Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok, to moj doktor je taky neveriaci voci tymto vymozenostiam... jasne ze nie je ziadny ani 47 ani 56D ultrazvuk, ale tym asi chcel povedat ze ani keby bol tak ho neohuri... 😉 ..no, ako pise nanu, lenok odpustam, ti aj u mna je tehu demencia v plnom prude, aspon mi je to smiesnejsie 😉
mne moj drahý najčastejši hovorí brbloš, lebo stále na niečo frflem alebo brblem 😀 potom som aj mrkvička, čerešnička alebo riťulka 😀 a on je pampúšik, zlatinko a miláčik
bamb to aj ja hovorím mm že tehotná žena hotová pohroma, ale keď to náhodou povie on mne, tak sa tvárim naoko veľmi urazene 😉
ahojte babulinky 🙂
jaaj zubky uz nebolia,,,chvaalabohu,,,neviem co to malo znamenat
ale citala somm si o tom a ze to byva v tehu z nedostatku vitaminkov C a D,,,hlavne teraz ked drobcekovia rychlo rastu,,,
dnes som volala za vysledky krvicky a tych testov ze vseetko je uplne v poriadku tak dalsiu poradnu mam az 26.5. zase dlllhe cakanie,dufam ze mi bude aspon utz robit 😉 lebo to budem v 20 tt tak to by asi mala ze?
janka mna včera aj predvčerom boleli strašne zuby, nie jeden ale celá pravá strana 😒
jankaa super 😉 že výsledky ok
a ako si sa rozhodla s tým tvojím lekárom?
pus.. mi hovor, moj muz je taky ze si zo vsetkeho robi srandu, no a hlavne zo mna... a ja viem ze sranduje a odujem sa, co by som sa mozno predtym nie... ale to je len chvilkove vzdy, ja si zase robim srandu z neho 😉
Hej, tehu demencia u mna kvitne, jak ta ceresna 😀
/dnes o to viac... citim sa obmedzene 😝 /
Andrea, neviem, ci to vedel, ale bol s nou nad mieru spokojny a mrzelo ho, ked po pol roku odisla na MD.
Fuuu, u nas tema cislo jedna je AFP, amnio... ☹ sracku mam taku od rana, ze sa bojim nieco zjest a vlastne ani nemam na nic chut... 😔 Ale uz vas tym nebudem zatazovat, lebo som ako obohrata platna 😒
Svet, a ty si uz bola u dokiho? Ako zareagoval na to, ze si odmietla amnio?
Uz si to tu pisala, ci ee.. nejak som to nepostrehla...
ahojte kocky
tak ja som si dnes volala o vysledky testov a su negativne 😉 a aj moj krvny obraz je v poriadku, comu sa nesmierne tesime 😉
a bola by som aj zabudla si on volat, keby som si neprecitala nieco smutne v nasej teme mamiciek z PB ☹
nanulik presne aj mna prava strana!!! ale nieco strasne to bolo hlavne v noci,,,a dnes absolutne nic musim zaklopkat 😀
pusi aj to ze vysledky su ok tak pockam do tej poradne a na utz,,,potom uvidim co ako dalej,,,nechcem to naraz a nasilu riesit
Lenok, nič extra. Len sa spýtala, či som bola. Ja som povedala, že nie a ona:"Dobre." A hotovo. Koniec debaty. Spýtala sa, že kedy idem na to 3D a poslala ma ľahnúť si 🙂
Svet, tak fajne 😉 bez emooociiii 😀
ahojte,
dievcata, minuly tyzden som mala poradnu a brali mi aj krv na triple testy
o tyzden, cize dnes som mala volat ohladom vysledkom
som teda dnes zavolala a sestricka, inak strasne zlata mi povedala, ze vsetko je OK, ze vsetky vysledky su negativne
myslite si, ze by mi mala taka odpoved stacit?
na dalsiu poradnu idem az o dva tyzdne
dakujem za vase nazory
inak vas vsetky pozdravujem 🙂
tenty, co viac by si chcela pocut? 🙂 😉
Tenty, niektore baby su spokojne a ze je to negativne, im stacilo 😉
Vcera som sa rozpravala s kamoskou, a prave som dotelefonovala s dalsou, ze otazky a vysledky ohladom genetiky by sa v ziadnom pripade nemali hovoril takymto sposobom do telefonu, a ze by ti to mal povedat doktor osobne. Mna si napr. dal osobne zavolat dnes na 16tu, tak mam obrovske lepy, co mi vlastne oznami.
