icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
4. máj 2010

Mirka,nestas vekom... o 2 mesiace slavim 30! 😲 😀 😉
Nie, idem tam o 16tej... tak ti potom IPnem, nemusis to hladat vo fore... 😉
To by si sa pri nasej dravosti zjancila 😀

miroslava2207
4. máj 2010

lenok ježíííš nechcela som strašiť 😀 písala, som že teoreticky! 😀 no veru, píšete ako divé, a keď tu človek dlhšie nieje... 🙂

lenok
4. máj 2010

Neee... sak rehocem 😀 😉
No, neviem, kde sa furtom flakas... 😝

amadora
4. máj 2010

Magdi nedá sa, ja som sa jej snažila to vysvetliť celú nedeľu a žiadna snaha počúvať,len si vymýšľala nové blbosti 🙄 Kašlem na to, nechám tomu čas...

Lenok poviem ti, že ja mám v tých papieroch že riziko 1:2000 a za tým takým malým že vzhľadom na vek by to bolo 1:1300 🙄 akože čo som stará raketa keď mám 26 či čo? 😠 😀 a oni tie testy nehovoria nič o tom či máš choré dieťatko, ale sú riziká vzhľadom na okolnosti. a ako som pochopila, oni berú hlavnú okolnosť vek, čím staršia, tým automaticky väčšie riziko, bez ohľadu na to či je alebo nie je dieťatko zdravé. preto ženy po 35-ke automaticky už posielajú na amnio. takže žiadne stresy 😉

lenok
4. máj 2010

Amadora... ze 1:2000? kokos, to uz je ake riziko? 😲 jakoze... neznasam toto debilne tabulkovanie a skatulkovanie... v com spociva vypovedna hodnota? no, ja si budem vsetko pisat, co mi bude hovorit.... to som teda fuckt zvedava... 😝

amadora
4. máj 2010

lenok podľa nich asi veľké keď ma vláčia po všetkých možných doktoroch 😠 že z 2000 detí čo sa mi narodí môže byť jedno postihnuté 😝 ale čím si staršia tak tým je riziko väčšie. akože už sme staré na deti tak nemôžeme mať zdravé dieťa - debili 😠

lenok
4. máj 2010

Akoze, ja plne chapem obavy zodpovedneho lekara o mamicku a jej dieta, ktore sa zverili do jeho starostlivosti... ale toto je len predpoklad, kriste... panikarit ani nie v polovici tehu... jaj, ano, mame moznost rozhodnut sa, eko dalej... ale vo vacsine je panika neopodstatnena a narodilo sa vela zdravych deticiek napriek zlym testom.... uz aby bolo zajtra a aspon 3 hodiny poobede... 😝 kks, viem si predstavit zajtra tie prehanky do rana... 😝

mobilo
4. máj 2010

pusinqa a zvykla si mala v pohode v školke? podľa mňa mi nebudeme mať moc problém, lebo syn miluje deti a snažíme sa aby s nimi aj bol 😉 a on keď je s detmi ani sa za mnou neobzrie, len keď je sám to vždy potrebuje buď mňa alebo muža proste sa nezahrá sám..on potrebuje na svoj rozvoj aby s ním stále niekto bol, aby mu ukazoval čo a ako, vysvetloval všetky jeho otázky a ta podobne ale je strašne zlatý...prechádzame teraz obdobím vzdoru ale už je to omnoho lepšie proste sme mu neustúpili a teraz už vie, že ked sa rozplače tak mu to nepomože tak ani neskúša a keď aj áno hneď skončí..ja som bola zvyknutá na plač tak mi to nevadilo 😅
lienocka my keď sme išli s kočíkom muž s ním musel bežať, alebo sme hojdali, že až nadskakoval...teraz sa na tom smejeme ale keď si predstavím čo to bolo 😒

renatka9
4. máj 2010

mirka... veru nečítať, hlavne nie v takýchto čakajúcich chvíľach, lebo sa zbytočne len stresuješ... ja som mala našťastie AFP negatívne... ďakujem panbožovi 🙂

lenok... veru máš pravdu s tou sestričkou... mne to bez problémov povedala do telefónu. a ide predsa o tú istú sestričku, ale žiadne stresy... tiež si myslím, že chce celý tvoj prípad s tebou prekonzultovať, keďže si taký špeci prípad. neboj bude zdravé lenočkine babuliatko 😉

lenok
4. máj 2010

Reni, len vies co mi vrta v hlave?
Ze preco mi nezavolali, tak ako slubili, ak je to zle... 😲

mobilo
4. máj 2010

a to AFP koľko trvá kým prídu výsledky? lebo ja som bola minuly utorok a hovorili,že keby niečo zavolajú inak pohoda a zatiaľ nevolali

lenok
4. máj 2010

Mobilo, ja ti ani neviem... krv mi brali v piatok pred obedom, zaniesla som si ich do labaku a dnes uz boli u sestricky ....

alenkam.
4. máj 2010

lenok, az teraz som sa logla.. neboj ty nic... to je len vyvrcholenie celej tvojej kauzy.. 😉
zajtra hned informuj!!!

