icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

svet1
13. máj 2010

Čokoláda naozaj zabrala! Díky za tip! 😀

bamb27
13. máj 2010

svet... snazila som sa identifikovat foto tej vasej fesandy.. je tam vidno ustocka a nostek? ...dobre sa triafam? 😅

svet1
13. máj 2010

správne - noštek, ústočká, brada - a tá rúčka, čo sa škrabká 😀

renatka9
13. máj 2010

bamb... takže ty tiež vodnárica? 😀

svet... super, tak sa máte na čo tešiť... to bude asi poriadna klebetnica, keď pusku nezatvorila 🙂

renatka9
13. máj 2010

svet... krásna tvárička 🙂

bamb27
13. máj 2010

renatka.. isteze som vodnarica 😉

svet, to si predsa ruckou upravuje vlaasky fesanda 😀

andreaerdna
13. máj 2010

ja som tiez vodnarica 🙂
reni, ze kaktus sa vola hugo 😀 by mi v zivote nenapadlo dat meno kvetu 😉 Zlate

amadora
13. máj 2010

svet to je úžasné, gratulujem, normálne sa mi slzičky tisli do očí ako som to čítala 😵 😵 😵

bamb27
13. máj 2010

andrea.. aj jeden moj kvet ma meno, chudiatko.. trosku skarede ale nemyslela som to zle.. moj kroton som nazvala kreten 😀 ..ale neprotestuje 😉

lenok
13. máj 2010

Sveeet.. jupiii... tesiiiim... ojojooooooj.... 😀 😉 cmuky, cmuky.. 🤐

Bamb, kupila si si j&j - levandulka? 🙂 SOm rada, ze som ta navnadila...

Sesterka mi vcera povedala, ze babatko si tvoju oblubenu vonu zapamata a ked ho budes natierat tou vonou aj po narodeni, vraj je pokojnejsie a citi sa opat ako v brusku 😉 🙂

A ooozaj... vraj v tehu rastu nohy? 😲 a ja sa cudujem, preco ma pri kazdom skusani tlacila topaňa cislo 36, a nakoniec som si musela aj tak kupit 37... 😲

svet1
13. máj 2010

Ja už sa teraz neviem ani na robotku sústrediť - stále pred sebou vidím tie obrazy z UTZ - hlavne tie nožičky. A teraz už viem, že keď ma šťúchá pri pupku, sú to nožičky a keď je to nižšie, sú to ručičky 😀

bamb27
13. máj 2010

lenok, jasne.. levandulujem sa o dusu.. aste ma drazdi ten kamilkovy, ten potom skusim ..ale aj aloeverovy je fajny... a s tou nohou to mi ani nevrav.. sandalkoslapky krasne mali len 37 .. a rekuze skusim, a veru dobre mi boli, inak mam aj ja 36 labku

svet, dneska mas narok na nesustredenie sa.. pekne mysli na fesandu, zasluzi si to 😉

renatka9
13. máj 2010

andrea... tak vitaj v klube vodnáríc 🙂
inak ja som si všetky moje obľúbené kvety pomenovávala... to ma moja učiteľka klavíra naučila... ešte si pamätám Terezku a Nelinku... a Nelinku som mala zo všetkých najradšej 😀

uuuuf... práve som mala v kancli lastovičku... mali ste vidieť môj šok, ako som sa zľakla...

bamb27
13. máj 2010

renatka, lastovicky tento rok maju daku blbu navigaciu... ved vcera juko pisal ze mu vletela dnuka, nemala daky odkaz? ..nebola to postova lastovicka? 😅

alenkam.
13. máj 2010

ze vodnarice... hmm... bycica tu nie je ziadna...? 😉

lucinuska1
13. máj 2010

Gratulujem Sveti 🙂 Normalne ma to dojalo... 😅 🙂

renatka9
13. máj 2010

bamb... musím pokukať lepšie po zemi, či tu nenájdem nejaký papierový zvitok 😀 ale veď, keď juko potreboval... kľudne ma mohol nájsť aj na MK, veď taká poštová lastovička dnes nie je vôbec lacný špás 😎

bamb27
13. máj 2010

renatka.. no ale zase.. ake je to stylove, ved aj my mame narok byt nobl, nie len tie akozecelebrity v televizore 😉

renatka9
13. máj 2010

bamb... presne tak... asi si pôjdem von vyhliadnúť nejakého vtáka aj ja 🙂

inak ja som tu asi až do budúceho týždňa sama v kancli... tak mi tu je aj trošku smutno... ale mám toho veľa, robím výplaty, tak mi to ide rýchlo.. ešteže ma lastovička prišla kuknúť 🙄

bamb27
13. máj 2010

no vidis to ty popoluska... a mas novu kamosku, ovela hygienickejsiu ako su holubky 😉

andys11
13. máj 2010

renatka... si mala zaujimavy zazitok s lastovickou 😀 ... ja som sa tiez strasne zlakla pred chvilou, ale dovod nebol taky mily... len mi do kanclu vtrhol bez klopania typek a ja som si akurat hladila brusko... tak som sa zlakla, ze az! To milujem tychto nevychovancov, ved to by ich extra nezdrzalo, keby klopli a tak by vosli 😲

baby, pevne dufam, ze mne sa chodidla extra nezvacsia, uz by som fakt nemala co na nohy, lebo uz teraz ich mam dlheee 😀

andys11
13. máj 2010

nechce sa mi vooobec nic, uz by som si najradsej isla domov pospat... 😅

Vcera vecer som sla spat o pol deviatej, lebo som bola grogy a ako naschval sa mi v noci snivali take bojove kraviny, akoze neviem komu presne (ale zda sa mi, ze nejakemu politikovi, co je samo osebe vrchol 😀 ) som robila bodyguarda, boli sme niekde v divadle na predstaveni a tam ho zastrelili. No ja som sa zobudila v takom strese, normalne mi z toho kusok ostalo pocas dna 🙂 ... nechapem, kde sa v mojom podvedomi take blbosti beru 😉

andreaerdna
13. máj 2010

andys, ja si tiez vyraznejsi narast nemozem dovolit 😀

mne je dnes akosi hnusne v ustach, ftuj! 😝 Som si kysle zizalky kupila, tak hadam ma napravia 🙂

renatka9
13. máj 2010

bamb... ale nech sa so mnou nehrá na popolušku... veď ja nepotrebujem nič vydzobať... ešte mi príde náhodou zjesť chipsy, čo tu chrúmem... a čo potom?? 😕

andys... nabudúce si budeš asi musieť vyvesiť na dvere tabuľku - "nevstupovať, práve hladkám drobca" 😀

no mne by zväčšenie nôh prospelo... ja mám 35 a aspoň na takú 36-tku by mi to bodlo 🙂

svet1
13. máj 2010

Nevstupovať, práve hladkám drobca 😀 To sa mi páči 😀

monique02
13. máj 2010

svet super, tesim sa s tebou 😉 a gratulujem k dievcatku

svet1
13. máj 2010

Ďakujem, že sa tešíte so mnou! Toľko radosti svet potrebuje. (to tým nemyslím teraz len seba) 😀

6lenka64
13. máj 2010

Gratulujeeeem svet,som rada,ze ta cokoladka pomohla, uz sa aj ja napchavam,idem o 16:00 🙂 a uvidime co to bude, vecer dam vediet 🙂

svet1
13. máj 2010

Leni, som zvedavá... držím palčeky, nech máš zážitok ako ja 😉

alenkam.
13. máj 2010

Ada, nezabudni v pondelok na obed colu a cokoladu.. 😀 nech aj my mame zazitok... 😉