Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
gratulujem, manee. a ako to ze si tehotna? nechapem... to ako mysli? ze necakal, ze sa ti podari?
manee, gratulujem k vysledkom, tesim sa... 🙂
marion, ja som chcela ist tiez na 3D okolo toho 22tt a tiez mi odporucili pockat aspon do toho 25tt, takze som sa dala presvedcit. v 22 mi bude robit normalne sono moj doktor a potom uz mrnouska uvidime aj 3D...
manee... gratulujem tiez k dobrym vysledkom 🙂
fiorea... mne su tie jane kociky proste nizke. Kazdy kocik je postaveny na rozne vysokych podvozkoch a s tym sa uz neda nic robit... takto som musela napriklad vylucit aj takmer vsetky gessleiny, ktore sa mi predtym pacili. Na vystave som ich videla nazivo a su fakt nizke... 😒
fio, ja som nemohla otehotniet 4 roky, uz ma chcel poslat do centra asistovanej reprodukcie, len ja som chcela predtym trocha pauzu od vsetkeho a vtedy buch a bolo zamiesene...tak je doki z toho taky, ze mi rastie zazrak v brusku 😀
marion... ja idem na 3d v 25tt, tak mi to odporucala sestricka. Ved v 21tt uvidim male na morfologickom utz...
andys ja viem, ja idem na mofrologicke buduci piatok, budem, v 20t.t. Dufam, ze doktor vsetko dokonale pozrie... 🙂 Ale ked chcem skor, tak preco ho nechcu urobit... ☹ napr v 22.t.t . Ale ok, necham to tak...
manee, o to vacsia gratulacia 🙂 vidis, zazraky sa deju 😉 ked uz zacne kopat, ani ta nenapadne, ze si to len namyslas 🙂
manee, a ty teda ides na 4D do heliosu?
marion, vo ZV kolko stoji 3D? nech mam komplet prehlad 😀
fio, vo Zvolene je 3D a stoji cca okolo 1000-1200skk. A v BB je 4D a to stoji 1800skk 🙂 🙂
Manee... supis pupis... musime si opatrovat tie nase male zazraky 😉
diky, tak uz si robim predstavu o cenach 3D a 4D 🙂 ta nitra cenovo jednozancne vedie - zatial
marion tak aspoň niečo s tou škôlkou, my inak tiež chodíme ráno s malou obaja, a pozerajú na nás ostatní rodičia ako na mimozemšťanov, ale malá to tak chce a mňa aj tak potom vezie mm do práce a ide potom do BA, spolu sme potom až večer, tak aspoň tie rána máme spoločné, ale učiteľky sú s týmto v poho
fio že HC baby friendly mesto si ma pobavila 😀 😀 😀 a tu pre deti pomaly nikde nič, malý zapadákov, ani materské centrum, nuda ako hovado 😀
No idem tam na buduci stvrtok tak vam napisem co vsetko som absolvovala 🙂 ( Nitra-medicinske centrum 3D)
tá nitra je fakt super cena, to stojí za úvahu
andy keď si vyššia fakt treba vyšší kočík lebo si chrbát nebudeš pri nízkom cítiť a strašne zle sa to potom tlačí, aj mne preto veľa kočíkov "nesedelo"
fio, jasne helios to istí, 4D
a vsetkym vdaka, vdaka, vdaka
andy, ja som tiez dost vysoka, 172cm, a Jane sa mi zdalo OK. Pri prvom som mala 3kolku chicco a bol dost vysoky. Ak si vyssia tak pre teba bude naj 3kolka bbe confort, alebo chicco..tak pokukaj 🙂
pusinqa, dakujem uvidime, hadam sa to zlepsi v tej skolke...verim tomu 🙂 🙂 🙂
tehulky, ak potrebujete pekne tehotenske oblecko - kuk
http://www.lafemme-shop.sk/
