Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb no ale v januári sme splodili bábo a ďalší nový rok je tam vo februári, to mám aj ďalšie narodeniny, tak neviem či to ešte rátať či nie
vieš že či koľko som prežila doteraz alebo do počatia 😉
ros, asi nie.. lebo tento rok zacal novy cinsky rok az vo februari a to ste mali uz zamiesene ..teda asi
bamb...no tak na tom mojom klasickom vychádza dievčatko a na tom čínskom vychádza chlapček...takže si môžem vybrať 😀
ama, asi nie.. lebo sa ma ratat tvoj vek v case ked ste pocali...
keby som sa takto zazrala aj do prace ako do tychto somarin, to by som bola asi najaktivnejsi clovek tu v praci 😀
Ros aj mne 😀
ros.. vidis, to preto pisu ze cinsky kalendar ma 99% uspesnost 😀 😀 😀
bamb...ale to čo je v práci, to už poznáš...tak načo sa tým zaťažovať 😀 ...aj tak zachvílku ideš na materskú 😀
ros, to si aj ja hovorim.. mala by som zvolnit aby som tu az tak moc nechybala... vsakze 😉
amadora...to si asi môžeme vybrať 😀
bamb...no u mna to neplatí že 99% uspečnosť, u mna platí len 50% uspešnosť, lebo ved bud bude chlapček alebo dievčatko...iné už nemôže byť 😀
ja si inak tiez mozem vyberat.. lebo zamiesili sme na prelome januara-februara... neviem uplne presne a januar je chlapec a februar diovka 😀
bamb...presne tak...takže od zajtra ked ráno prídeme do práce, tak si zapneme len koníka a prípadne nejaké stránky o bábätkách, žiadne firemné programy ani nič podobné, dohodnuté? 😀 😀 😀
ahojte tehulky, som tu uplne nova...ale co ma tesi mam termin v oktobri ako vy. necitala som si starsie prispevky, takze neviem ake temy tu rozoberate 😉 Ja som s manzelom v anglicku a budem tu aj rodit, tak by som bola rada, keby som ziskavala skusenosti aj od slovenskych tehuliek. 🙂
nie nie ros, u teba na 100% plati ze to bude bud chlapec alebo dievcatko.. nic ine ti nevyjde, na sto tuti 😉
mickey...ahooooj...a vitaj medzi nami, sme radi, že stále sa nájde niekto kto sa ku nám pridá 😉 😀
ros, suhlasim 😉
ahoj mickey... rozoberame vsetky temy, mozes rovno aj nejaku nadhodit ak chces 😉
bamb...no ved hej ale ktoré z nich..to je to čo je také 50:50 😀
bamb...potom zase začneme vychávať aj príchod do práce....a potom zrazu vôbec neprídeme 😀
ros, vynechanie prichodu do prace zvazujem kazde rano... 😀 😀
bamb...no zvažovať je niečo iné....ale neprísť to je to čo chceme docieliť 😀
ros, chodim do prace len kvoli konikovi, ked uz doma zavedieme internet tak neviem neviem 😀 😀
mickey vitaj.... aj vy máte Samka medzi menami? teším, že ďalšia parťáčka 🙂
lenok aj my si zatiaľ nechceme dať povedať, že čo bude, teda hlavne mm, ale momentálne je to aj mne jedno, ktovie čo bude tesne pred sonom 😉
bamb...ja pravdu povediac, v práci ma baví byť tu ale večer som rada, že si môžem ľahnúť a oddychovať, niekedy len tak zabehnem sem kuknem a idem preč, ale neviem či by sme to doma bez netu vydržali 😀
ros nevydržali 😀 my keď sme sa sťahovali net musel byť medzi prvými vecami spojazdnený
pusinqa...no my ked sme sa odstahovali od našich do podnájmu, tak net nebol, ale asi len mesiac sme ho nemali, potom hned sme si šli tak spraviť do T-comu
tak mam po obede, teda uz asi aj pretravilo 🙂 Ja som z toho cinskeho kalendara uplne dopletena uz, tak ked ratam obycajny vek, tak dievca a ked lunarny, tak chlapec. Ale sa mi zda, ze tato tabulka je ina, ako co som pozerala v minulosti - ze tie policka su inak usporiadane, ci?
my doma tiez net nemame, zatial. Mm sa chysta, ze ked pojdem na MD, ze zavedieme aj doma... neviem, ja si myslim, ze bez neho v pohode prezijem, ale to hovorim teraz, ked ho mam kazdy den v praci. 🙂
andrea..net je aj doma velmi dôležitý...ja podľa netu velakrát varím 😀
ja si asi viem predstavit zivot bez netu, uvidime... popripade mam net u nasich, teda 10min autom, keby bolo velmi zle. A ked sa rozhodneme, tiez to nebude len tak, lebo mame novy dom, nemame pripojku na pevnu linku... mozno to bude nejaka wifi siet, uvidime

ama.. tak sa to rata, uz som pisala.. vlavo na boku mas stlpcek s datumami, zrataj kolko si ich doteraz prezila plus jedna (plus jedna je akoze ten rok pred prvym tvojim prezitym datumom, aj ked u mna je to len jeden den napriklad) ale vravim ze somarina, to len aby nam cas zase usiel... daj na svoj pocit 😉