Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
slavka, ja so slinami zatial nemam problem, ale zato ked vypijem pohar vody 2dcl, tak idem minimalne 5x na WC, a uz ma to nebavi, ved ma boli brucho z toho vstavania z postele.. ☹ A to este neviem co bude v lete ked budeme musiet pit este viac vody....to budem asi sediet na mise cely den... 🙂 🙂
baby vy ste ako na tom s chodenim na WC cez den aj noc...ja pred spanim uz nepijem, ale aj tak min. 2x idem aj 3x.... 🙂
lienocka no také ako vyššie samodržky mám aj ja, len obyčko telové, tak daj vedieť čo za zázrak ti manželík prinesie, lebo mne sa už aj pustilo očko, tak by možno bodol aj nový pár 😉
marion malá už chodí od septembra, len teraz je už 3 týždne chorá, už som z toho na mraky, teraz už moc nepochodí, pred dovčou ju pár dní necháme doma, potom dovolenka a celé leto ju mám na krku nič si neoddýchnem a ani nič neporobím, ale čo už. a jej variť, hotová katastrofa, tá skoro nič nechce jesť a dvojmo variť odmietam
marion ja zas pijem hlavne poobede a večer lebo v práci nestíham, a chodím väčšinou 1x v noci, zato večer tam behám dosť často 😉
ty si počúvaj aký znalec že vondebra, to u nás nemajú? čo ťa to vyšlo v usa? je to fakt taká drahá značka?
andys, ja som myslela nase mana, teda neviem, ako sa volas origos, ci to andys nie je nahodou andrea 😎
slavka, ja slintam, len ked mam na nieco chut. 🙂 Ale kdesi som citala, ze moze to byt, ze sa viac tvoria sliny.
marion, ja rano vypijem 1/2l caju, v robote 1 a 1/2l vody a este vecer 1/2l čaju, pomedzi to este tak pohar- dva vody. Takze dost si myslim. Cez den vydrzim necikat max hodinu, ale to uz ma boli brucho, inak chodim tak kazdu pol - tristvrte hodinu. A v noci 2x, ale kym sa osprchujem, umyjem tvar, nakremujem, tak za tychto 20-30minut idem 3x a tiez ma to veru rozculuje! 😠
Idem domkov, konecne, papa, vidime sa zajtra - konecne piatoook 🙂
baby som sa naštvala 🙄 išla som do mesta kúpiť malému do hračkárne šúchalku a fúrik na dvor, prídeme tam o 16:30, pozerám že otváracie hodiny do 17:00 ale zamknuté a na dverách lístok "hneď prídem". tak sme čakali, malý sa zatiaľ riadne napašmal na hračky čo mala vyložené pred obchodom, len tak híkal a jejkal lebo som mu celý deň sľubovala že pôjdeme hračky kúpiť. a asi o 10 minút čo tam stojíme sa v obchode zhasne a vyjde ženská oblečená, s kabelčičkou a zamkýňa. pozerám na ňu reku to už zatvárate? a ona že hej, že len do 16:30 majú otvorené. tak som jej povedala reku hlavne že otváracie hodiny do 17:00 a ceduľa na dverách "hneď prídem" a my tu čakáme ako debili. a ona že "nooo" a úsmev na tvári 😠 😠 😠 jaj ale som prchala odtiaľ lebo by som ju poslala niekam kam by som pred Majkom nerada 😅 normálne rozmýšľam že zajtra ak bude pekne doobeda sadneme do auta a pôjdem radšej do LV do Tesca a tam pokúpim a potom jej pôjdem ten účet s 50 eurami čo tam oplieskame otrčiť pred tvár že toto som mohla minúť u nej ale keď nemá záujem o zákazníkov tak jej smola 😝
a cestou domov taká búrka, len tak trieskalo, uj ale sme upaľovali 😀
ahojte kocky.
