Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 ....a na čo čakáš??--ja som myslela,že som si bola ráno nakúpiť v potravinách 😀 😀 😀
@nivejka ... 😀 😀 😀 a ja som myslela, že pre babo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne to tehotenstvo už tlači na hlavu 😝
ja som na nervy,lebo ked niekam idem,tak ja si už nemám čo na seba obliecť a ked niečo nájdem-ako dnes,tak som v tom ako hurka 😖 😖 ---dessss!!!
zajtra začínam 35tt a to som ešte v ôsmom čo??
@slavuska30 ....niesi v tom sama--pre bábo mám aspoň to najzákladnejšie a poprípade potom len dokúpim--nechcem ani kupovať nejako drogériu,lebo neviem,či to bude znášať.....
@nivejka ..drogeriu nemam ani ja..jedine rybaciu mast na zadok..prvi dvaja boli alergickí na mydla, sampony aj maste..kupala som len v čistej vode alebo hypermangan slabučky roztok, sem tam bupi mydlo, na zadky pytiol alebo rybacinu a prat len v mydlových vločkach..tak uvidim ako teraz.. 😉
Ahojte! tak ja som túto noc bola hore od 3:30 do 06:17 ☹ a potom som zaspala a došli robotníci a zobudili ma (nám zateplujú byt)
Už som stihla vyvenčiť povysávať a varím a konečne raňajkujem(nesquik) 🙂 a pozerám TV
@slavuska30 ...ja mám tiež len rybaciu masť na zadoček,destské mydlo a olej--ale uvidím,či jej nebude vadiť,lebo dcér som natierala m.indulonou,lebo jej vadili všetky olejíky..
Prosím, pozná niektorá z vás masť PUPIK. Som to kúpila v lekárni, odporučili mi to známe. Vraj na zadoček ale v popíse je napísané "Emulgel pri nadúvaní bruška". Myslíte že mi v lekárni dali nesprávnu masť - že je PUPIKov viac druhov? 😕 Alebo som to poplietla a má to byť na pupok ?
@nivejka no ja to už mám tuším týždeň a pravidelne vstávam o 3:30 alebo pár min hore dole ☹
no a ešte by som mala poprať detské veci 😒len ich nemám kde vyvešať čo máme sušiak vnútri tak tak teraz idem dať naše veci... a balkón nám ešte nevymalovali takže to tam nemôžem dať je tam prach a bordel 😖
hihi sa mi to páči koľko nás je čo rodí v októbri 😀
@slavuska30 som to tušila že sa lekárnička pomýlila - lebo som jej diktovala čo mi má dať z papierku a veľa vecí nevedela čo to je a ja tiež nie - takže sme tam boli dve neskúsené 😀
@mona777 😀 😀nevadi, tak este daco na rytku dokupis...xi..je strasne vela druhov vselijakych masticiek , asi maju z toho myš maš... 😀 😀
@mona777 ...kúpiš to myslím len v lekárni....býva aj modrá aj tá zelená-len tuším je to každý iný výrobca....ale inak je to úplne istá masť....volá sa : detská pasta,ale ked budeš pýtať rybaciu,tak hned budú vedieť..ja som za ňu dala 1,89eur
ja mám túto overenú na dcére a jedine táto nám zaberala 😉
budem malému s pupíkom masírovať bruško alebo sebe brucho aby sa mi zmenšilo, ešte že to nebolo nejak extrémne drahé 😅 Sooom to ja za mater 😀
inak baby kúpila som si už aj chlorophylový sprej na šušku,nech sa mi po pôrode čo najskôr zahojí 😀
no babule mne sa to krati to domovske lenosenie a potom uz len nemocnica aj ked neviem do kedy.
Ja sa citim celkom fajn len uz mi chyba pohyb vsetko ma boli z toho polyhovania.
Ja uz neriesim nic co sa tyka nakupov a priprav co mame mame a co nie tak sa dokupy akurat zajtra este mm ide kupit deku do autosedacky a zlozi postielku ktoru vcera priniesla svagrinka
Vcera sa zbalil aj mm do porodnice lebo keby to na mna prislo tak aby mal vsetko nachystane v aute a mohol ryyyychlo dobehnut lebo mi to mame daleko.
@nivejka no len ide o to že mi prerábame teda dnes nám príde vymerať vstavanú skriňu a všetky veci čo boli v tej skrini sú v obyvke a v detskej takže nemám to poriadne ani kde dať ☹ tak ma to hnevá už som chcela mať nachystané veci pre malú a do toho prachu to nechcem dávať ...snáď to dnes už dokončia na strane kde máme spálňu je už fasáda hotová tak už by mohol manžel aj začať umývať okná 😀
a čo kam sa ponáhľaš?? 🙂

@ika33 ahoj 😀 😀 ...ale nie doma som 😉 .....len som mm nadávala za pc,tak sme leňošili pred telkou a pc zostal vypnutý 🙂
včera bol aj taký spací deň....