Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bambina u vás prší?
u nas prsi, ale len teraz nejako zacalo... ked sa uz k obedu schyluje... ale ako tak kukam vonka, mozno len prehanka to bola, kazdopadne vobec nie je pekne
Ano kocky, tu v BB teraz mrholi...je dost skaredo a ciernava... ☹ mna inac tiez ta predpoved netesi, lebo som chcela ist v sobotu grilovat s blizkou rodinou a oznamit im, ze cakame druhe mini... 🙂 zial, budem si musiet pockat na lepsie pocasie...
a najviac mi je luto mojho maleho v skolke, on sa tam musi nudit, lebo von nemoze a on potrebuje pohyb...aj ucitelka vravela, ze on cele doobedie beha po triede 🙂 🙂 a obcas detom ruca hracky 😠 😉
ale hadam sa to pocasie zmeni, ved ja uz pokukavam po nejkych letnych tehu veciach, tak dufam ze ich aj vynosim... 🙂 🙂
bamp, kde to ty presne robis?
marion, my sme chceli ist v nedelu opekat, ale neviem, neviem 😒 A hadam vam grilovacka a teda pekne pocasie vyjde skor ako v oktobri 😀
marion... my sedime na Tajovskeho, oproti Lidlu, taka modrozlta budova.. vies? ...a chystam sa precupkat na obed do Belvedera, snad uz neprsi.. ze by som predsa len vybehla?
marion, tvoj maly urcite nemoze byt jedine dieta v skolke, ktore by sa rado vybehalo.. to vravela o nom ta zla ci ta dobra ucitelka?
bamp, to vravim ja...poznam ho ma vela energie a potrebuje ju vybit... 🙂 a kedze je zavrety dnu tak tam moze jedine behat dookola 😀 😀 😀 ale vies co, ja ked ho niekedy nesiem do skolky alebo beriem domov a vojdem dnu tak tie deti su vsetky take kludne, pomale....ale minule ma ucitelka potesial ze je tam este jeden Nicolasko taky divokejsi, a ze snim si Luky rozumie, tak som rada 🙂
andrea, uvidime do soboty, ved slnko nemusi piect, staci aby bolo teplo... 🙂 a neprsalo...tak uvidime 🙂
bamp dobru chut... 🙂
Vlastne vsetkym prajem dobru chut, ved je cas na dobry a vydatny obedik... 🙂 🙂
marion, dakujem.. aj tebe, nakoniec som to teda prezila aj sama..a dostala som zadarmo aj miesany nealko napojik zlto zelenej farby 😉 ..tak mi aspon kustik vylepsili naladu..
a marion, a ked tak pozeras na maleho tak je po tebe ci po muzovi? ...lebo ja som bola take dobre dieta, ale ak to bude po tatikovi tak si uzijeme radosti 😀
ahojte, tak sme doma 🙂 na poradni všetko ok. napriek tomu že mi občas tvrdne bruško tak krčok je ok a ozvy dieťatka tiež. mala som trochu zvýšený tlak ale to asi zo stresu lebo sme tam sedeli 15 minút a nikde nikoho, aj som klopala a neotvárali, už som sa videla že ideme domov a zajtra zase a to nerátam vyšlapanie schodov na 6. posch. predtým 😝 takže všetko ok. a koncom mesiaca mám ísť na morfologický ultrazvuk, tak sa neviem dočkať 🙂
potom sme boli na návšteve u kamarátky, tak my sme pokecali a naši drobci sa vyzabávali 🙂
no len cesta domov, uf uf, nikdy viac v polovici cesty sa strhla taká prietrž mračien, stierače na trojke nestíhali, po ceste stála voda, išla som pomaly a furt ma vynášalo, ventilátor tiež naplno lebo sa okná hmlili, no proste adrenalín iný 😖 ale našťastie u nás už len tak mrholilo tak sme mohli aj z auta do domu prebehnúť 😀 a dnes už päty nevytiahnem z domu!
dočítam vás keď malý zaspí
čaute sa...noo ja som spať z obeda...obedík bol dobrý, lenže ten dážd, to je nie bohvie čo 😀
cau ros, co si mala? ...ja som stihla vybehnut akurat ked neprsalo, no uz zase 😒
ahoj ama, no super ze ste ok.. neviem co ideme s tym dazdom robit aby nam tolko neliezol na nervy... na na tu cestu spat, neviem.. nastavila si si ventilator ze aby ti ofukoval celne sklo? ...vtedy by sa nemalo rosit.. 😕
bamb...no aj my sme stihli dojsť ešte bez dažda ale už kým sme jedli tak začalo pršať a doteraz prší...no a mala som kurací rezník plnený syrokrémom 😉 .....
