Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok, som troška pozadu, dnes som nestíhala, ale držím prsty, všetko bude oki a navyše uvidíš drobca!
a do BA ťa asi poslali preto, mne to hovorila sestra na poradni, že ten Dr. Čunderlík je eso v gynekológii a že ma naj 3D UTZ, tak asi tak nejak 🙂
lenok... si statočná... normálne sa mi až slzičky tisnú, keď som tvoj príspevok čítala... neboj všetko bude ok a ešte nám tu budeš machrovať, že si prvá, ktorá má už drobca na USB 😀
kocky dakujem za mile slova... zajtra prave idem sa rozpravat s druhou ucitelkou, tak sa jej opytam ako riesia konflikty medzi detmi. A este sme povedali druhej, dnes poobede ze ak bude mat nejaka matka problem, chceme to vediet hned v ten den a chcem sa rozpravat s deckom aj matkou, a opytam sa jej ci jej dieta vravi vzdy pravdu a nevymysla si, a ci jej dieta nikedy druhemu neublizilo...ci je svate... 😖 Lebo mnohe matky budu tvrdit ze ich dieta je svate, anjel ale protim von sa vyburi a je uplne ine... ☹ Ja to o malom netvrdim, aj keby som ho mohla branit a tvrdit ze neverim, ze deti klamu, a ze Lukakso je ten ukrivdeny... 😀
prajem dobru noc...idem k malemu postiskat ho...lebo sa mi chce zase plakat... ☹
aj tebe marion 😉 to bude dobré...
Lenok, drzim palce, si statocna zena, tak vydrz tento tazky beh, na konci ta caka najsrasia medaila...
Veronica, nie, mna poslali na Kramare k Dr. Cunderlikovi na UTZ... len dufam, ze ma objednaju co najskor, predsa len som uz 19tt... 😕
Reni... statocna? A co mam robit, ked moja mami a mm su zosypani? Ked sa zosypem aj ja, konec, mojina! Ja som taky typ, ked sa jedna o druhych, rucim ako slon aj za somarinu, ked sa jedna o mna, kua, ze sa nedam zlomit! 😠
Drobec sa dnes toci ako na jarmoku, asi ma hody 😀
Anjelik, Manee.. dakujem ti... 🤐
lenok... drobec sa určite chystá na svoj herecký výkon 🙂
Lenok, neboj, UTZ dopadne dobre, ja som sice tiez bola, dokonca na 4D ultrazvuku a upokojili ma, ze babatko je podla dr. zdrave, no ja som aj tak na tu amniocentezu musela ist. A v podstate to nic nebolo, sice este mozu nastat komplikacie, musim aspon 2-3dni lezat a setrit sa, tak dufam ze to v zdravi prezijem 😉
Veronica, a ty si uz bola na amnio? A kedy? A citis sa ako, moja? 🙂
veronica, ani si sa nepochvalila... kedy budu vysledky? a ako sa citis, ako to prebehlo? 😖
ahojte kocky.
lenok asi to nebude az take zle, ked ta poslali len na uzv, a nie na amniocentezu, daj vediet na kedy ta objednaju, mozno by sme ta mohli prist trosku rozveselit s krpanou ked uz budes v ba 😉
marion to je mi luto, posielame lukaskovi pusinku, viem ze je to pre teba teraz velmi tazke, ale deti su silnejsie ako my, urcite si casom najde vela kamaratov 😉
veronice a ami drzime palce 😉
pekny vecer vsetkym
lenok, alenka - dnes som sa vratila z nemocnici, robili mi to rano, som OK, aj samotny zakrok nebol nejako bolestivy a trvalo to iba chvilu, dufam ze vsetko bude v poriadku, lebo komplikacie este len mozu prist, tak sa snazim lezat a nic nerobit. Vysledky budu za 3tyzdne vo stvrtok, mam prist osobne na genetiku do Blavy.
