Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Renatka my máme niekde asi osie hniezdo, už pár krát nám napriek sieťke na oknách dnu nejako vliezlo pár ôs, takže tiež mám paniku. A navyše som alergička takže dupľom 😝
A ja som včera o polnoci mala hrozné bolesti žalúdka, nevedela som čo robiť, normálne mi až dýchať nedalo ako ma to tlačilo. Tak som si dala sódu bikarbónu a magnézium ešte a behom pár minút bolo dobre 🙂
amadorka... ja som si dala pohár Coly, keďže tu nemám po ruke sódu a asi to prechádza... juj ale poriadne bolesti to boli, až do krížov mi to išlo, dúfam, že to už prešlo a nevráti sa to.
Ranatka aj ja som včera normálne mala strach, navyše muž práve odišiel do roboty, tak som sa normálne bála reku či mám infarkt či čo, také blbé pocity to boli 😒
no veru... alebo kontrakcie 😀
čaute babule, u nás zasa pohroma, cez obed sme boli s malou na kontrole, všetko ok, som sa tešila že od pondelka do škôlky a po obednom spánku 38,7, teraz išiel mm pre nové ATB tak min. ďalší týždeň doma, už mi z toho švihá, potom aj ja sa nedostanem ani von len do práce a z práce a nič nestíham a som odkázaná na milosť svokrovcov čo pomôžu, dnes tu svokra bola a za 5 min. ma tak vytočila čo všetko stihla poriešiť a vyrývať, to sa nevie správať normálne?
a chúďa malá kde k tomu prišla veď už 2 týždne je len doma a u svokrovcov, ďalší týždeň bude zaberák a večer ako potom nechce spať no hrúza večná ☹
a ja mám inak v puse aftu, neviete čo na ňu, čo sa môže v tehu?
hmm, skús si kúpiť ústnu vodu Listerine, alebo nejaký šalviový extrakt, ale radšej sa opýtaj v lekárni a treskni si vitamín C, to troška pomôže...
Jarka, Jannas... vitajte, mamulky 😉 musim si vas prelustrovat, co ste zac 😀 😉
Mna pred polhodinkou zacalo strasne tahat okolo pupka vo vnutri.... fuuuuj, nechutne to bolo, aj pohnut som sa bala 😲 Ale preslo to... co to bolo? 😒
Bola som na hodku kuknut v robotke, tak sme sa celkom dobre bavili na novej reklame
https://www.youtube.com/watch?v=2BZRioF3TOo😀 😉
Pusi, ja som mala 4 pupaky na jazyku, ked od nas odisla svokra... hmmm... vyplachla som si usta Listerinom a preslo.. 😉
jejda, chudátko malé choručké, aj kolega má malého synčeka a tiež ho majú stále chorého, každé dva týždne s ním chodia k doktorke, malé deti sú v tomto smere citlivé.. a na svokru sa vykašli, nestojí ti za to, aby si sa rozčuľovala a robila zle sebe a aj bábatku 😉
lenok sme sa zhodli v tom listerine 🙂
a tá svokra si na tebe pošmákla 😉 to je strašné s nimi, že?
lenok, neviem, čo to mohlo byť, nenaťahovalo sa mimi? alebo nejaké väzy a tkanivá, ozaj neviem...
