Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no pus, ty dneska priam srsis dobrymi napadmi... 15.10 by mi vobec neprekazalo, uz vidim aka budem od zaciatku septembra netrpezliva 😀
Babulky musim sa rozlucit s vami, utekam z robotky, tak zajtra sa citame kto tu bude 🙂 pekny vecer a krasny vikend prajem 🙂
ahoj jarka vitaj v klube
ahoj jarka... tešíme sa ďalšej októbrovej plodnici 😀 🙂
pus... ja sa asi pridám tiež k tomu klubu 10.10. môj mangelík ma už teraz povzbudzuje, že to dám vtedy 🙂 ale neviem, asi tie tri dni navyše už budú na mňa dosť. ja by som to radšej hodila na 05.10., vtedy je môj mangelík narodený, takže aspoň by som aj darček k jeho narodkám mala hneď vybavený 😀
ahoj jarka...konecne si nas nasla... 😉
Ahojte dakujem za pekné priatie do klubu .No veru to by bol ten najkrajší darček k narodeninám na svete .mne to nevišlo prví raz malá je v novembri a druhé babetko bude v oktobri termín mám 17.no ale uvidíme a moj drahí je v septembri tak že mi to nevíde ani druhí krát ale tebe budem držat palce. 🙂 🙂 😀
no veru trochu mi to trvalo ale už som tu 😀
nic si z toho nerobte baby, moj muz ma narodeniny uz v auguste a ja mimi budem aj tak povazovat za darcek pre neho 😉
ja si veru z toho nič nerobím, jediné čo si želám, aby som nepreťahovala ten termín a hlavne, aby to bolo aj pre mňa aj pre drobuliatko bezproblémové 🙂
renatka, ty si podla mna ten pripad co nebude prenasat, skor naopak... tvoje babo je obrik a pohyby si citila velmi skoro.. casto sa termin porodu odhaduje aj od prvych pohybov... myslim ze 20 tyzdnov od prvych pohybov som to niekde tak citala..
ak si aj ja mozem zazelat termin, tak 26. septembra, nech je to do roka a do dna od svadby 😀
ahojte, aj ja sa hlasim do klubu 😉 dnes som bola na odberoch kvoli genetickym testom, tak snad bude vsetko ok a v oktobri uz budem stastna mama 😵
ahoj jannas.. tento tyzden je riadne plodny.. ani nepocitam kolko oktobroviek pribudlo, vsetky tu budeme v oktobri stastne mamy, lebo teraz si tu celkom veselo tehulkujeme 😉
inak pre vsetky nove babule, rosannar ma vo fotoblogu tabulku, kde sme vsetky doterajsie, ak jej napisete IP tak vas do nej dohodi.. ze, ros?
jannas... vitaj, ako sa to tu krásne rozrastá... hoď niečo podrobnejšie o sebe,,, aj foto a tak.
inak pre naše nové októbrovky... kuknite do môjho fotoblogu, máme tam spoločný albumík našich pupčekov, tak ak budete chcieť pošlite mi link na váš albumík do IP a hodím tam aj vás 😉
bamb.. veru aj ja som to počula... inak včera som si fakt uvedomila, že ten náš drobec je nejaký obrík, kamoška v 15.tt mala veľkosť drobca 7cm, náš obrík mal v 14.tt už 12cm !!! 😀 😀 😀 dúfam, že sa ten rast spomalí, šak kto to bude za mňa tlačiť von? 😀
neboj renatka.. mozno si len kustocek dopredu.. a mozno fakt len male velmi vyrastlo a teraz sa bude normalizovat... renatka? ..a v albume mam uz 16tt brusko, budes aj vymienat/aktualizovat?
jannas, vitaj!