Moni... dakujem... 😉 pytala som sa dokiho, ci nechce riesit genetiku ako prve.. on ze nie, ze to pre neho nie je vychodiskove, ze chce odborne oko Cunderlikove 😉 len ci sa tam dovolam, lebo vraj to tam je o hubu 😝
Veron, nepridu ziadne komplikacie... 😉 veriiime 🙂 cmuky
veronica tak sa drž a odpočívaj, myslíme na teba
aj ty sa lenok šetri a zbieraj sily 😉
Dakujem, inak pridavam nejake foto zo 4D ultrazvuku, tak kto ma zaujem kuk.
babule ktoré ste tu tak dnes volala teta z banky že úver nám dajú do 50000€, našťastie byt stojí len 36500€ ale hlavné je že peniažky budú 🙂 hned na to sme volali tete do realitky a zajednali znalecký posudok a potom podla toho sa vyráta konkrétna výška úveru a následná splátka 🙂
teraz dočítam čo ste popísali za celý den
lenok, Čunderlik je super, Sestra k nemu chodila, tej vysli testy uplne zle, dr. sa sekli lahko o 1 mesiac 😝 ona tvrdila ze otehotnela skor a ze mala este jednu MS, ale nik neveril a tak bolo, maly sa narodil o mesiac skor a mal 3200g a snazili sa ju ukecat ze je predcasne narodeny 😀 ale cunderlik hovoril, ze je v poriadku 😉
nanu super blahoželáme, tak môžeš plánovať a špekulovať čo a ako 🙂
Milé mamičky,
keďže moja dcérka už vyrástla, ponúkam na predaj veľmi výhodne tieto veci, ktoré poslúžia ešte ďalšiemu dieťatku:
1. kvalitný matrac kokos-molitán-kokos (matrac nebol ani raz precikaný, nič na matrace nebolo vyliate, ani čajík, ani mliečko, nakoľko v postieľke moja dcérka iba spinkala a nie papala, matrac je v perfektnom stave)
2. plachta žltá + plachta zelená do postieľky
3. vreckár v žltej farbe
4. biely vankúš rozmer 60 x 40 cm + biely paplón rozmer 130 x 90 cm v perfektnom stave
5. posteľné prádlo s motívom macka pu od Matejovského (100% bavlna, zapínanie na zips) v perfektnom stave
Ku všetkým veciam darujem postieľku. Najlepšie osobný odber. Cena za všetko 60 EUR.
V prípade záujmu pošlem fotky na Vašu emailovú adresu.
Aďka
amadorka, ihned vylozit nohy apodlozit aj panvu!!!!! to je rozkaz 😀 😀 😀 Nie, naozaj, mna takto tlacievalo v podbrusku po stati a mala sa mi zosunula velmi nizko a v 26 týzdni bolo citit na kontrole zospodu hlavicku 😒 a potom som sla do nemocnice a tak dalej, tak supom sa setri 🙂
lenok, to je super, ze sa ti tak krasne hemzi, aspon vies, ze je OK.
Vero som rada že to máš za sebou, už len počkať na výsledky, ale som si istá že budú v poriadku 🙂 A kde sú foto? Ja som ich nenašla.
Silvika veď ako píšem, pohovorí sa všeličo ale ťažko tomu veriť 😉
Moni ďakujem 🙂
Ako sedím na foteli a mám PC na kolenách, tak mám tak podvyhnuté bruško a normálne malé cítim pod prsiami ako sa krúti 🙂 Aj som pozerala na bruško či to nevidno ale nevidím nič, len to cítim. Inak náš drobec je riadny cestovateľ, chvíľu je v podbrušku, chvíľu je hore, raz vpravo, raz vľavo 😀
nanulik gratulujem 🙂
zeny, tu je taka burka, uz asi dve hodiny. Milujem dazd a burky 😀 😀
Tonicka nestraš 😕
no vy toho popíšete 😀 to nemáte čo robiť celý den? ani som všetko neprečítala
Leni podla mna to nie je nič vážne len sa nejaké hodnoty zbláznili a nepasuje to do tabulky a to je všetko. tak sa len teš na super video a štuplíkovi odkazujem nech je pekne zdravé a aby mamičku netrápilo všelijakými blbými hodnotami, a to odkazujem všetkým ktoré mali pozitívne výsledky, to si len drobci už teraz robia srandu
mne naposledy na krvi ked som bola so štítnou, zistili zvýšený cukor aj doktorka napísala kontrolovať to

amadora mne epi nahodou zabrala ale bolest aj ine pocity citis tak ci tak len nie take ukrutne, to mi pripada skor ako vyhovorku zien ze nevedeli ako tlacit lebo hold to nevedeli ale sak sestry poradia ked treba ... tak sa asi vyhovorili ze to pre tu epi tak bolo 😉