😉 tenty aj ja som dnes volala a presne tak mi to povedala tak si z toho nic nerob ja uz som si zvykla,,,,ty to mas lepsie ze aspon za dva ale ja az za tri tyzdne 😒
dakujem dievcata, ste zlate viete, ja vlastne ani neviem co chcem pocut, ale asi viac by ma upokojilo, keby som tam prisla osobne, a doktorka by mi ukazala moje vysledky a tiez nejaku tabulku noriem a ukazala by mi, ze aha to je tabulka a tvije hodnoty sa nachadzaju tu, cize je to OK
ale, to asi nehrozi... tak sa uspokojim asi s odpovedou aku som dostala
tenty, ver jej, raduj sa, ze je vsetko ok a tes sa na babatko 🙂 😎
lenok tebe drzime prsteky nech ti vsetko dobre dopadne, hlavne sa nestresuj
Dik, Janka,,, a ako povies... 😉
Tenty, ja by som bola zase vdacna za vetu s negativnym vysledkom v akomkolvek jazyku 😀
Rosa tak sa objednaj aj ty na 30.6. a rovno sa tam stretneme 😉
Lenok kľudne nás "zaťažuj", na to sme tu presa aby sme sa vyrozprávali jedna druhej a bolo nám lepšie 😉
My sme stretli v meste susedu, ktorá nám mala zajtra strážiť malého, išli akurát od doktorky, do rána mali kočky teploty. Takže zajtra nemám malého kam dať ☹ Neviem ako to zvládne s nami, hodinu cesty tam, hodinu naspäť a ešte tam sa vysedieť, určite budeme dáku pol hodinku v ambulancii a neviem ako ho prinútim tam sedieť 😒
Ama, zajtra idete do NR? ci?
áno
To ta tak rychlo objednali? Fiiiha:.. Express... Dr. Barosova?
a nepísala som to tu v pondelok? či...? 😅 áno, dr. Barošová
ahojte tehulienky....
tak sa teda hlásim, že som oficiálne na PN. mám hnisavú angínu, takže mi tetula doktorka vysvetlila, aké dôležité je teraz šetriť sa a liečiť sa. mňa ale strašne štve, že mi predpísala ATB. strašne sa bojím užívať to. baby, ktoré máte skúsenosti s ATB počas tehu? nemôže sa maličkému nič stať? 😖
inak som zašla aj do práce aspoň som si urobila súrnu robotu a mám čisté svedomie... a aj na sociálke som hneď bola, popýtala som sa aj na svoju materskú, keďže som taký špecifický prípad, tak som rada.
som vypísaná na týždeň, v utorok idem na kontrolu.
lenok... a na teba ešte stále silno myslím 🙂
Ama, nepostrehla som, ved preto sa pytam... 😒 prepac... Inak, vraj je to zlata zena aj sestricku ma milu 😉
Reni, tak predsa PN... moooja 😉 prelustruj na nete.. ja ti neviem k tejto teme nista pista povedat... a ja to citim, ze na mna vsetky silno myslite.. dakujem vam 😉
renatka tak sa nam pekne liec 😉 a oddychuj,,,ved za chvilu ti pride uz aj mangelik tak budete relaxovat spolu 😵
ja neviem o atb skus si vygooglit tie lieciky co ti predpisala 😕

Nanulik, my s manželom sa voláme Škrček a Prcek (mali sme to aj na svadobnej ŠPZ-ke), tak teraz vymýšľame, ako by sme volali malé.... Návrhy ako Fracek neboli schválené 😀 😀 😀