bamb, uz trosku podrastlo 😉 pekne brusko 🙂
no, s tymi terminmi este bude sranda 🙂 a mozno aj budeme odchadzat v skupinkach, tak ako planujeme 😀
renatka, neboj, oni ho z teba dostanu 😀 mozno sa ti narodi uz v 7. mesiaci maly skolak 😀 😀
Ahojte 🙂 Vítam nové tehuľky,pekne sa rozrastáme.Január bol plodný mesiac 😀
U mňa nič nového,som na PN,tak oddychujem.Bola som u doktorky a vraj mám nejaký zápal,tak si ho musím preliečiť ☹ Dala mi aj Magne B6 a ešte nejaké tabletky,ale nejako mi po nich nie je dobre,som strašne ospalá a mávam závraty ☹ Inak,teraz píšem len z kamoškinho notebooku,lebo náš sme odniesli na reklamáciu,lebo o 3 týždne nám končí záruka,tak sme to stihli,ale ja som teraz bez netu ☹ Ešte aj mobil sa mi pokazil,tak aj ten som musela dať na reklamáciu.Dúfam,že im to nebude dlho trvať...Bruško celkom rastie a zatiaľ mám +3kg,uvidíme koľko bude na konci tehu 😉
Pekný deň 🙂 🙂 🙂
zenuchy, ale sa vas sem novych nahrnulo, no vitajte, to je radost, ked vas pribuda. A ja reku, ze sme kompletka. Ja by som sa tiez rada hodila na porod 20. 10. ale to by som uz bola asi v knihe rekordov zapisana v kategorii najdlhsie prenasane babo. Inak ako tak rozmyslam, na rade som s terminom prva, tak som zvedava, ktora bude sikovnejsia ako my a porodi skor...
vitajte jarka a jannas 🙂
jarka máš krásnu dcérku, môj synček zbadal fotku a hneď dobehol že bába a nemohla som vás dočítať lebo keď som išla dole na stránku a fotka zmizla tak sa hrozne hneval 😀
ja budem šťastná ak porodím presne v termíne 😀
Ahojte, konecne budem mat nejake nove oblecko na seba 😀 , kamaratka mi poslala nejake vecicky z jej obchodika na odskusanie, tak uz aj doma si oblecem aj nieco ine ako teplaky 😉 Akosi som sa bala objednavat cez net, a hlavne bez vychadzok je problem to vyzdvihnut na poste.. Tak som zvedava, ci mi nieco bude sediet 😉
Pekny zvysok dnika a aj pekny vikend Vam vsetkym!
Amadorka, ako si sa nakoniec rozhodla (BA ci BB?) Dost dlho som nebola na nete, tak neviem.. Casto si na teba zmyslim 🙂
Baby, poculi ste uz o tom, ze je dost nebezpecne, ak tehulka dostane kliesta? Doki vravela, ze kliest moze sposobit rozne problemy a aj dost tazke... Je potrebne ist hned na rozbor krvi, ak by nahodou bol kliest infikovany, aby sa to co najskor podchytilo. Tak tie, ktore chodite do prirody 🙂 , nezabudnite sa dobre po navrate poprezerat 😉
za 20min mam kooonecne vikend a vyslo aj slniecko 🙂
baby jagy, ja to po vás nestíham čítať, človek ti chvíľu nie je a už nevie, o čom je reč... 🙂
Lucinuska včera sme boli na genetike aj na utz a nakoniec sme sa rozhodli že na amnio nejdeme, doki nám priamo nepovedala či ísť alebo nie, ale podľa jej slov myslím že aj ona by povedala neísť, že všetko vyzerá byť ok, aj na tom utz, takže uvidíme a budeme sa modliť 🙂
inak mám prvú vecičku do výbavičky pre bábätko, látkové plienočky 😵
no a vítam aj ja naše nové Októbrovky-dodatočne 😉
baliiim 🙂 Majte sa pekne baby, opatrujte sa, davajte pozor na babatka, oddychnite si.... majte pekny vikend vsetci! 🙂 V pondelok sa vidime zas 😉
bamb... jasné, budem aktualizovať, len sa mi vždy pripomeňte do IP, tak mám aspoň istotu, že na vás nezabudnem. oki? 😎
fiorea... 😀 tak to si ma pobavila... možno fakt z pôrodnice bude odchádzať po vlastných a bude ma držať za ruku 😀 😀 😀
lucinuska... ja som to počula... ja sa strašne bojím aj uštipnutia sršňom, moja babka z neho mala otravu krvi a my v práci máme pod strecho hniezdo sršňou, tak keď vetráme, tak k nám nejaký zablúdi... z toho mám normálne panický strach, hlavne kvôli bábu ☹

ok. fio tak to všetky posunieme na 10.10. veď +- 2 týždne je už v termíne a bude pokoj nie? alebo dajme 15.10. tam sa už zmestíme ozaj skoro všetky a odbijeme to na jeden šup čo sa budeme toto nie?