icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

svet1
5. máj 2010

Nanulik, my s manželom sa voláme Škrček a Prcek (mali sme to aj na svadobnej ŠPZ-ke), tak teraz vymýšľame, ako by sme volali malé.... Návrhy ako Fracek neboli schválené 😀 😀 😀

bamb27
5. máj 2010

lenok, to moj doktor je taky neveriaci voci tymto vymozenostiam... jasne ze nie je ziadny ani 47 ani 56D ultrazvuk, ale tym asi chcel povedat ze ani keby bol tak ho neohuri... 😉 ..no, ako pise nanu, lenok odpustam, ti aj u mna je tehu demencia v plnom prude, aspon mi je to smiesnejsie 😉

nanulik
5. máj 2010

mne moj drahý najčastejši hovorí brbloš, lebo stále na niečo frflem alebo brblem 😀 potom som aj mrkvička, čerešnička alebo riťulka 😀 a on je pampúšik, zlatinko a miláčik

pusinqa
5. máj 2010

bamb to aj ja hovorím mm že tehotná žena hotová pohroma, ale keď to náhodou povie on mne, tak sa tvárim naoko veľmi urazene 😉

jankaa15
5. máj 2010

ahojte babulinky 🙂

jaaj zubky uz nebolia,,,chvaalabohu,,,neviem co to malo znamenat
ale citala somm si o tom a ze to byva v tehu z nedostatku vitaminkov C a D,,,hlavne teraz ked drobcekovia rychlo rastu,,,

dnes som volala za vysledky krvicky a tych testov ze vseetko je uplne v poriadku tak dalsiu poradnu mam az 26.5. zase dlllhe cakanie,dufam ze mi bude aspon utz robit 😉 lebo to budem v 20 tt tak to by asi mala ze?

nanulik
5. máj 2010

janka mna včera aj predvčerom boleli strašne zuby, nie jeden ale celá pravá strana 😒

pusinqa
5. máj 2010

jankaa super 😉 že výsledky ok
a ako si sa rozhodla s tým tvojím lekárom?

bamb27
5. máj 2010

pus.. mi hovor, moj muz je taky ze si zo vsetkeho robi srandu, no a hlavne zo mna... a ja viem ze sranduje a odujem sa, co by som sa mozno predtym nie... ale to je len chvilkove vzdy, ja si zase robim srandu z neho 😉

lenok
5. máj 2010

Hej, tehu demencia u mna kvitne, jak ta ceresna 😀
/dnes o to viac... citim sa obmedzene 😝 /

Andrea, neviem, ci to vedel, ale bol s nou nad mieru spokojny a mrzelo ho, ked po pol roku odisla na MD.

Fuuu, u nas tema cislo jedna je AFP, amnio... ☹ sracku mam taku od rana, ze sa bojim nieco zjest a vlastne ani nemam na nic chut... 😔 Ale uz vas tym nebudem zatazovat, lebo som ako obohrata platna 😒

lenok
5. máj 2010

Svet, a ty si uz bola u dokiho? Ako zareagoval na to, ze si odmietla amnio?
Uz si to tu pisala, ci ee.. nejak som to nepostrehla...

fialllka
5. máj 2010

ahojte kocky
tak ja som si dnes volala o vysledky testov a su negativne 😉 a aj moj krvny obraz je v poriadku, comu sa nesmierne tesime 😉
a bola by som aj zabudla si on volat, keby som si neprecitala nieco smutne v nasej teme mamiciek z PB ☹

jankaa15
5. máj 2010

nanulik presne aj mna prava strana!!! ale nieco strasne to bolo hlavne v noci,,,a dnes absolutne nic musim zaklopkat 😀

pusi aj to ze vysledky su ok tak pockam do tej poradne a na utz,,,potom uvidim co ako dalej,,,nechcem to naraz a nasilu riesit

svet1
5. máj 2010

Lenok, nič extra. Len sa spýtala, či som bola. Ja som povedala, že nie a ona:"Dobre." A hotovo. Koniec debaty. Spýtala sa, že kedy idem na to 3D a poslala ma ľahnúť si 🙂

lenok
5. máj 2010

Svet, tak fajne 😉 bez emooociiii 😀

tenty
5. máj 2010

ahojte,
dievcata, minuly tyzden som mala poradnu a brali mi aj krv na triple testy
o tyzden, cize dnes som mala volat ohladom vysledkom
som teda dnes zavolala a sestricka, inak strasne zlata mi povedala, ze vsetko je OK, ze vsetky vysledky su negativne
myslite si, ze by mi mala taka odpoved stacit?
na dalsiu poradnu idem az o dva tyzdne
dakujem za vase nazory

