Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
renatka...dakujem 🙂 aj tebe gratulujem 🙂 no uz by tu mohli byt aj dievcatka, nech maju ti nasi chlapci koho obhanat 🙂
lenok...dakujem 🙂 meno este nemame, ale chcem to nechat na muzicka, nech vyberie on.
no veru... zatiaľ tuším len askorka bude mať malú Leti... či ešte niekto?
ahojte babulky tak my sme spať od doktora. máme aj fotečku a všetko je v poriadku 😵 maličké krásne kopkalo a hmýrilo sa 😵 . dalšia poradna je až 14.6. takže dúfam že potom pohlavie už budeme vedieť. sestrička ma zase odkrvovala a zase boli so mnou problémy. mám dopichané obe ruky 😝
kúpila som aj body pre prcka také s mackom pú ale asi ich pojdem vymeniť lebo som bola aj u kamošky a tá hovoril že je lepšia 62 velkosť. tak tam ešte zbehnem.
gratulujem všetkým ostatným poradňačkám a aj tým ktoré už viete pohlavie. my si musíme ešte chvílu počkať 🙂
čo sa vetrov týka, tak mám niekedy dni že sa mi to zastaví a potom večer ma len tak skrúca od bolesti 😝
Lenok ty si cítila skoro lebo si chudá a ja som cítila skoro a som tučná 😀 Tak si vyber 😀 Ale fakt je to strašne individuálne a každá ich bude cítiť, skôr či neskôr 😉
Andreaerdna som sa nasmiala, my máme doma Martina a ak bude dievka tak chceme Nelu 😀
Krivka gratulujeme 🙂 🙂 🙂
my sme boli vonku u susedov sa pohrať a bola tam jedna babka z dediny a vraví mi že budeme mať teda dievčatko do páru. reku ešte nevieme, ale bolo by. a ona že na isto, že ona sa v tomto ešte nikdy nepomýlila. tak uvidíme 🙂
jeeej krivka, gratulujem k tomu, ze uz viete pohlavie! Tesim sa s vami vsetkymi baby 😉
mne sa tiez pacia z dievcenskych mien Nela, Lea, uz spominana Emma a to fakt hlavne pre to nase priezvisko, kde su samohlasky acka a ecka... 😀
Je to ale fakt strasne vzrusujuce, este nevediet, co to je a tesit sa na to... a este krajsie bude, ak by som sa dozvedela, ze je vsetko oki a uz aj ako mame to nase male oslovovat 🙂
este silvika je bezpipikova... takze zatial 2:3 ..d:ch? ci? 😉
nanu, super ze ste sa videli a ste ok.... vysledky kedy budes mat?
andys...dakujem 🙂 my sme nase male aj tak vzdy oslovovali v muzskom rode 🙂 uz len to meno...
nanu... a to ti teraz brali krv na tie afp testy alebo?
nanulik...hlavne ze ste v poriadku 🙂 aspon ta prekvapko este len caka 🙂
No, babiky, mala by sa Ros chytit tej nasej krasnej tabulky a aktualizovat... poslite jej kazda IP, lebo to tu nenajde 😉
Krivka, tak si sa z toho fajne vyzula... 😀
Nanuuu,,,, super mojinaaa.... som rada, ze si happy... 😉 ja sa tesim na poradnu v paaatek 😉
na začiatku mi robili nejaké TPPA, HIV, nejaké somariny a teraz na AFP a beta hCG ale doktor hovoril že zatial boli všetky výsledky v poriadku
a som v 17 tt, doktor mi to zase upravil takže termín sa nám posúva na 21.10.
nau, ved zachvilu budes na zaciatku oktobra 😀 ...a kolkocentimetrove je mimi?
nanu... to sa ti pekne posuva termin dopredu, nakoniec nas tu vsetky predbehnes 😀
Kedy budes mat vysledky - o tyzden, ci dva? Nech to tu s tebou trochu prezivame 😉
g 🙂 ratulujem renatke a krivke k chlapčekom
nanu... gratulujem k dobrý výsledkom, aj ja idem 14.6. na ďalšiu poradňu 🙂
amadora... aj môju manželovi veštila veštica, že prvé bábo bude dievča... tak je len dúfam, že niekde už nepobehuje jeden jeho potomok 😀 ...a mal by si pýtať vrátenie peňazí 😠
bamb... áno, máš pravdu, som si teraz spomenula, že aj silvinka 🙂
lenok... ja som jej už dnes ráno písala do IP, tak snáď si nájde niekedy na nás čas 🙂
angika... ďakujeme 🙂
krivka, gratulujem k chlapcovi 🙂 som zvedava, aky pomer chlapcov a dievcat bude nakoniec 🙂 U koho si bolo na utz?
ama, som rada, ze tieto mienka sa nam pacia viacerym 🙂
Reni... sa nazapres s tym prvenstvom 😀 😉
ani neviem ako je bábo velké 😢 ale doktor hovoril že na svoj vek je akurát a nebojte začiatkom mesiaca to určite nebude 😀
a o výsledky neviem kedy mám volať, ani som sa nepýtala ale počkám možno dva týždne a potom uvidíme
baby, lenok má pravdu, už vás tu je veľa, čo už viete pohlavie, tak mi to napíšte please do IP a večer to už budete mať aktualizované 🙂
andrea...bola som u babjaka, ale odvolali ho k porodu a nas uz robila taka mlada dokina. celkom mila, ale nevidela dobre srdiecko tak ideme este raz o tazden. inac nam pekne vsetko poukazovala a povedalab ze je nas chlapcek v poriadku. a bola tam na sone aj ta dievcina ,ak si pamatas ked sme boli na tej zelez.poliklinike, taka velmi chuducka.(ak si si ju tam vsimla)
vobec nepribrala a ani brusko jej nebolo vidno. mala rifle s opaskom. ja uz s mojim kotlikom vyzeram na porod 😀
angika...dikes 🙂
lenok... veru, to tá moja povaha 😀 aj môj mangelík sa niekedy pozastavuje nad tým, že do všetkého musím byť zaangažovaná, šecko organizovať, všade byť medzi prvými 😀 😀 ale to som ja, šak hádam ma takú má rád 😎
krivka, na tu chuducku si pamatam... no sranda, ze vobec nema brusko viditelne, ale kazdemu inak rastie 🙂 este to dobehne. Babjak je fajn, ja idem na zeleznicnu opat, pravdepodobne k Mitrovi, dufam, ze bude vsetko ok a hadam uvidime aj co to bude. 😉
Renatka môjmu svokrovi raz dávno ešte kým nebol môj muž na svete povedala veštica že budú mať chlapca a dievčatko. A mali len môjho manžela. Svokra pred 5 rokmi zomrela a svokor si o 2 roky našiel novú priateľku a nejako sa pritrafilo že sa im podarilo bábo a je to dievčatko 😉
Andrea veď sme krásne vybrali 😉
amadora...no ale potom sa to aj splnilo...ona možno povedala že čo bude mať on .... 😀
takze suuuboj,no som zvedava aka vide statistika 🙂 ja budem snad vediet vo stvrtok 🙂
andrea...tak daj hned vediet co a ako 🙂 ja sa asi objednam este na sono ku grochalovi do martina. nech mam pokoj na dusi, ked nemohla teraz kuknut srdiecko, bo to bolo slabo vidno...

krivka som chcela napísať a nie krvika... jaaaj ja motaňa pomotaná 😔