negativ a do telefonu jej to nepovedal, tiez musela prist osobne... Ale ukludnujem sa tym, ze moj doki je podla mna dost velky pedant, a ja nie som tabulkovy typ... MS nepravidelna, datum poslednej MS uvadzam len dohadom, datum oplodnenia netusim, nakolko sme mali bujare obdobie uz od novembra 😉 asi do 14tt mi len tipoval TP, lebo mi tam stale skakali 2 tyzdne... takze predpokladam, ze toto vsetko ked si vyjasnime, prideme na to, ze vlastne je to vsetko OK 🙂
... a tak som sa rozhodla! 😉

Tu ubohu reportaz o kocikoch v Reflexe podla mna spracovavala dievcinka, ktora nema tucha o detoch a kocaroch... myslim, ze ktorakolvek z nas by to zmakla ovela lepsie 😉 Presne som na konci poznamenala, ze: "Moooja, a co noveho si mi akoze povedala? Ved totok vsetko sa docitam kdekolvek na nete za par minut..." Mm kukal, ze jaka som ja zbehla... 😀

lenok
4. máj 2010

Mirus, na zaciatku sme mali rovnaku diagnozu - hematom, spinenie, duphik, ascorutin - zajtra sa ho na to opytam a dam ti vediet 😉 aspon ty budes pokojnejsia 😉 oki?

miroslava2207
4. máj 2010

lenok to by si mi moc pomohla, ak nezabudneš teda 😉 všade píšu, že všeliaké rizíka sú od 26r. a vyššie (teoreticky), mám síce iba 21, ale bojím bojím. Ideš hneď ráno? aby som vedela, či už okolo obeda môžem kuknuť koníka 🙂