vcera som bola u gynekologicky s mm a uz vieme co budeme mat. dievcatko. 🙂 ma uz priblizne 15 cm a 18 dkg. hotova modelka. 😀 😀 inak je vsetko v poriadku. mala sa vrtela, boxovala ma a nakoniec nam zamavala ruckou. 😵 uzasne... 😵
ozaj, tehulky co uz viete co to bude... ako vam vychadza porovnanie s tymi cinskymi a lunarnymi kalendarmi..? 😉
jerry super, tak ďalšia baba do štatistiky, napís ros do IP nech dá to tabuľky 😉
Ahojte dievcata,takze budeme mat dievcatko..🙂)))
Boli sme na4D a nieco uzasne,kopec grimas a pohybov mala dala 🙂 no kraaaaasa
mam pocit, ze dievcatka sa dostavaju do vedenia... 🙂
este ros nech sa ozve.. ved mala ist tiez dnes na vyzvedy... 😉
leni a nepochvalis sa fotkami aj nam..? ved supni cosi do albumu... 😉
Zajtra dam urcite,dnes sa i s tym uz moc nechce, chystame sa na hokej kukuc a este sprska predtym,ale zajtra dam na 100%
leni super, tak čo hovoríš na uzv? koľko trval? koľko si platila? zážitok čo?
jééééééééj, super kočky, gratulujeme 😵 😵 😵
No spravili mi 13 footeciek, trvalo to asi 25 minut, a dala som si aj DVD cko v trvani asi 20 minut a platila som 20 ecok 🙂 dobra cena a bola som nad mieru spokojnaaa 🙂
A este k tomu komplet morfologickeee vysetrenie
Musim ist baby zajtra ranko piseme
pusinqa, mna ta wondebra vtedy stala 20 dolarov, ale kurz bol este 40sk za dolar. Ale aj tu na SK ich uz predavaju, cez net ale aj v drahsich obchodoch. 🙂
lenka, gratulujem k babenke...aj ja chceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm 🙂 🙂
lenka, ake lacne 4d, u nas stoji 60eur....velmi chcem ist, ale teraz ked nedostavam ziadne peniaze, mi je luto vyhodit... ☹
lenka tak to je absolútna bomba 😎 júj závidíme 😀
mňa to len zaujalo, ja som dnes skúšala chcela som väčšiu podprdu ale buď mi nesedeli košíky, alebo odvod, tak som ani nič nevybrala ☹ Možno nabudúce 😉
U mňa inak malá poobede vyzvedala kedy bude mať chlpy pod pazuchami 😀 Celé poobedie ma mordovala, zas boli stonožky a keď som si ľahla skákala mi po posteli a jašila sa ako divá, no veselo, čo je na baterky?
pusi, viem o com hovoris, ja ked niekedy necham maleho den doma, tak po tomto dni som tak unavena ze sa 2 dni spamatavam..krpci maju sily za 4. 🙂
zienky ja sa lucim, tesim sa na zajtra, dobru noc... 🙂 🙂 🙂
čauteeeee.....nooo tak gratulujem babulkám čo vedia čo budú mať ale na mna si asi počkáte 😀 ...malé bude asi po ockovi, lebo bolo v tureckom sede ako jeho ocinko... 😀 no a tak sme absolútne že nič nevideli, ale sme zdraví a videla som aj jeho prvý pohyb a to mi uplne stačilo...krááásne mu bilo srdiečko ale ten pohyb...to bolo niečo úžasné...a dalšia poradna je 7.6....tak sa už tešíme 😀
a babulky, čo viete čo to bude, napíšte IP ak sa aj menil TP..aby som to vedela zmeniť...diki 😉
Ros a kto ti robil utz? Tvoj doki či si bola v pôrodnici na tom sone čo tam majú?
Ahojte mamulky 😉
Jerry.. Lenusik... tak dalsie princeznicky na obzoreee... 😀 Jupiiii... ja sa tesiiim.... 😉
Ja idem zajtra o 16:30, tak uvidime, co tam uvidime... 😉 davno som nebola v poradni, uz som aj zabudla, co a akooo 😕
Necitala som vas vcera... co ste to carovali s tou cokoladou? Mam ju pred poradnou zjest? A ucinok aky ma mat? Poprsim len v kratkosti zopakovat... dakujem 😀 😉
leni, ze coko a cola a drobec bude kyvat a mavat a hopsat .. 😉

pusinqa, a mala ti pojde do skolky az od septembra? to ti nezavidim, ja som rada ze je maly v skolke, aj ked mi chyba...ale ja by som ten klud co mam mat s nim nemala... ☹