inak vas vsetky pozdravujem 🙂

andreaerdna
5. máj 2010

tenty, co viac by si chcela pocut? 🙂 😉

lenok
5. máj 2010

Tenty, niektore baby su spokojne a ze je to negativne, im stacilo 😉
Vcera som sa rozpravala s kamoskou, a prave som dotelefonovala s dalsou, ze otazky a vysledky ohladom genetiky by sa v ziadnom pripade nemali hovoril takymto sposobom do telefonu, a ze by ti to mal povedat doktor osobne. Mna si napr. dal osobne zavolat dnes na 16tu, tak mam obrovske lepy, co mi vlastne oznami.

jankaa15
5. máj 2010

😉 tenty aj ja som dnes volala a presne tak mi to povedala tak si z toho nic nerob ja uz som si zvykla,,,,ty to mas lepsie ze aspon za dva ale ja az za tri tyzdne 😒

tenty
5. máj 2010

dakujem dievcata, ste zlate viete, ja vlastne ani neviem co chcem pocut, ale asi viac by ma upokojilo, keby som tam prisla osobne, a doktorka by mi ukazala moje vysledky a tiez nejaku tabulku noriem a ukazala by mi, ze aha to je tabulka a tvije hodnoty sa nachadzaju tu, cize je to OK
ale, to asi nehrozi... tak sa uspokojim asi s odpovedou aku som dostala

andreaerdna
5. máj 2010

tenty, ver jej, raduj sa, ze je vsetko ok a tes sa na babatko 🙂 😎

jankaa15
5. máj 2010

lenok tebe drzime prsteky nech ti vsetko dobre dopadne, hlavne sa nestresuj

lenok
5. máj 2010

Dik, Janka,,, a ako povies... 😉
Tenty, ja by som bola zase vdacna za vetu s negativnym vysledkom v akomkolvek jazyku 😀

amadora
5. máj 2010

Rosa tak sa objednaj aj ty na 30.6. a rovno sa tam stretneme 😉

Lenok kľudne nás "zaťažuj", na to sme tu presa aby sme sa vyrozprávali jedna druhej a bolo nám lepšie 😉

My sme stretli v meste susedu, ktorá nám mala zajtra strážiť malého, išli akurát od doktorky, do rána mali kočky teploty. Takže zajtra nemám malého kam dať ☹ Neviem ako to zvládne s nami, hodinu cesty tam, hodinu naspäť a ešte tam sa vysedieť, určite budeme dáku pol hodinku v ambulancii a neviem ako ho prinútim tam sedieť 😒

lenok
5. máj 2010

Ama, zajtra idete do NR? ci?

amadora
5. máj 2010

áno

lenok
5. máj 2010

To ta tak rychlo objednali? Fiiiha:.. Express... Dr. Barosova?

amadora
5. máj 2010

a nepísala som to tu v pondelok? či...? 😅 áno, dr. Barošová

renatka9
5. máj 2010

ahojte tehulienky....

tak sa teda hlásim, že som oficiálne na PN. mám hnisavú angínu, takže mi tetula doktorka vysvetlila, aké dôležité je teraz šetriť sa a liečiť sa. mňa ale strašne štve, že mi predpísala ATB. strašne sa bojím užívať to. baby, ktoré máte skúsenosti s ATB počas tehu? nemôže sa maličkému nič stať? 😖

inak som zašla aj do práce aspoň som si urobila súrnu robotu a mám čisté svedomie... a aj na sociálke som hneď bola, popýtala som sa aj na svoju materskú, keďže som taký špecifický prípad, tak som rada.

som vypísaná na týždeň, v utorok idem na kontrolu.

lenok... a na teba ešte stále silno myslím 🙂

lenok
5. máj 2010

Ama, nepostrehla som, ved preto sa pytam... 😒 prepac... Inak, vraj je to zlata zena aj sestricku ma milu 😉

Reni, tak predsa PN... moooja 😉 prelustruj na nete.. ja ti neviem k tejto teme nista pista povedat... a ja to citim, ze na mna vsetky silno myslite.. dakujem vam 😉

jankaa15
5. máj 2010

renatka tak sa nam pekne liec 😉 a oddychuj,,,ved za chvilu ti pride uz aj mangelik tak budete relaxovat spolu 😵
ja neviem o atb skus si vygooglit tie lieciky co ti predpisala 😕