Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb... gratulujem!! 😉
lenok... no fakt krasne foto 🙂
andys, dakujem ..asi mozem pomaly kupit nieco pre mimi... zatial nemam nic, ale ze voobec nic 😉
ja uz mam par obleckov na male,ale verte mi baby ked raz zacnete uz sa neda odolat dalsiemu nakupovaniu,je to ako lavina 🙂
baby, este nas caka nieco coho sa treba bat?
bamb, neviem...ja mam este trochu obavy aj z morfologickeho, predsa len sa tam toho da este dost zistit. 😲
hmm.. andys to je pravda... ale myslime tu pozitivne predsa 😉 ...takze bez obav, jasne?
To morfologicke sa robi kedy? v ktorom tt?
lenka myslim 20-22tt
Presne tak treba mysliet pozitivne 🙂
ja idem buduci pondelok, cize budem 20+2tt
Ahojte baby chcem sa vás spýtať či vy už cítite pohyby svojich bábetiek?ja ešte nie ale keď som čakala malú už som cítila pohyby v 16tt a teraz ešte necítim a čo vy? ☹
A to morfologicke vysetrenie, co sa tam vsetko zistuje?
a kočky čo ste ešte nič nepribrali, tak doki vám na to nepovedal nič? 😕
6lenka pri prvom tehu by som ťa určite v tejto dobe už predbehla, tam som mala konečnú váhu +21,5kg 😝
morfologický by sa mal robiť jeden v 20tt a druhý v 30tt 🙂
a sa pochválim že nám dnes do výbavičky pribudla k látkovým plienočkám aj zavinovačka 😵
ahojteeee....tak ja som späť z obedu....dalo sa to prežiť až na tú polievku...kôprová 🤐 ...tú do úst nikdy nedám 😀
Dakujem 🙂
a neviem čo presne sa tam zisťuje, ale pozerá sa tam všetko možné, placenta, prietoky v pupočníku, ako bije srdiečko, bábätko sa váži a meria a tak... 🙂
jeeeej tak na to sa tesim,idem tam tento piatok 🙂
haloo... nespinkajte, dajte niekto nejaku dobru temu 😉
bamb....nespinkáme...len kukáme ako sa mračí vonku 😀 ...a dávam tému...možno dneska idem prvíkrát robiť hlivu na smotane a bojiiim 😀
ahojte, vidim, ze nejak stoji rec 😉 Ja som konecne docitala vikend, gratulujem k vsetkym vysledkom a drzim palce poradniam v tomto tyzdni! Ja mam morfologicky o tyzden v pondelok a stvrtok potom poradnu, tak buduci tyzden bude hadam rychlo a rychly 😀 . Pribrala som najmenej 5kg, na poslednej poradni to bolo 4-4,5, ale to bolo pred tromi tyzdnami, takze sama som zvedava. Ale obvod bruska v najvacsom mieste mam 88cm ( z povodnych 68). No a pohyby zacinam citit aj ja, teda uz som si ista, ze to su pohyby. Vcera hned rano v posteli a potom vecer, ked sme zalahli, tak hned niekolkokrat. A dnes uz tiez cosi bolo - ale ziadne bublinky, ako keby tlacenie loptickou. 😎 No pohoda 😀 Joj, nech uz je piatok
Alenka, zajtra idem cvicit, teda ak sa nieco nezmeni, lebo po piatkovom krci v lytku ma stale pobolieva lytko a v sobotu zacalo pichat/rezat koleno z vnutornej strany, a ked chodim, tak boli ☹ Ak naaaaaahodou nepridem, tak vedz, co je vo veci. Ale chystam sa.
ros, neboj.. hliva je dobra, ale na smotane som este nerobila.. muz by mi to nejedol .. uz z principu 😉 .potom daj vediet ako si dopadla.. a ako priloha bude co?
andrea, buduci tyzden bude urcite rychly... mne to nejak cele strasne rychlo bezi.. a to som si myslela ze ako budem stale nedockava, ale vazne to leti 😉 ...budes cely vikend prehovarat mimi nech sa nehanbi a ukaze sa v celej svojej krase?
mnam hliva 🙂
baby ja uz mam +5 kg.. des a hroza! pri tomim som mala vsetho vsudy +6,7kg 😢
a asi je to aj kvoli stresom, co zazivame na vsetky strany, ale drobcek ma kope a to poriadne a mam pocit, ze stale... az si niekedy musim sadnut. fakt som zvedava, ze co bude o par mesiacov, ked uz teraz to vie byt neprijemne?
ada, ja sa chystam zatial.. drobec sice cvici jedna radost v bruchu, tak mu neostanem nic dlzna... 🙂
tam to mozno rozcvicis.. ziadne flakanie... 😉
bamb...no zase ten môj už dávno o tom básni ale bojím sa toho, ale vyskúšame a uvidíme...no a k tomu budú cestoviny 😉
bamb, aj mne to fest letiii, kazdy tyzden citame knizku aj z casopisu, ze ako rastie babatko.... a mam pocit, ze fakt casto citame. 🙂 A prehovarat veru budem, hlavne nech je vsetko v poriadku, a ak uzna za vhodne, nech sa ukaze, ak nie, tak budeme kupovat univerzalne farby (ak nepojdeme na 3d). A aj tak by sme asi kupovali unisex farby... vsak kolkokrat sa uz stalo, ze povedali, ze dievcatko a nakoniec bol chlapec. A co s tym potom? 🙂
alenka, snad rozcvicim 😉 ked ma tam zlomi, tak klud, to nebude infarkt 🙂
No ja pohyby necitim...☹ a chcela by som uz
alenka, neboj, co chvila cakaj 🙂 Ja to takto cez den nezaregistrujem vobec, ale ked si lahnem na chrbat a mam stastie, tak citim. A ked chcem pootravovat, tak sa dam nabok, potom na druhy, potom zas na chrbat... a ono sa rozhybe 😀
ros, mas uz finalne foto kupelne?

a jejeeee lenok, aka etericka foto.. zavazna fesanda 😉 a dakujem, padol jasne ale hlavne potesilo, otecko bude iste happy ze je z repy ked sa dozvie, bude sahrdit ze ako dobre vyrobil