icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
14. máj 2010

pus... neboj na gréckych ostrovoch je všetko v poriadku. robím v gréckej cestovke, takže viem svoje... ani krízy sa nemusíš báť.

inak to hovorí tá pravá, čo si povedala, že už v živote nesadne do lietadla.. veru rozhodla som sa a už fakt nepôjdem letecky nikam. síce mi je ľúto tých nádherných krajín, ale uprednostním radšej vlastnú dopravu po zážitkoch, ktoré mám z posledného letu... ale tým vás nebudem zaťažovať...

my asi na výročie našej svadby pôjdeme niekam do Tatier a potom niekde na nejaký rekreačný pobyt spojený s kúpaliskovaním 🙂 inak za chvíľku sa bude báť aj tých Tatier, lebo dnes mi volal mangelík, že sa vracajú z týždňovky a v Ružomberku museli stáť, lebo im do cesty skočil 200kilový medveď... no pekne, čo? 😖

amadora
14. máj 2010

Renatka zaťažuj, ja chcem počuť akú máš skúsenosť 😅

andreaerdna
14. máj 2010

Ty vole, reni, tak ten medved, to musela byt riadna supa! 😝 A to lietadlovanie zaujima aj mna 🙂

renatka9
14. máj 2010

ale nie, nebudem radšej plašiť tie, ktoré majú ešte letieť... ale ja som sa skrátka vždy bála letieť, len keď sme boli na Kréte, tak sa mi strašne let páčil a to sme leteli 4,5h... som sa ale normálne na to tešila, ale teraz by som už do lietadla nesadla... a deň pred tým sme ešte aj boli na výletnej lodi a 20km od brehu nám začala horieť a naberať vodu... tak sme sa museli vracať... pod nami 200m hĺbka... viete si predstaviť určite ten môj strach v očiach... som myslela, že tam zahyniem... a môj mangelík si všetko s úsmevom natáčal ☹

andreaerdna
14. máj 2010

Fuuha! Tak tie, co sa chystali na lod vyplasis a o lietadle nam povedat nechces? 😉

magdalenocka
14. máj 2010

tak dnes som bola na utz a pekne sme sa potrapili. Krpec kopal jak divy a nie a nie sa dobre natocit. ....ale nakoniec po takmer polhodinke tam doki zbadal maleho pindura takze na 95 percent budeme mat synceka...🙂))))) hned jak to povedal som vedela ze uz chcem mat len chlapca, dovtedy mi to bolo jedno...ale teraz to uz viem...tak uz len mena vybrat...
jaj aka som stastna... 😀 😀 😀 😀 a maly dnes stale kope...

inak termin mi posunul z 8.10. na 1.10 co myslite ako si to mam ratat? Lebo mne podla ovulky vychadza presne ten 8.10.

andreaerdna
14. máj 2010

megi, gratulujem, ze ste ok a ze sa betar ukazal 🙂 A ja mam tusaka na chlapca a stale sa to stupnuje 😀, snad v pondelok uvidime aj my. Juj, tak sa tesim, z vas a aj na nas 😀 A s tymi terminmi ti neporadim, ako to vlastne rataju a coho sa drzat

amadora
14. máj 2010

Reni ty máš teda zážitky 😕 Ale napíš aj o tom lietadle, tie čo majú letieť nech nečítajú 😀

Magdi gratulujeme 🙂 A termínom sa vôbec netráp, aj tak sa nemusí narodiť ani 8.10. ani 1.10. 🙂

magdalenocka
14. máj 2010

ama to viem ze sa nemusi narodit presne,ale skor som to myslela tak ze len pre seba ked si ratam v ktorom tyzdni som coho sa mma drzat...lebo podla mna dnes zacinam 20-ty a podla dnesneho vysetrenia zajtra 21.

magdalenocka
14. máj 2010

teraz som zapla hokej a 😕 to akoze uz prehravame 3:0? ved hrame este len 5 minut...

magdalenocka
14. máj 2010

tak uz 4:0....no tusim vsetky pozerate hokej 🙂

andreaerdna
14. máj 2010

len informuj, ja nepozeram

magdalenocka
14. máj 2010

no ja by som tiez nepozerala keby som nebola u dokiho teraz by som odchadzala z roboty a prisla az po 6, ale je super byt takto skoro doma. Aj sa ma doktor pytal ci zvladam kazdy den cestovat do bratislavy, áj by ma doma nechal

magdalenocka
14. máj 2010

0:5

magdalenocka
14. máj 2010

0:6 trinasta minuta....to je uz dost trapas 😝

amadora
14. máj 2010

no ani nehovor, to sa nedá pozerať 😠 😠 😠 to dobre dosr...

andreaerdna
14. máj 2010

no idem domov, pozriem si aj ja tu hanbu 😝

magdalenocka
14. máj 2010

tak pa

jankaa15
14. máj 2010

ahojte babulinky,,,mozno budeme mat aj princeznicku 😵

amadora
14. máj 2010

Jani a na to si ako prišla 😕 Či si dnes bola na tom 3D? Však nenaťahuj!

