Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
to mu mozem kludne volat na mobil ci to tam uraduje sestricka...?
inak dobre ranko... 🙂
No to mi dal moj doktor priamo kontakt na neho,lebo vraj sestricka je niekedy neprijemna do telefonu....ale ten doktor velmi ochotny ked som s nim volala.....
No skus zavolat,a ak je v ordinacii,hned ta aj objedna,lebo on chodi aj do nemocnice k porodom 🙂 ale zodvihne skoro vzdy a povie ci moze alebo mas zavolatat neskor 🙂
skusim zavolat po osmej... hadam uz bude uradovat... 🙂
ahojte,
renatka gratulujem k chlapčekovi....
to ja budem asi medzi poslednými , čo budú vedieť pohlavie 😝 idem až 24.5....no idem prezliecť periny, vyvesiť prádlo z práčky a idem si užiť vychádzku...dnes je konečne krásne počasie....teda aspoň dúfam, že sa to do hodiny nezmení...
jaj ozaj, neviete mi poradiť ohľadom mena...včera som mužovi predostrela, že ak to bude baba, mohla by to byť Karolinka (Adamko len tak prikyvoval) , ale muž to razantne zamietol, tak uvažujeme nad Táňou....Táňa je Tatiana???? lebo tuším som ju nenašla v kalendári...
dobre ranko, tu je uz ale ako veselo dneska... ja len ocka rozliepam, hoci po pol hodine v praci by sa patrilo mat ich uz aj otvorene 😀 ...aaale vsak mam na to 8 hodin
renatka, gratulujem k pipiku... to bolo jasne od zaciatku, ze to bude riadny chlapak
ikon, ano Tana je Tatiana... a neboj nebudes posledna.. mne morfologicke sono vyjde asi asi az nejakeho 3.6 ..ale neva
No my zatial ked bude dievca,tak bude Ema, kazdy mi vravi,ze Emu dava kazdy 🙂 ale snazim sa aj k priezvisku dat meno
karolina je pekne meno,ale to ju kazdy bude volat Kaja,a to sa mi u znepaci, no ja dufam,ze sa tento stvrtok dozvieme pohlavie 🙂
dobré ránko
dnes to normálne vyzerá na pekné počasie 😕 🙂
ja ani len netuším kedy pôjdem na morfologický, zajtra idem na poradňu tak mi hádam povie, dúfam že o týždeň, najneskôr o dva 🙂 a na 3D až 30.6. 😝 inak pri mojom šťastí ( a ak je toto bábo ako jeho braček) tak sa tak skoro pohlavie nedozviem 😅
lenka aj moj muz chcel Emu, ale je ich fakt vela.. tak ho to preslo.. podla mna je inak velmi pekne meno aj Eva, lenka mas aj nejake tusaky na pohlavie?
jeeej ja som od dnes 20tt
ano je ich dost tych Em,ale volako stale ostavame pri nej,uz skoro 2 roky je to 100% mozno mesiac pred porodom zmenime 🙂 a chlapcenske mame Lukaško 🙂 no tusaka nemam vobec, fakt je to u mna 50 na 50% 🙂 uvidime vo stvrtok,bude to velke prekvapko 🙂 ak nebude otocene. Vraj to niektore dievcata vedia a tusia co to bude,no ja nic som neutral, nechame sa prekvapit,ale uz to chceme vediet 🙂
No stale ma trapi,to ze nemam ani naznak pohybov ☹
ahojte..
len hlasim, my vcera kontrola, vsetko ok, malinke je trosku vacsie pre zmenu..🙂 tak mozno to predsa bude skor ako 31.10..:-)doktor to nepovedal, ale ja si to myslim..😅 cakam na vysledky triplov, ze si mam zavolat o tyzden..uff..
nebojte, posledna budem ja, kto sa dozvie pohlavie..😉dalsiu poradnu mam az 14.6., to bude ten morfo ultrazvuk, tam sa este nemusim dozvediet pohlavie, pri malom sme vedeli az v 24tt, on totiz nebol priaznivo otoceny a nechcel sa ukazat..takze to mam tak do jula cas..😉 a moznoze az do porodu, ak sa mu nebude chciet otocit..😀
a my babske meno vobec nemame..muzovi sa ziadne nepaci, chce len alenu, ale tu nechcem ja, nepaci sa mi, neviem si predstavit, zeby som takymto menom volala svoju dceru..nehodi sa mi to ani na jazyk, ani rozum, ani srdce mi to meno neberie..inak ja mam osobne asi aj 8 mien pre babu, co by som v pohode dala, no este musim muza presvedcit na nejake..🙂 u nas zahranicna ci domaca exotika, ani dve mena byt nemozu, nemame na to priezvisko.. 😉
ja som tiez bez tusakov...
u mna vcera rano drobec rodeo, vecer sa este pomrvil ale dnes este nic.. tak neviem... normalne mam zly pocit... ☹
lienka, ved Alenka je pekne meno... 😀
ale tiez som sa s nim nezzila.. a to s nim zijem 30rokov... 😉
alenka-jooj, dufam, ze som ta neurazila.. 😕 ja mam kamosky alenky a nic proti nim nemam, ale nejako mi to pre moju dceru nepasuje.. 😅
ahojte, tak ja už som späť od dokinky a idem papkať miláčika :-P a pozrieť reprízu paneláčika, keďže som včera nevidela...