no bamb mala som ti čo závidieť, cestou domov ma tak spršalo a ja frajer v tričku aspoňže dáždnik nosím stále v kabelke aj keď má potom 100 kg ale zas tak príjemne spćhlo 😉
ama super že všetko ok, aj keď tú cestu domov ti nezávidím 😖 ja som dnes bola konečne na pošte pre tie tehu tepláky a trafila som aj veľkosť a sú ozaj pekné, tak to čakanie aspoň stálo za to 😉
ama, tak super, ze je vsetko dobre a ze aj cestu ste zvladli!
dajte tipy na varenie... neviem, co zajtra a piatok
a ty si čo bamb mala? potrebujem inšpiráciu na nedeľu 😉
pus, tak nie som jedina, co ma patalie s varenim 🙂 Teda uvarit uz pohoda, ale to vymyslanie... 😝
andrea my dnes večeru asi objednáme, jednak mi nič z klasiky nejde na chuť, jednak sa mi v tom daždi nechcelo ísť ešte do obchodu, radšej domov sa prezliecť a utepliť mňa i malé
na sobotu mávame halušky, ale teraz mám chuť ak zoženiem pekné zemiačky upiecť ich v trúbe na polovice, narezať krížik, ku koncu na to prúžky slaninky zapiecť, k tomu dáme bryndzu alebo kto chce len maslo a acidko
na nedeľu žeby čosi kuracie so syrom keď to tu ros načala ?
ahojte, tak aj ja sa hlásim po obedíku, mala som pangasa so zemiačkami... mňam 😝
inak akurát som si písala s tetou, čo robí s tými kočíkmi, ktorý chceme a zrovna majú na sklade presne ten, čo chceme a je ihneď k odberu a ešte aj zadarmo slnečník k nemu, tak som ho hneď aj objednala, veď za takú sumu som neváhala... je to skoro, čo? ale snáď tým nič nezakríknem...
je a večer asi objednam zemiakovú placku plnenu nejakým mäskom asi na gyros štýl majú tu v reštike hneď oproti a je to fasa, na to syrík
ama, super... gratulujem, takže pohlavie doki neprezradil?
renatka super tak máte vystaráno, koľko ťa teda výjde kočiarik ak nie je tajné? bude ten čierno zelený?
ja som mala prirodne bravcove s volskym okom, zemiaky a kysle uhorky... 🙂 zajtra vari kolegyna nejaku cinu a ja na sobotu varim zase sosovicu na kari.. to je strasne, ked niekomu nieco zachuti a potom to chce furt.. a ja vyzeram, ze ine neviem navarit.. 😀
ahojte baby ako sa dnes máte ?ja nič moc vonku prší ☹ čo budeme robit s malou vnútri tá bude zlá ked nebudeme môct íst von 😠 dajte tému čo máme robit 😉
aj pangasius mi už vŕta v hlave, ale mali sme včera na obed filé, tak možno až ďalší víkend
renatka my už budúci týždeň maturujeme
alenka tú šošovicu si aj pamätám že si ju už spomíala 😀 inak letím si do chladničky pre uhorku 😀
pus, mala som karfiolovu polievku a kapustove strapacky.. to na nedelu moc nie je.. ale tiez rozmyslam co budem varit cez vikend.. hm hm hm.. zeby dake rybky?
renatka, nie je skoro.. je pravda ze sa moze hocco stat, ale tak nejak sa na to spoliehat to nie... vidis ja som zavahala a kocik co som mala vybraty mi vyfukli 😒 ..nevadi.. este najdem dobru ponuku, hejze 😉
jarka.. neviem ci ti velmi poradim, ale moja mamina minule vymyslela perfektnu zabavu pre malu neter 😀 😀 .. boli vonku po dazdi skakat v gumakoch po mlakach

bamb, u vas uz prsi? 😒 ja som rano kukala telerano a bol tam Ilko a daval predpoved a ze sobota, nedela, pondelok oblacno a prehanky, miestami burky, no ale myslim, ze streda a stvrtok by malo byt pekne (co je nam prd platne, ked sme v robote) 😠