jankaa15
14. máj 2010

😵 amadorka tak musim vas trosku 😝 😀
ano bola som jaaaj slzicky tiekli 😵

renatka9
14. máj 2010

magdalenočka... gratulujem, vitaj v chalanskom klube... ja to cítim rovnako ako ty, tiež sa od vtedy neuveriteľne teším na chlapčeka a už si ani neviem predstaviť, že by to bolo dievčatko, hoci pred tým mi to bolo jedno 🙂 ale to je asi tak u každej 😵

andrea... aj ja som mala takého tušáka, že to bude chalan, už od kedy som mala dve kolajničky na teste... maminka to asi vytuší 😉

no čo sa týka toho lietadla, tak sme mali hrozný štart a po pár minútach sme sa museli vrátiť na letisko a nikto nevedel prečo... to bol prvý šok a potom som sa už nevedela v lietadle uvoľniť... neskôr sme behli do takej hroznej búrkovej oblasti alebo čo to bolo, že sme mali tak silné turbulencie, že som sa normálne od sedačky odrážala... už som nevedela, čo mám robiť od strachu, ľudia normálne od paniky vrieskali... sedeli sme pri krídle a videli sme ako sa nám hrozne ohýňali a nadskakovali tie krídla, bolo mi z toho zle, nevedela som, čoho sa mám chytiť, čo to tak strašne triaslo a nadskakovalo hore dole... akože turbulencie zvládam, ale pokiaľ sú v norme a nie takéto mega turbulencie, trvali asi nejakých 10-15 minút, ale pre mňa to bol najdlhší a najhorší zážitok... a keď som videla letušku ako uteká rýchlo pri kokpit a uteká sa pripútať a dáva si hlavu medzi kolená, tak mi nebolo všetko jedno... no a keď to ustalo, tak som manželovi skoro ruku rozpučila od strachu... bola som šťastná, keď som zbadala letisko v Blave... no ale to nebol koniec, letisko sme zrazu prešvihli a nikto nevedel prečo... ešte sme nejakých 15 minút krúžili nad letiskom, počuli sme ako po kapitán komunikuje s letiskom, ale nikto nevedel prečo nepristávame... nakoniec sme teda už pristávali, ale pristáli sme len na jednu stranu kolies... zrejme sa nám zle vysunul podvozok... skoro som si vtedy dych vyrazila, čo to pristátie bolo také tvrdé... poviem vám... od vtedy už do lietadla nevkročím, ani keby čo bolo... ja som mala už po tom zážitku loďou večer pred tým teplotu a v noci sa mi o tom stále snívalo, no a ráno takýto let... no čistý koniec 😔 ale môj mangelík mal z toho neskôr strašnú show a každému sa chválil, čo sme prežili... ale v tej chvíli mu tiež nebolo všetko jedno.

renatka9
14. máj 2010

jani... no prezraď viac... a k dievčatku gratulujem 🙂

fuuuj, ten hokej čistá hanbaaa!

a lenoka sa nám neozvala po poradni?

krivka5
14. máj 2010

ahojte dievcatka 🙂
hokej hruuuza 😝
magdalenocka...gratulujem k chlapcekovi 🙂 tak tu mame dalsieho chlapa 🙂 tak ten tvoj kopkal 🙂 nas je az moc kludny,sem tam sa zamrvil a dost. no po muzovi nebude 🙂 🙂 🙂
janka...a tebe gratulacia k dievcatku 🙂

jankaa15
14. máj 2010

babuliny moc negratulujte ten chlapisko je isty na 100% ale dievcatko pol na pol,,,mozno nakoniec bude aj to chlap,,,ale vobec mi to nevadi som rada ze som ich videla a je vsetko zatial ok,,sice maju velmi malo miesta ale aspon sa tam objimaju a neni im smutnucko 😵
dam vam zatial jednu foto,,,,na dalsich sa pracuje

krivka5
14. máj 2010

janka...ved aj ja budem mat dvoch chalanov 🙂 a na nasho chlapcurienka maleho sa vsetci moooc tesime 🙂

jankaa15
14. máj 2010

krivka ved jasne ja som rada ze ten jeden je 100% konecne porusime nasu rodinnu babsku jazdu 😀 lebo z mojej strany same zienky

askorka23
14. máj 2010

janka15...gratulujem ku chlapcekovy ...a mozno predcasne k dievcatku?😅hlavne ze ste zdravucky
😉
Sofi ma slaby otraz mozgu ..zajtra by ju mali pustit domov..este ze tak..mangelik bude s nou spat lebo ja musim byt pri malom Philipkovi

andys11
14. máj 2010

janka... gratulujem k malickemu, ved este uvidis, co bude ten druhy milacik 🙂 .. pozrela som si uz aj fotku, peknucke 😉

askorka... tak to hadam so Sofi nebude take zle a zajtra uz bude omnoho lepsie
😉

askorka23
14. máj 2010

andys...no aj ja dufam 😉