renatka9
4. máj 2010

lenok... tak aspoň to ťa môže tešiť, lebo mne vtedy ešte cecilka tiež hovorila, že si mám zavolať o týždeň, ale ak by boli výsledky zlé, tak mi zavolajú skôr... a mali na teba číslo? ale stále si myslím, že to nebude zlé... ale aj tak asi by si mala prísť na iné myšlienky cicúšik môj 😉

mobilo... mne keď brali krvičku, tak mi povedala sestrička, že výsledky sú o týždeň, ak by niečo, tak volajú oni mne skôr.

lenok
4. máj 2010

Alenka, neboj sa, budete to tu mat... ci dobre, ci zle..
Ale dobre bude... 😉
Reni, iste maju poznacene v karte, lebo Cecilka mi neraz prezvanala 😉

lenok
4. máj 2010

Hej, hej... ved popri konovani aj ordinujem... no tam to tiez nie je ruzove.. mm sa uci, mam zakaz rusit, tak sa idem vrhnut na zelene jablcka, moje oblubene a idem chruuumat 😉

renatka9
4. máj 2010

tak to je super, ja zase paneláčikujem a rozmýšlam čo budem zajtra robiť, lebo asi teda pôjdem tej dokine, nech som ešte jeden dva dni doma, alebo aj do konca týždňa, nebudem to asi siliť, veď ide o mimčo... a dnes mi strašne pomohlo, že som celý deň mohla preležať, aj keď síce hrdlo ešte bolí, ale aj to sa časom hádam zlepší... ja asi tiež pôjdem chrumkať, no ale potom sa asi budem musieť znova napapkať, lebo po jabĺčkach ja vždy veľký hladovec 😀

alenkam.
4. máj 2010

jooj, kym mne trklo to tvoje ordinujem... 😀 ja sa radim k panelak pozitivnym... 😉
uz som navarila na zajtra aj pre kolegynu na zelanie, takze uz len veget... 🙂

amadora
4. máj 2010

Lenok neboj sa, určite bude všetko ok 🙂 Aj keď ťa plno chápem, vieš že ja som prvé dni tiež preplakala a nespala som, ale čím viac o tom študujem tým som nejako pokojnejšia verím že všetko je ok... musí 😉

lenok
4. máj 2010

Alenka, ja zajtra nevarim! Mm mi doniesol z prace gulasik, takze papanica hotova 😉
Reni, jabka boli medzizastavka... Este nieco zladujem, asi padne aj druha polovica vianocky 🙂

lenok
4. máj 2010

Ama, viem! A verim! Clovek sa nevie vcitit do takejto situacie, pokial to nezazije na vlastnej kozi. A dakujem vam, ste strasne zlate, cmuk...

alenkam.
4. máj 2010

leni, kolko si zatial pribrala? 😉 ty mas okrem podnajomnika aj pasomnicu alebo co...? 😀

miroslava2207
4. máj 2010

baby zlaté a tie výsledky tripple testov kedy prídu? mne vravela, že za 2 týždne a tú čítam, že aj týždeň... 😅

lenok
4. máj 2010

Alenka, mam + 6kg... Ale vraj to velmi nevidiet, bo ja taka chudulienka 😉 ratam este cca + 10kg, ak to takto dalej pojde 🙂 jem viac,to badam, ale nie je to ziadny extrem...

tonicka
4. máj 2010

Cafte kocky, tak ja sa pridavam k tym namiesaným, t.j. svokra sa tesila, ale pomoc od nej necakam, lebo ona nepride ani za svet,ale ked my prideme, tak bude super, svokor s druhou zenou manzelovi povedali sucho gratulujeme, mne nic 🙄 a moja mamina mala tiez reakciu aku som cakala teda nezne nevyraznym znudenym hlasom tak teda gratulujeme 🙄 ale aspon ma nik neprekvapil 😀

renatka9
4. máj 2010

lenok... veru medzizastávka aj u mňa, teraz idem ladovať chlieb s masťou a pažítkou... to sú chute.. mňam 🙂
a lenok... jasné, kým to nezažijeme, tak si to určite ani zďaleka nevieme predstaviť, ale delíme sa aspoň o pozitívnu energiu...

... inak baby, ja mám teda rozhodnuté, že zajtra idem dokine, pozrela som si do hrdla a mám ho celé zahnisané... a to som si myslela, že to už ustupuje, bojím sa, že mi bude musieť dať ATB a to ja nechceeeeeeem 😢

mirka... asi to fakt závisí od dokiho, neskúšala si tam volať?

lenok... veď to si ešte v norme s tým pribratím.. niekde som čítala, že okolo 18.tt je v norme pribrať 3-6kg... ja som zatiaľ +4 a všetko do bruška... ale zdôrazňujem, že ZATIAĽ 😀

tonicka
4. máj 2010

lenok, bude dobre 🙂

tonicka
4. máj 2010

http://www.videacesky.cz/kratke-filmy/usmevem-k...
neviem ci som vam to tu uz nedavala rano, uz mam tehu demenciu 🙂

lenok
4. máj 2010

Tonicka, jasan! 😉
Reni, ja som spokojna... Nestazujem sa... Pribrat sa mi uz aj patrilo, pacim sa sama sebe a citim sa super 😉

renatka9
4. máj 2010

tak to je najlepšie... keď si spokojná so sebou... ja som tiež spokojná, má to aj výhody, hlavn väčšia podprda sa dá už naplniť a podobne 😀 len uvidíme do kedy budem spokojná 😀 🙂