ahojte, tak sme doma konečne 😝 dočítam vás neskôr, teraz sa neviem dočkať postele. ráno som mala také nervy z toho vyšetrenia a ešte ako sme išli ku autu tak naša mačka niesla mŕtve mačiatko a chodila za nami aby sme mu pomohli, oblizovala, ležala pri ňom, chúďa nechápala že už mu pomoci niet tak som si rovno poplakala po ceste... no na tej genetike iný výsluch, niektoré otázky ty kokso akože či nie sme s mužom bratranec a sesternica, či to dieťa je jeho, či je Majko jeho, či niekto v rodine nemal 6 prstov a podobne 😕 😀 doktorka nám nechcela konkrétne povedať či máme alebo nemáme ísť na amnio, že je to na nás, ale bolo vidno že sa prikláňa skôr k tomu neísť. vraj smerodajnejšie sú PAPP testy a tie sú ok a že aj tie výsledky hodnoty MOM mám všetky aj vrátane AFP testov v norme a celkové riziko tam nie je. a že pri amnio sa nemusí zistiť každé poškodenie a že 1 žena zo 100 tam potratí... muž hneď povedal že on je zásadne proti, ja som váhala... tak nás ešte poslala na ultrazvuk, podľa neho sme 17+2tt a že všetko vyzerá byť v poriadku. tak sme sa teda nakoniec rozhodli amnio nepodstúpiť a dúfam že ma to už nebude hlodať v pochybnostiach 😅 inak Majko bol zlatučký, vydržal aj tam chodenie po doktoroch, aj nezaspať v aute a teraz sme sa napapali a zalomil zlato moje 🙂
marion, mam 178cm... neviem, asi aj tych 6cm urobi dost, ked stojis pri kociariku. Skusim pokukat tvoje tipy 😉
amadorka... super, tak ste dobre dopadli. Uz to neries, uz sa iba tes na male 😉 ... myslim, ze ste sa dobre rozhodli. Inak, dobre otazky vam davali 😀
Ahoj, Amadorka. Vitaj späť. Pochybnosti v tebe budú hlodať určite, ale iba chvíľku. 😉 Mne to trvalo tak týždeň... Už som aj zabudla, že ma tam chceli poslať 😉
Ahojte.... citam Vas len zbezne, ak stiham, a skor nestham...
renatka, dakujem Ti za fotku bruska pridanu do albumu...
marion, ako to stale rozoznavas to 3D a 4D? aky je v tom rozdiel? niekto tu tusim pisal ze 3D mas len fotky, staticke zabery a 4D video? ale ja som tu v ZV objednana a povedali mi, ze je tam aj video... tak uz nechapem aky je v tom rozdiel...
Lenok, drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo...
Amadora, tak napokon su to predsa len dobre spravy... hm? tes sa z toho a uz nepochybuj..
a gratulujem aj ostatnym k dobrym spravam...
pekny dnik Vam prajem
😎
amadora, taka som rada, ze ste trochu pokojnejsi 🙂 ved ked aj na genetike uznali, ze ostatne mas vsetko ok, len ten 1 vysledok sarapati, tak si ho skratka netreba vsimat 😉 a uz sa len tesit a tesit a tesit 🙂 kazdym sonom a vysetrenim len viac a viac...
amadora, uf, tak to musel byt riadny vysluch, ale sranda. super, ze bol s tebou aj manzel a videl aj on babo? TAk si teraz mozes konecne vydychnut.
Ama, som rada, ze ste nasli, prisli a dobre obisli... maly je statocny, vydrzal vsetko.. zlatucky 😉
Tesim sa... zasluzis si vydatny poobedny spanok s Majkom 🙂
Ama, super, super! Uz sa len teste 😎
Marion, este k tomu 3D. ja som tiez objednan v ZV na 26 tyzden, vraj tu stale tak objednavaju... no a skorej nejdes na normalne sono? ved aj tam by mali vidiet, ci ma vsetko a ci je zdrave... aj ked asi nie do takej hlbky ako na 3D, ale predsa...

ahojte, poslusne hlasim navrat z poradne. Doki furt opakuje, ako je mozne ze som tehotna, az mam pocit, ze si to niekedy namyslam. tripple test bol OK, nalez v norme, sono mi teraz nerobil. Pytal sa, ci mimco kope, ale tomu nasemu sa volako nechce, tak mu dohovaral, ze na buducej kontrole uz kopkat ma....