inak zápal už nemám ani opuch hrdla, takže supiš. zajtra do práce ☹
inak sme sa včera definitívne (teda dúfam) rozhodli a dohodli na mene, takže nakoniec to zvíťazil Samko... a ja som strašne rada, lebo to bol môj druhý favorit hneď po Tomáškovi... Smuelov je síce veľa, ale ja mám v okolí len jedného, takže to bude v pohode... juj ale sa teším. už od včera večera sa aj môj mangelík prihovára bruško a volá ho Samko, tak som šťastná 🙂
ikon, bamb... ďakujem 🙂 aj ja som si bola istá, že to bude malý frajer... veď matka to cíti a vie 🙂
lenka... aj my sme mali v zálohe pre deivčatko Emu alebo Nikol... a bolo mi jedno, že Emu dáva veľa ľudí, ty si musíš zvážiť všetky pozitíva a nie ostatní... hlavne či sa to hodí k priezvisku a podobne... 😉
inak môj doki je super v určovaní pohlavia... už som o ňom počula, že je v tom dobrý, ale som tomu až tak neverila... ale včera nám to dokázal. veď ja som mala na poradni plný mechúr a drobček mal ritku opretu zrovna o mechúr a veselo si kopkal spojenými nožičkami do neho... tak už sme si mysleli, že to je beznádejné... ale on to tam aj tak všetko vypátral 😀
lienočka... gratulujem k pozitívnym výsledkom 😉
renatka-gratulujeme k chlapcekovi..🙂
No a aky mam mat ja pocit,ked este ani naznak pohybu ☹ fnuk,je mi smutno
no mne pri malom všetci hovorili že to bude dievča ale ja som hovorila že nie, že cítim že to bude chlapec a trafila som. teraz cítim tak že by to mohlo byť dievčatko, tak uvidíme, dúfam že inštinkt neklame 😉
inak aj mne sa strašne páčili mená Lukáško a Tomáško. a sesterka dala svojim synom obidva tieto mená, takže už je to pasé
lienockaa my sme vedeli až v 26tt 😀 a u nás je to presne tak s chlapčenským menom. muž chce jedine Juraja a mne sa to meno nijako nepáči 😒
Ano renatka,gratulujem aj ja 🙂 je to iny pocit urcite ked viete co cakate 🙂 uz to nie je ono,ani babo,ale je to chlapcek 🙂
Renatka krásne meno ste vybrali 🙂
a kočky ja si toto vždy mýlim ako to je... na utz odspodu s prázdym a na utz cez bruško s plným mechúrom?
ama... mna pred vstupom do sono ambulancie sestricka upozornila ze vycikat, a nevedela ci bude zvnutra ci zvonka, bol zvonka.. tak neviem, ale tak som pocula ako ty, tak neviem 😅
ja chodim furt s prazdnym, lebo ked si predstavim, ze trosku zatlaci.. no neviem ako by to dopadlo.. 😀
v tomto mám fakt chaos... lebo aj keď sme boli teraz v tej NR tak ja som sa bola poctivo vycikať tesne pred 😅 možno preto mala také problémy ho pomerať, nejako bolo horšie vidieť, neviem... ale tiež mi tak dotlačila brucho že by som jej tam asi spravila hanbičku 😅 😀
lienockaa, lenka.. ďakujem Vám 🙂
ama... ďakujem 🙂 mne včera doki hovoril, že mám vžedy chodiť s prázdnym mechúrom (robil mi sono zvrchu). lebo mi mechúr tlačil na malinkého. ja sa chodím vždy pre vstupom do ordinácie vycikať, len včera som si myslela, že už pôjdem do vnútra, ale dlho som čakala u sestričky, takže sa mi ešte pkene naplnil... bolo potom ťažšie určiť aj pohlavie a drobček bol z toho asi nervózny, stále sa hmýril a pozeral si medzi nôžky, že čo ho to tam tlačí 😀 a okrem toho, teraz keď mi nerobí sono od spodu, taku mi musí robiť prehliadku, aby mi zmeral krčok, takže to je potom problém udržať nevycikaný mechúr 😒

ahojte bambuľky, ja už som aj po raňajkách a pred hodinou som si bola pre časensku u mojej všeobec. doktorky. inak začína ordinovať o pol ôsmej, pre časenku som si bola ráno o šiestej a už som mala 3-ojku.. tým babkám vážne šibe. čo tam sedia už od piatej??? 😒
čo sa týka 3D sona, tak ja ho budem mať asi až po 25.tt, lebo na najbližšiu poradňu idem až 14.06.... to budem v 24.tt a tam si máme dohodnúť presný termín 3D, ale ktovie... možno ma objedná ešte aj v tom týždni, ak tam bude mať niečo voľné. ale nevadí mi to. práve naopak... aspoň budeme všetko krajšie vidieť 😉
nanu... držím palce a samozrejme všetkým dnešným poradňáčkam... a nezabudnite nás hneď informovať...
...ešte pozriem Tom a Jerry-ho, hodím cikpauzu a idem si to zase odsedieť k dokine..., papa