icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
12. máj 2010

bamb to už používané si našla? neboj času dosť ešte čosi poriešiš
lenka to mohlo byť ono, my od včera kopeme ostošesť, veď ma dnes už brucho bolí asi je nejako divoko natočené to bambulo, lebo ma hore kope a kope dnes. Renatka aj tvoj drobec takto vystrája?

pusinqa
12. máj 2010

a že nepiješ pivo mi ani nehovor, to nebudete s mojím mužom kamaráti 😀

bamb27
12. máj 2010

pus, ano po 1 dietatku... podla mna to bolo v super stave... za podobnu cenu uz 3 kombinaciu neviem najst.. ale ja najdem, aj keby co bolo 🙂
proti pivu principialne nic nemam, akurat ked uz tak radsej vinko... ale po dobrom obede za poharicek pivka zvladnem.. teda v netehu obdobi myslim 😉
moje nekope.. len obcas ma postekli, alebo pohladka..zatial je ku mne nezne, ale prejavuje sa len malinko zatial

pusinqa
12. máj 2010

bamb aj toto nežné obdobie si musíš užiť 😉

bamb27
12. máj 2010

ved ja si to uzivam .. velmi, ale furt si musim predstavovat co ten skrecocik krpaty jemny nezny robi vnutri 😀

pusinqa
12. máj 2010

veď to máš aj tak super že tak skoro už vôbec cítiš pohyby

bamb27
12. máj 2010

ked pus.. ja aj tak neviem ci je to ono, mozno si len namyslam.. musim byt v klude a je to moc jemnucke,, akoby sa mi mimi suchlo pri stene maternice... ale ja si sama sebe robim radost ze to je ono.. ak sa to zintenzivni tak si budem ista 😉

pusinqa
12. máj 2010

bamb zas pri tvojej postavičke to môže byť a radosť si spraviť treba 🙂 veď je to také krásne obdobie čo prežívame

alenkam.
12. máj 2010

ada, to som citala aj ja.. uz vidim ako by tomu moj mm uverila.. 😀 😀 😀

alenkam.
12. máj 2010

uveril.. nie uverila.. 😀

bamb27
12. máj 2010

ooo, pus diky 😉

ten clanok, to je riadna somarina, to fakt len v amerike sa moze stat... nebude to dieta nahodou novy novodoby jezisko? 😀

andreaerdna
12. máj 2010

ali, asi tak... 😎

marion
12. máj 2010

andrea, to je riadna haluz... 🙂 keby to bola pravda tak by som si hned kukla film napr. s Bradom Pittom 😀 😀 😀 😀

Ja som mala na obed varene zemiaky, jaternicku a kysle uhorky .. 🙂

Ked tu citam o tych haluskach s kapustou, mozno spravim v sobotu, ak ovsem nepojdeme grilovat 🙂 🙂

Dnes idem este asi mojim chlapcom urobit palacinky s lekvarikom a slahackou.. 🙂 🙂

andreaerdna
12. máj 2010

co mam robit? zaspavam! vonku sa zotmelo, je podozrivo ticho, vietor ustal.. .

alenkam.
12. máj 2010

ada nestras.. kysuce su este veterne... ochladilo sa...
v ZA ticho pred burkou...?
dnes pridu kuknut nejaki zaujemcovia byt, drzte palce, nech maju zaujem... 😔

bamb27
12. máj 2010

alenka.. drzime, posielame ti do bytu dobru karmu, nech sa tam hned citia ako doma a nevahaju 😉

alenkam.
12. máj 2010

dakujem bamb... 🙂

rosannar
12. máj 2010

jaaaaaj babule, už len polhodinku a ideme domov...len keby nepršalo ☹

jankaa15
12. máj 2010

mnamky take chutky tu robite,,,ja papam domace rezanky-slize s tvarohom a masielkom 😝

😵 inak v piatok o 10:20 mam ten 3D utz 😵

alenkam.
12. máj 2010

tak som sa prave objednala do hlohovca na 3D na 13.6. (nedela). Zlaty doktor po telefone... 🙂

lucinuska1
12. máj 2010

Ahojte baby, akosi ma dnes nic nebavi 😒 , to bude asi tym pocasim.. Planujete ist na ED?
Alenkam, to uz teraz berie doki objednavky uz na jun?

bamb27
12. máj 2010

jankaa.. a ze my robime chutky.. a ty co?? 😉

ja som dneska nejaka moc aktivna, kebyze sa nespamatam, tak este dnes urobim robotu co staci do piatku, to nemozem tak velmi makat... este si odlozim na zajtra 😉

luci, co je ED?

alenkam.
12. máj 2010

no evidentne berie... este som mala na vyber rano mal uz len jeden termin, o osmej ale poobedne mal volne...

askorka23
12. máj 2010

Ahojte kraaasky 😉 🙂

bamb27
12. máj 2010

cau kraskorka 😉

andreaerdna
12. máj 2010

ali, tak nech sa konecne toho bytu zbavis, mate ho niekde aj v ponuke na nete?

renatka9
12. máj 2010

pus... náš maličký veru takto vystrája každý deň, teda hlavne večer... a spávať musím len na ľavom boku a to bola moja naneobľúbenejšia poloha, keď si tlačím na žalúdok... ale čo už.. drobec ma inak nenechá spať... no a potom mám strašné sny, keďže si na ten žalúdok tlačím... ale ak ľahnem na pravý bok, tak dostavám rany na najcitlivejšie miesta a nedá sa ani oči zažmúriť 😀

ja akurát chrúmem mega jablko a o pár minút odchádzam, lebo zastupujem kolegyňu, tak idem na poštu miesto nej, takže aspoň môžem skôr od tiaľto vypadnúť... potom do sociálky a potom idem skúsiť dnes tie cvičenia pre tehuľky, na ktoré chodí lenka... tak už teším 😀 ... dúfam, že to v pohode stihnem...

majte sa tu krásne 🙂 potom dám vedieť ako bolo

askorka23
12. máj 2010

bamb27 pozeram ze mate preteky ktora viac napise 😉
Vcera sme vyhrali 4:2 to ste mali byt u nas doma 😀 😀 😀 😀

lucinuska1
12. máj 2010

Myslela som 3D 🙂 ... to bude tym pocasim ... 🙂
Alenkam, napises mi cisielko na dokiho? Alebo si ho nasla niekde na webe?