Anjelik, povedala som si, ze to bolo natahovanie maternice... 😉 ale nechutne to bolo... 😝
Bez Listerinu ani bozk 😀 mm je na nom zavisly 😉 ze pre sviezi dych a zdrave klofaky 😉
Aha, co som nasla.... http://www.bebefield.cz/index1.php
askorka super fotka 😵 a vitajte doma
amadora dakujeme 😵
lenok... a tu sú rytmusove grymaske celé... v tej reklame je to trošku strihnuté:
http://www.videotube.sk/video-videa/44023/zabav... 😀
askorka... pekné fotečky.. bruško potom aktualizujem v albumíku 😉
juuuj... babenky, mňa tak strašne prehnalo, že som skoro plakala od kŕčov, to asi tie hnusné ATB, ale čo už. dietovať nemienim, veď bábo potrebuje papkať... 😖
renatka, mám v albume foto bruška, aj najnovšiu v 16tt, môžeš aktualizovať 😉
aj mňa preháňalo pred 2 dňami, tiež to bolo hrozné, pomohla horká čoko a babány a troška-jeden deň diéta, viac som nemienila 🙂
Reni, videla som aj to... 😉
Urcite to je z tych ATB... kukni na letaku, ci mozes zapijat mlieckom, niektore su na to haklive a sposobuju prehanky 😒
Askorka, ved sa pochval viac, co si skromna? Daj nejake chvalenkarstva 😉
renatka9 dobre 😉 a dakujeme uzili sme si 😵 😎 Mám už aj nový album ...Z každého rožku trošku... tak tam mozete pozret fotky z dovolenky 😉
No co mala sa nevedela nabazit mora 😉 MAly sa kupal o 106 😀 No bolo slniecko ale niekedy bolo aj pod mrakom 😉 😠
ahojte babulinky,,,jaaj reni aj mna dnes tak fajne prehnalo asi z toho ze som si dala cerstve korbaciky a potom malu kavicku,,,
dnes mam happy den,,,sme nakupili pre drobcekov take biele supravicky do porodnice, a ponozticky,,,,tak uz sa nam robi pekna zbierka 😵 na kocik sme zmenili nazor,,,momentalne vedie ten co mam v albume dorjan-danny sport line 2010
anjelik- pozerala som albumik pekne brusenko a tie biele bodynka so zelenym som kupila aj mojim drobcekom tak budu trojcatka ked sa stretneme v TT 😵 😵 😵
askorka- neboj zavidime ti ten relax a oddych ale urcite si si ho aj zasluzila 😉 velmi pekne foto 😎
jankaa15 dakujem 😉 😵
Baby idem 😉 Maly Philipko sa zobudil 😲 😠 Idem ho utisit 😉 😵
askorka nemas za co ved je to len pravda 😵
vzorna maminka utekaj 😉 my si ta pockame neboj
jankaa aj ty sa chystáš do TT alebo do BA do nemocky?
baby vyskúšam listerine, máme doma, len odkedy som tehu som rada keď si vôbec umyjem zuby a nejak ho nemusím, my na to máme aj super mastičku Kamistad, len mi zubná hovorila že v tehu s ňou opatrne že môžem len trošku a len pár dní a skúsim aj tú šalviu vyhrabať a prepláchnuť
bude to veru asi tou svokrou 😉 to sa povie kašlať na ňu, keď je všetko ok ešte sa dá, ale teraz sa musím doprosovať aby varovali, prípadne pomohli s nákupmi, zaviezli nás k lekárovi, takže nič moc 😖
jééé askorka to tak rýchlo ubehlo? vitaj doma 🙂
pusi ja na 100% na Kramare BA 😉 dufam ze sa mi to aj podari,,,,
a ty kam?
mnamky prave papkame polievocku z bielej fazulky a s mrkvickou,,,inak som sa vam nepochvalila ze vcera vcera som si rano sadla do kuchyne,zapla TV, vypila pohar vodicky a nestihla som doutekat na WC tak umyvadlo to istilo,,,tri krat som vracala ale len cistu vodu to nechapem ako je mozne,,,zeby mali drobci take fajne zaludocky ze len na dzusiky si zvykli?ale to bolo moje 3. vracanie v tehu a dufam ze aj posledne 😒
Renatka a berieš aj probiotiká keď berieš ATB? Ak nie tak by si mala, zvlášť keď si tehotná si myslím že by ti to bodlo 😉

juuuuj kočky... ja som práve zjedla banán a mám neznesiteľné kŕŕŕŕŕŕče.... neviete čo mám robiť? au-au-au ☹