icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

magdalenocka
7. máj 2010

pus na tomto kociku vlastne vanicka nie je...je tam len sportova cast, do ktorej sa vklada prenosna vanicka...a prehadzuje sa vlastne sportova cast,(ale ked budem mat v nej vanicku tak vlastne aj ta) ale strasne jednoducho na jeden klik...da sa to v pohode aj ked je v nom dieta...no neviem ci som to zrozumitelne napisala 😕

lienockaa
7. máj 2010

priberanie-v mojom pripade stale +1kg, mam 54kg teraz..ale pri malom som mala tiez len takto, pribrala som za cele tehotenstvo 11,5kg, dva tyzdne pred porodom islo 1kg samo od seba dole..takze vo finale 10,5kg..teraz by som rada aspon 2-3kg viac, lebo mi treba..😀 ale tak co narobim, ked nejde, tak nejde..no chciet chcem, lebo zas sa chystam kojit a to budem vyzerat zas ako vychrtlina..😝

manee
7. máj 2010

ja som konecne zacala priberat mam momentalne 57, cize +3 kilecka, aj doki pochvalil, ze je to v norme

zlatiak
7. máj 2010

Renatka9 ten co ma dakra v albume, su aj take ine kvetinky aj nea\jaky je s kruzkami...neviem najst link bolo to uzdost davno co som to pozerala 🙂))

bamb27 inak ten datum je fakt skvely neprehodime to ? 🙂)) mne sa pacil aj 10.10.2010 ale to je moc skoro ale ten 20.10.2010 je lepsejsi 🙂))

Manee ja som rozmyslala ze sportovy kupim ojazdeny a vanicku a autosedacku nove ale uvidim este co ako zozeniem a ako sa podari 🙂))

lienockaa
7. máj 2010

manee-presne 3 kilecka som mala pri malom v 20tt..🙂

zlatiak
7. máj 2010

lienocka a manee ach vy ste z tych stasnejsich 🙂)) mne zasto priberanie nejako ide, co vobec nie je potrebne u mna 🙂)) v utorok idem do poradne tak som zvedava kolko som pribrala za mesiac lebo ja sa len tam vazim 🙂))

magdalenocka
7. máj 2010

baby musim sa s vami rozlucit za hodinu odchadzame na liptov, takze nebudem na nete cely vikend...hadam vas v pondelok nejako docitam....majte sa krasne, nech male kopu a bruska rastu 🙂

pusinqa
7. máj 2010

magdi pochopené v pohode, to oceníš pri vetre a slniečku
sa smeješ aký si nafotila, ta ten štýl sú dnes také drahé z Talianska, pálky ako delo, je to sranda keď to vidíš v meste, majú jednu super výhodu perfektne sa v nich hojdá 😉

6lenka64
7. máj 2010

No ja som pribrala doteraz púresne 7 kileciek 🙂 takze sa nestazujem 🙂

pusinqa
7. máj 2010

ja +2 ale pri malej som končila tam presne kde som teraz tak by som to už asi mala stopnúť 😀

bamb27
7. máj 2010

magdi, perfektny kocik si dala... vtedy bolo na vyber akurat ze s priezorom alebo bez priezoru... ale hovorilo sa ze v tych priezorovych dieta oskulavie 😀 😀 😀

zlatiak... pus nam 20.10 zatrhla... tak tu nejdem robit prevrat teda 😀 😀

zlatiak
7. máj 2010

magdalenocka tak krasny vikend zelam a citame sa v pondelok 🙂

manee
7. máj 2010

zlatiak, vanicku budes pouzivat maximalne do 5 - 6 mesiacov a sportak potom uz stale cele leto, jesen, zimu, takze je lepsie mat sportiak novy, ale ak najdes v super stave, netreba

zlatiak
7. máj 2010

bamb27 oki oki oki uz som ticho :D

lienockaa
7. máj 2010

zlatiak-este neviem, ako bude na konci..🙂mozno dam aj +20..lebo teda genetiku na toto velmi stastnu nemam..🙂 uvidime, ako zafunguje organizmus, ako mi bude v lete chutit a tak.. 😉

zlatiak
7. máj 2010

manee hned ako som to odoslala som si to uvedomila 😀 ... takze asi to len predsa zvazim 🙂

pusinqa
7. máj 2010

baby máte pochvalu 😀 žiadne prevraty sa nekonajú 😀
inak anjelik už má výsledky, že ok, sa teším, ja dúfam že v pondelok budú, ty tiež v po že bamb?
zlatia ty už máš tripple alebo afp?

bamb27
7. máj 2010

pus, ja mam volat v pondelok na vysledky.. to len anjelik je taka urychlena.. budeme ju nasledovat nie? 😉

lienockaa
7. máj 2010

ja by som rada rodila skor ako 31.10..a spolieham sa na babo, ze pride skor, aj maly prisiel skor, sice len o tri dni, ale prisiel.. 😉

pusinqa
7. máj 2010

bamb bodaj by áno, ale veď jeden za všetkých všetci za jedného, tak keď sú jedny ok, musia byť všetky 😀

bamb27
7. máj 2010

lienocka... mozes s nami 23.10, co budes cakat 😉

pusinqa
7. máj 2010

lienocka jasné poď 23, party nachystaná, objednáme dáke EPI kokteily a bude nám fasa 😀

zlatiak
7. máj 2010

pusinqa tripple ma este len caka snad mi budu robit teraz v utorok, lekar mi len povedal ze mam prist na krv, tak neviem a prosim ta to afp je co? nejak som neskusena :(((

andreaerdna
7. máj 2010

ja som pribrala necelych 5kg zatial, tak mate co robit 😉

bamb27
7. máj 2010

zlatiacik... to je to iste, teda myslim si... este tretie pomenovanie ti dam ze test na vvojove vady, vyber si 😉

zlatiak
7. máj 2010

bamb27 dakujem berem teda nazov tripple test 😀 tak dufam ze dopadne dobre 🙂 ty uz mas vysledky? aj ty pusinqa?

lienockaa
7. máj 2010

takze 23?.. 😀 povodny termin som mala 24..to by sa dalo.. 😉

ja idem na tie testy v pondelok..vysledky neviem kedy budu, ale tiez tak do tyzdna asi..

bamb27
7. máj 2010

ja az v pondelok, ani pus este nema.. ale este mame jednu v nasom termine anjelika, a ona uz ma vysledky ok.. vsetky 3 sme sa ale boli odkrvit v ten isty den 😀

fiorea
7. máj 2010

zase mozem chvilku citat 😉 ved zacat nieco robit v pia poobede sa uz aj tak neoplati 🙂
20.10.2010 je krasny datum, mohli by ste fakt zvazit, ci to este nepresuniete. nechapem... vsak dohodnem termin a vtedy aj odrodim. nee? 😀 ja tak namiesto vypocitaneho 13.10. pojdem 10.10. som si povedala 😀 dufam, ze zvediem aj nasu particku, bo 13. tu ma tiez dost bab 🙂

a ste ma potesili tie, co ste pribrali viac ako 2 kg, lebo rano som mala pocit, ze su tu len baby, co vobec nepriberaju a uz som sa zacinala citit ako tucniak 🙂

pusinqa
7. máj 2010

zlatia no tripple je to isté ako afp len komplexnejšie, tam sú okrem afp ešte nejaké 2 veci zahrnuté, záleží čo doki robí, môj len afp, takže to máš s tripple komplexnejšie ale podstata je tá istá, sú to genetické testy