icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

askorka23
13. máj 2010

Baby aj vasi chlopi pozeraju hokej????

lenok
13. máj 2010

Alenka... diky... 😉 skusim.... zajtra bude roooodeo 😀

A zase som vas POPRSILA 😀 😀 😀 😉 dobreeee.... 😀

Askorka, moj teda ee... chvalabozku... mna to tiez nejak neberie, takze mame antisportovu rodinu 😀 😉

alenkam.
13. máj 2010

leni, my sme sa uz s adou dohodli, ze to v pondelok tiez odskusame.. 😀
chlap asi nepozera, ale ja ano.. 😀

lenok
13. máj 2010

A kolko tej koly a coko? 😲

amadora
13. máj 2010

Lenok tak držíme palce zajtra 🙂

A to s tou colou a čoko fakt funguje? 😕 Počujem prvýkrát 😅

Askorka chlapi nie, jeden nie je doma a druhý už spí, ale ja pozerám 😀

lenok
13. máj 2010

Aminka, dakujem ti, zlatko... velmi sa tam zajtra tesim... snad sa rozptylim dobrymi spravami od mojho dokiho... i ked bude podla mna vo vyjadreniach opatrny a mm mi prave povedal, ze podla neho mi nebude robit sono, kedze o tyzden ideme do tej BA.. tak mi aj nalada hned presla 😒

renatka9
13. máj 2010

ahojte bambule... tak ja som už doma unavená ako kôň, ale aj strašne prežratá... bola som po práci na kolaudácii bytu s kamoškami u ďalšej kamošky, tak nám doma nachystala hotové hody... no a keďže mne dali pod nos celú studenú misu aj so zeleninou, tak mali čo robiť, aby stíhali dopĺňať zásoby 🙂

slavka... ja som na začiatku tehu, strašne plula pri rozprávaní 🙂 baby v práci sa mi strašne smiali 😀, koľko krát mi nejaká slinka vybehla aj po kútiku úst pri kecaní.... ale to už je v norme 😀 😀 😀

marion... ja strašne veľa vypijem na svoje pomere... okolo 3l vody alebo džúsiku... takže cikať chodím stále. v práci musím chodiť na wc po schodoch dolu a potom naspäť hore a schody mám zvonka budovy, takže si viete predstaviť tie nervičky, čo mám, keď sa mi naplní mechúr... a v noci idem priemerne 3 krát za noc na cik pauzu... tiež sa nesnažím v noci piť, ale aspoň ovlažiť ústa jedným-dvoma glgmi si musím pri každom prebratí...

leni... srdečne gratulujem...takže sa nám štatistika vyrovnáva 🙂 a koľko ti urobili fotiek? kedy ich pridáš do albumíku? aj ti niečo zapisovali do tehu knižky? bolo to pekne vidieť, aj kedy si len v 20.tt? a bola si tam sama alebo s doprovodom? ...ale som ťa zavalila otáziami, čooo? :-P a to ti aj videjko spravili, či?

u nás pozerám hokej ja... ale len tak zbežne, ale sa tešákujem, že ako sa nám darí 😀

renatka9
13. máj 2010

lenok a teba mám vždy zapísanú v pamäti, že kedy ideš... tak držím palce 🙂

renatka9
13. máj 2010

a očíhaj aj ty tú novú sestričku, že čo to je zač...

lenok
13. máj 2010

Reni, ved ja viem, ty cakas len na to, ze sa tam meetneme, co? 😀

Ved ju okukam, neboj... a ocuj, ked tam idem na pol 5 poobede, mam si doniest ranny moc... mne sa neste chodit na ten ich nechutny zachod, z ktoreho vsetko ocut na chodbu 😝 😀

amadora
13. máj 2010

Lenok neboj, keď aj nie, týždeň ti ujde ako voda určite 🙂

renatka9
13. máj 2010

jasné. veď do októbra hádam raz na seba natrafíme 🙂 ja idem najbližie na poradňu 14.6., tak som zvedavá, že kedy dá tebe termín 🙂

