icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
10. máj 2010

a jejeeee lenok, aka etericka foto.. zavazna fesanda 😉 a dakujem, padol jasne ale hlavne potesilo, otecko bude iste happy ze je z repy ked sa dozvie, bude sahrdit ze ako dobre vyrobil

andys11
10. máj 2010

bamb... gratulujem!! 😉

lenok... no fakt krasne foto 🙂

bamb27
10. máj 2010

andys, dakujem ..asi mozem pomaly kupit nieco pre mimi... zatial nemam nic, ale ze voobec nic 😉

6lenka64
10. máj 2010

ja uz mam par obleckov na male,ale verte mi baby ked raz zacnete uz sa neda odolat dalsiemu nakupovaniu,je to ako lavina 🙂

bamb27
10. máj 2010

baby, este nas caka nieco coho sa treba bat?

andys11
10. máj 2010

bamb, neviem...ja mam este trochu obavy aj z morfologickeho, predsa len sa tam toho da este dost zistit. 😲

bamb27
10. máj 2010

hmm.. andys to je pravda... ale myslime tu pozitivne predsa 😉 ...takze bez obav, jasne?

6lenka64
10. máj 2010

To morfologicke sa robi kedy? v ktorom tt?

bamb27
10. máj 2010

lenka myslim 20-22tt

6lenka64
10. máj 2010

Presne tak treba mysliet pozitivne 🙂

alenkam.
10. máj 2010

ja idem buduci pondelok, cize budem 20+2tt

jarka0
10. máj 2010

Ahojte baby chcem sa vás spýtať či vy už cítite pohyby svojich bábetiek?ja ešte nie ale keď som čakala malú už som cítila pohyby v 16tt a teraz ešte necítim a čo vy? ☹

6lenka64
10. máj 2010

A to morfologicke vysetrenie, co sa tam vsetko zistuje?

amadora
10. máj 2010

a kočky čo ste ešte nič nepribrali, tak doki vám na to nepovedal nič? 😕

6lenka pri prvom tehu by som ťa určite v tejto dobe už predbehla, tam som mala konečnú váhu +21,5kg 😝

morfologický by sa mal robiť jeden v 20tt a druhý v 30tt 🙂

a sa pochválim že nám dnes do výbavičky pribudla k látkovým plienočkám aj zavinovačka 😵

rosannar
10. máj 2010

ahojteeee....tak ja som späť z obedu....dalo sa to prežiť až na tú polievku...kôprová 🤐 ...tú do úst nikdy nedám 😀

6lenka64
10. máj 2010

Dakujem 🙂

amadora
10. máj 2010

a neviem čo presne sa tam zisťuje, ale pozerá sa tam všetko možné, placenta, prietoky v pupočníku, ako bije srdiečko, bábätko sa váži a meria a tak... 🙂

6lenka64
10. máj 2010

jeeeej tak na to sa tesim,idem tam tento piatok 🙂

bamb27
10. máj 2010

haloo... nespinkajte, dajte niekto nejaku dobru temu 😉

rosannar
10. máj 2010

bamb....nespinkáme...len kukáme ako sa mračí vonku 😀 ...a dávam tému...možno dneska idem prvíkrát robiť hlivu na smotane a bojiiim 😀

andreaerdna
10. máj 2010

ahojte, vidim, ze nejak stoji rec 😉 Ja som konecne docitala vikend, gratulujem k vsetkym vysledkom a drzim palce poradniam v tomto tyzdni! Ja mam morfologicky o tyzden v pondelok a stvrtok potom poradnu, tak buduci tyzden bude hadam rychlo a rychly 😀 . Pribrala som najmenej 5kg, na poslednej poradni to bolo 4-4,5, ale to bolo pred tromi tyzdnami, takze sama som zvedava. Ale obvod bruska v najvacsom mieste mam 88cm ( z povodnych 68). No a pohyby zacinam citit aj ja, teda uz som si ista, ze to su pohyby. Vcera hned rano v posteli a potom vecer, ked sme zalahli, tak hned niekolkokrat. A dnes uz tiez cosi bolo - ale ziadne bublinky, ako keby tlacenie loptickou. 😎 No pohoda 😀 Joj, nech uz je piatok
Alenka, zajtra idem cvicit, teda ak sa nieco nezmeni, lebo po piatkovom krci v lytku ma stale pobolieva lytko a v sobotu zacalo pichat/rezat koleno z vnutornej strany, a ked chodim, tak boli ☹ Ak naaaaaahodou nepridem, tak vedz, co je vo veci. Ale chystam sa.

bamb27
10. máj 2010

ros, neboj.. hliva je dobra, ale na smotane som este nerobila.. muz by mi to nejedol .. uz z principu 😉 .potom daj vediet ako si dopadla.. a ako priloha bude co?

bamb27
10. máj 2010

andrea, buduci tyzden bude urcite rychly... mne to nejak cele strasne rychlo bezi.. a to som si myslela ze ako budem stale nedockava, ale vazne to leti 😉 ...budes cely vikend prehovarat mimi nech sa nehanbi a ukaze sa v celej svojej krase?

cryonae
10. máj 2010

mnam hliva 🙂

baby ja uz mam +5 kg.. des a hroza! pri tomim som mala vsetho vsudy +6,7kg 😢

a asi je to aj kvoli stresom, co zazivame na vsetky strany, ale drobcek ma kope a to poriadne a mam pocit, ze stale... az si niekedy musim sadnut. fakt som zvedava, ze co bude o par mesiacov, ked uz teraz to vie byt neprijemne?

alenkam.
10. máj 2010

ada, ja sa chystam zatial.. drobec sice cvici jedna radost v bruchu, tak mu neostanem nic dlzna... 🙂
tam to mozno rozcvicis.. ziadne flakanie... 😉

rosannar
10. máj 2010

bamb...no zase ten môj už dávno o tom básni ale bojím sa toho, ale vyskúšame a uvidíme...no a k tomu budú cestoviny 😉

andreaerdna
10. máj 2010

bamb, aj mne to fest letiii, kazdy tyzden citame knizku aj z casopisu, ze ako rastie babatko.... a mam pocit, ze fakt casto citame. 🙂 A prehovarat veru budem, hlavne nech je vsetko v poriadku, a ak uzna za vhodne, nech sa ukaze, ak nie, tak budeme kupovat univerzalne farby (ak nepojdeme na 3d). A aj tak by sme asi kupovali unisex farby... vsak kolkokrat sa uz stalo, ze povedali, ze dievcatko a nakoniec bol chlapec. A co s tym potom? 🙂

andreaerdna
10. máj 2010

alenka, snad rozcvicim 😉 ked ma tam zlomi, tak klud, to nebude infarkt 🙂

6lenka64
10. máj 2010

No ja pohyby necitim...☹ a chcela by som uz

andreaerdna
10. máj 2010

alenka, neboj, co chvila cakaj 🙂 Ja to takto cez den nezaregistrujem vobec, ale ked si lahnem na chrbat a mam stastie, tak citim. A ked chcem pootravovat, tak sa dam nabok, potom na druhy, potom zas na chrbat... a ono sa rozhybe 😀

ros, mas uz finalne foto kupelne?