icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nanulik
13. máj 2010

lenka malé v rusku? ja som sa normálne zlakla že ruské deti majú taký dobrý život 😀 😀 😀

slavkazv
13. máj 2010

ahoj nanulik, čo študuješ? mňa čakajú začiatkom júna štátnice - konečne vytúžený titulík Ing. , ale nedá sa mi učiť vôbec. 😅

6lenka64
13. máj 2010

rosannar a co pohyby zacali,lebo mne od vcera ano,som tak stastna......uz som myslela ze sa nedockam, a vcera som babenko citila a dnes od rana stale 🙂

pusinqa
13. máj 2010

renatka tebe blahoželám k polovici tehu, mali by ste to s malým osláviť 😉

renatka9
13. máj 2010

tešíme sa ako sa nám pohne súboj chlapčekov a dievčatiek 🙂

6lenka64
13. máj 2010

male v brusku 🙂 🙂 🙂

nanulik
13. máj 2010

slavka študujem VSEMVS, ja som ešte len v druhom ročníku a bakalárky ma čakajú na rok. a 2. stupen ešte neviem kedy dokončím

renatka9
13. máj 2010

pus... ďakujem... dnes teda asi drobčekovi pôjdem kúpiť prvé oblečko do zbierky 🙂

pusinqa
13. máj 2010

lenka, ros len počkajte keď bude kopať ako ten môj podnájomník, od rána zas trénuje asi na majstrovstvá, ale sú to dobré kopance, zvonku nie je cítiť asi má nožičky niekde dohora dovnútra a parádne mi všetko naokolo okopáva. ale v noci slušné deco nechalo maminu vyspať 🙂

bamb27
13. máj 2010

halo halo fesandy..
chcem vam napisat co mi dneska vyparatilo to male cudo v brusku.. ked som este lezala na chrbate a nechcelo sa mi vstat, tak som citila nejake pnutie v brusku, tak som si pohladkala a pozrela sa nan a kusok vpravo od pupka bolo uplne vypulene a na druhej strane priehlbina... mysliete ze ten maly skrecocik je uz dost velky na to aby mi taketo nieco urobil? ...vetry to neboli, to som si na sto tuti ista 😉
slavka vitaj 🙂
vsetkym poradnovym dneska drzim palcoke 😅

marion
13. máj 2010

nanu, si skvela....ale tej skratke nerozumiem aj ked uz mam Ing. pred menom...prosim o vysvetlenie... 😀 😀

nanulik
13. máj 2010

slavka hovor mi niečo o tom učení 😖 na začiatku mi bývalo všelijako len dobre nie a to sa učiť velmi nedalo a navyše stále myslím na bábo či je v poriadku a teraz aj kupujeme byt tak na učenie nemám ani najmenšie pomyslenie 😕

pusinqa
13. máj 2010

bamb to bolo určite drobuliatko 😉

nanulik
13. máj 2010

je to vysoká škola ekonomie a manažmentu verejnej správy 😝

marion
13. máj 2010

bamp, ano je to ono...ja uz tiez sledujem vypukliny aj citim ked si dam ruku ze mi ju trosku dviha... 🙂 🙂 A hlavne rano ked mas plny mechur tak maly je trosku vydvihnuty tak je to intenzivnejsie... 🙂 je to skvely pocit, vsak? 😀 😀

marion
13. máj 2010

Aha....ok, uz som v obraze....a kde je tato skola? V NR alebo BA? 🙂 A mas dennu ci externu formu? 🙂

nanulik
13. máj 2010

jáj babule čo ste nepovedali skôr o tom plnom mechúre ja som hned utekala na wc, možno by som aj ja niečo videla 😔

6lenka64
13. máj 2010

No fakt som zvedava ked zacne poriadne kopkat....🙂

nanulik
13. máj 2010

marion stredisko je v BA ale má vo viacerých miestach IKS-ky ja chodím tu u nás v ZM. je to externou formou

slavkazv
13. máj 2010

ja už mám uzavreté všetky skúšky, odovzdanú diplomovku, takže už len dokopať obhajobu. No uvidíme, dúfam, že to dobre dopadne. Ja študujem na technickej univerzite - podnikový manažment.

marion
13. máj 2010

Tak super...ja som chodila denne, ale s radostou spominam na tie casy...aj preto, ze som tam stretla svojho terajsieho manzela, ale boli to krasne roky... 🙂 Tak si to uzivaj... 🙂 🙂 🙂

rosannar
13. máj 2010

lenka...no ja ešte nie...ale mávam také zvláštne pocity dole...hádam je to náš drobec 😀

pusinka....no to musí byť perfektný pocit....

okej baby, tak ja sa vzdialim, idem ešte upratať, poželím si čo tu mám, potom príde sééégra a ideme na to...držte palce aby malý neboj hanblivý 😀 čauuteeeeee

bamb27
13. máj 2010

marion, pus... no bolo to super... hned ma to prebralo... pomylilo ma len to ze nejaky extra pohyb som tam necitila.. len take pnutie, jemny tlak 😅 ..tesim sa

6lenka64
13. máj 2010

drzim palce rosa,hned ako dojdes daj vediet co a ako 🙂
Pekny zazitok!!!!

andys11
13. máj 2010

všetkým 3dčkam a poradniarkam držím na dnes palce... som zvedavá, ako dopadnete, tak hneď píšte 😉

ja sa idem "radiť" na pracovnú poradu, takže vás dočítam tak o hoďku, ak budem mať šťastie 😝

renatka9
13. máj 2010

bamb... jasné, že to urobil tvoj drobček... aj nám sa to stalo asi tak pred dvoma týždňami, keď sa mm prihováral do bruška 🙂 a pekne bolo vidieť, ako sa tá hrča presúva... 🙂

lenok
13. máj 2010

Ahojte bambulky....

Prosiiim o radu... 😖
Vcera sa mi na pere urobil herpes... bola som z neho vecer uplne znicena, potierala som si ho Tea Tree oilom, Compeed som doma nenasla... celu noc sa mi snivali somariny, ako ze je to virus a moze ho babanko dostat... chystam sa do lekarne ,len mi poradte, tie, ktore mate s tymto nestastim skusenost... 😢

Vcera ste toho strasne vela popisali, tak vas docitam neskor 😉

bamb27
13. máj 2010

renatka, to moje male asi chcelo vykopat lenivu maminku z postielky... plan dokonale vysiel 😀 😀 ..moja hrca sa len vydula a ked som ju pohladkala tak usla 😀 😀 ..jeee, ze hrca.. asi mame novy pracovny nazov, to je totiz aj prezyvka mojho muza 😀 😀

bamb27
13. máj 2010

lenok ak si uz niekedy v zivote predtym herpes mala tak sa nemas coho bat... miminku nic nehrozi...nebojkaj 😉

amadora
13. máj 2010

Svet, Lenka aj Ros držíme dnes palce a teším sa na novinky 🙂 Aj ja už chceeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

Slavkazv vitaj medzi nami 🙂

Joj ja som len teraz vstala od raňajok, malé tak krásne a intenzívne kopkalo ako som sedela že sa mi nechcelo vstať a prerušiť to 😵

Lenok nestresuj, to nič nie je, capni si na to niečo, keď aj zubnú pastu nech ti to vysuší a bude dobre 😉

Inak ja hádam mávam blbé sny každý deň ako som tehu 😠Samé kraviny sa mi snívajú furt