áno, ranný moč musí byť. ten musíš doniesť na každú poradňu... ja nosím vždy v skúmavke. ráno odcvrknem a už aj napĺňam 😀

amadora
13. máj 2010

Renatka aj ja tak nosím 🙂

amadora
13. máj 2010

sakriš a nejde nám Joj-ka neviem prečo a práve cez prestávku keď som si chcela prepnúť na odsúdené 😠

lenok
13. máj 2010

Jaj, Reni, len aby som nezabudla, musim si pripravit skumavku na umyvadlo 😉

Amka, no, co uz, ked mi brusko nenageluje. Budeme gelovat v Ba 😀

amadora
13. máj 2010

jasné, neboj, tak či tak si ten sajrajt do sýta užiješ 😀

lenok
13. máj 2010

Kto maze, ten jede 😀

nanulik
14. máj 2010

dobré ránko babulky, ja som si dnes trošku privstala aby som sa mohla učiť. lebo niekto na to mal dva týždne a kašlal na to ale treba to dobehnúť posledný den 😀 😝 hádam aspon niečo si zapamatám.
včera bolo u nás tutu-mutu aj s org. ale už to asi obmedzíme lebo ma normálne začala bolieť maternica 😒 ako ked sa mi má menses spustiť 😒 ☹ marek sa mi potom len ospravedlňoval že mi ublížil a stále sa pýtal či je bábo v poriadku
tu to dnes vyzerá zase na "krásny" deň 😝
všetkým čo dnes máte poradne alebo soná prajem nech to krásne dopadne a ja sa s vami lúčim. papa
p.s. večer o šiestej mi držte palce

tonicka
14. máj 2010

Nanulik, drzim palec.
Inak kočky, ja som vcera volala Dr. a uz mal ako to nazval technicke vysledky AFP, ze ok, ale ze este pockame na pokec 🙂

tonicka
14. máj 2010

A ako dopadol hokej? 😅

amadora
14. máj 2010

dobré ránko

Lenok, Nanu, dnes na vás myslím 🙂

Nanu aj ja sa tohto bojím, že keď mi tak občas tvrdne bruško čo s tým spraví sexík 😒

Toni ty si vlastenec??? 😠 😀 Vyhrali sme 5:1! Krásny hokej 🙂

alenkam.
14. máj 2010

dobre ranko vsetkym.. konecne piatok.. sice uprsany, ale piatok.. uz to dnes len nejako vydrzat... 🙂

tonicka
14. máj 2010

Ami, ved prave ze som, ja nepozeram, lebo vzdy prehrame.... 😀

tonicka
14. máj 2010

Mne sice brusko netvrdne ale uz 2x po sexiku ma tak velmi nechutne bolelo podbrusko a to ten 2x ani nesiel radsej dnu 😅 Tak snad to prejde. Inak mam pocit ze sa mi teraz maternica natahuje takymi skokmi, ci ako to napisat 😕 ze nic nic a potom mam pocit , ze mi je vsetko, aj brusko podrastie a zase je chvilku dobre co sa tyka vsetkych bruskových priznakov 🙂

tonicka
14. máj 2010

Jaaaj kocky, inak pribrala som prveho pol kila, sice som uz oblecena a najedena a musim sa spravne pozriet, ale je tam 😀 aspon pokus o pribratie 😀 😎

tonicka
14. máj 2010

Jaj vidite, ani som sa nepchvalila, v nedelu ma prvy krat kopkal drobcek 😵 😵 😵 😵 som sedela za PC a tak som bola nejaka pokrutena a dal o sebe vediet 😀 😀 ale od vtedy len raz, ale ved to nevadi, asi ho uz spravne netlacim 😀 😀

amadora
14. máj 2010

Toni vieš čo?! 😕 😀 Však chlapci už druhý zápas vyhrali a dúfam že dnes do tretice všetko dobré 😉

No som ja zvedavá čo to povie keď príde drahý domov cez víkend a dáme sexík 😅

tonicka
14. máj 2010

Tusim si tu pisem sama 😀 😀 Nevadi, sak ja pojdem pracvat a vy sa rozbehnete, ze ani nestihnem docitat 😝

amadora
14. máj 2010

Toni super, gratulujem 🙂 Neboj, ono sa to už teraz rozbehne 🙂

tonicka
14. máj 2010

Ami, prvý som kus kukala a potom som si spmenula, ze vzdy sa tesim, ze idem kukat a prerame, tak len v spravach na druhy den pozriem 😀 😀