icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
6. sep 2010

@ika33 ahoj 😀 😀 ...ale nie doma som 😉 .....len som mm nadávala za pc,tak sme leňošili pred telkou a pc zostal vypnutý 🙂
včera bol aj taký spací deň....

nivejka
6. sep 2010

@slavuska30 ....a na čo čakáš??--ja som myslela,že som si bola ráno nakúpiť v potravinách 😀 😀 😀

slavuska30
6. sep 2010

@nivejka ... 😀 😀 😀 a ja som myslela, že pre babo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne to tehotenstvo už tlači na hlavu 😝

nivejka
6. sep 2010

ja som na nervy,lebo ked niekam idem,tak ja si už nemám čo na seba obliecť a ked niečo nájdem-ako dnes,tak som v tom ako hurka 😖 😖 ---dessss!!!
zajtra začínam 35tt a to som ešte v ôsmom čo??

nivejka
6. sep 2010

@slavuska30 ....niesi v tom sama--pre bábo mám aspoň to najzákladnejšie a poprípade potom len dokúpim--nechcem ani kupovať nejako drogériu,lebo neviem,či to bude znášať.....

slavuska30
6. sep 2010

@nivejka ..drogeriu nemam ani ja..jedine rybaciu mast na zadok..prvi dvaja boli alergickí na mydla, sampony aj maste..kupala som len v čistej vode alebo hypermangan slabučky roztok, sem tam bupi mydlo, na zadky pytiol alebo rybacinu a prat len v mydlových vločkach..tak uvidim ako teraz.. 😉

malemimi
6. sep 2010

Ahojte! tak ja som túto noc bola hore od 3:30 do 06:17 ☹ a potom som zaspala a došli robotníci a zobudili ma (nám zateplujú byt)
Už som stihla vyvenčiť povysávať a varím a konečne raňajkujem(nesquik) 🙂 a pozerám TV

nivejka
6. sep 2010

@slavuska30 ...ja mám tiež len rybaciu masť na zadoček,destské mydlo a olej--ale uvidím,či jej nebude vadiť,lebo dcér som natierala m.indulonou,lebo jej vadili všetky olejíky..

nivejka
6. sep 2010

@malemimi ....tak ty stíhaš 😉 ....takéto vstávanie ja mávam dosť často a ideme ma z toho poraziť...

mona777
6. sep 2010

Prosím, pozná niektorá z vás masť PUPIK. Som to kúpila v lekárni, odporučili mi to známe. Vraj na zadoček ale v popíse je napísané "Emulgel pri nadúvaní bruška". Myslíte že mi v lekárni dali nesprávnu masť - že je PUPIKov viac druhov? 😕 Alebo som to poplietla a má to byť na pupok ?

nivejka
6. sep 2010

@mona777 ...hmm.. mne tá masť veru nič nehovorí...najlepšia je táto rybacia-aspoň podľa mňa..

mona777
6. sep 2010

@nivejka a tá rybacia je na zaparený zadoček? majú to v lekárni?

slavuska30
6. sep 2010

@nivejka ..hm..treba len vyskusať, moja ma atopicky ekzem..tak som si presla uz kadecim...uvidime...xi
@mona777 pupik je proti naduvaniu, možno to bude omyl v nazvoch: je Herbacos Pupik na vetry a Herbacos Rybylka na zaparene rytky

malemimi
6. sep 2010

@nivejka no ja to už mám tuším týždeň a pravidelne vstávam o 3:30 alebo pár min hore dole ☹
no a ešte by som mala poprať detské veci 😒len ich nemám kde vyvešať čo máme sušiak vnútri tak tak teraz idem dať naše veci... a balkón nám ešte nevymalovali takže to tam nemôžem dať je tam prach a bordel 😖
hihi sa mi to páči koľko nás je čo rodí v októbri 😀

mona777
6. sep 2010

@slavuska30 som to tušila že sa lekárnička pomýlila - lebo som jej diktovala čo mi má dať z papierku a veľa vecí nevedela čo to je a ja tiež nie - takže sme tam boli dve neskúsené 😀

slavuska30
6. sep 2010

@mona777 😀 😀nevadi, tak este daco na rytku dokupis...xi..je strasne vela druhov vselijakych masticiek , asi maju z toho myš maš... 😀 😀

nivejka
6. sep 2010

@mona777 ...kúpiš to myslím len v lekárni....býva aj modrá aj tá zelená-len tuším je to každý iný výrobca....ale inak je to úplne istá masť....volá sa : detská pasta,ale ked budeš pýtať rybaciu,tak hned budú vedieť..ja som za ňu dala 1,89eur
ja mám túto overenú na dcére a jedine táto nám zaberala 😉

mona777
6. sep 2010

budem malému s pupíkom masírovať bruško alebo sebe brucho aby sa mi zmenšilo, ešte že to nebolo nejak extrémne drahé 😅 Sooom to ja za mater 😀

nivejka
6. sep 2010

@malemimi ....ja napr.nemám vôbec balkon a tak mi nič nezostáva len sušiť v izbe pri otvorenom okne 😉
ja asi nebudem rodiť v oktobri,ale uvidím--ešte sa to môže zmeniť 😉

nivejka
6. sep 2010

inak baby kúpila som si už aj chlorophylový sprej na šušku,nech sa mi po pôrode čo najskôr zahojí 😀

koxinka
6. sep 2010

@vejinka tak to je super lebo ja uz som bola vystrasena ci je to dost ale ked ju dame do perinky tak si mzyslim ze to bude stacit 🙂 a potom sup sup domov .

mona777
6. sep 2010

@nivejka aj aký treba? 😀 kúpim aj ja - len aby som kúpila správny 😎 nieže to bude zase na niečo iné -lebo to by už asi dopadlo horšie 😀

koxinka
6. sep 2010

no babule mne sa to krati to domovske lenosenie a potom uz len nemocnica aj ked neviem do kedy.
Ja sa citim celkom fajn len uz mi chyba pohyb vsetko ma boli z toho polyhovania.
Ja uz neriesim nic co sa tyka nakupov a priprav co mame mame a co nie tak sa dokupy akurat zajtra este mm ide kupit deku do autosedacky a zlozi postielku ktoru vcera priniesla svagrinka
Vcera sa zbalil aj mm do porodnice lebo keby to na mna prislo tak aby mal vsetko nachystane v aute a mohol ryyyychlo dobehnut lebo mi to mame daleko.

syssi
6. sep 2010

@nivejka Ja som s obliekanim na tom tak isto - ked sa teraz ochladilo tak si nemam co obliect ☹
Som si kupila teplakovu supravu aspon nieco pohodlne ked vybehnem do obchodu.... ale uz nic kupovat nebudem - myslim ze sa to neoplati- na tu chvilku 🙂

malemimi
6. sep 2010

@nivejka no len ide o to že mi prerábame teda dnes nám príde vymerať vstavanú skriňu a všetky veci čo boli v tej skrini sú v obyvke a v detskej takže nemám to poriadne ani kde dať ☹ tak ma to hnevá už som chcela mať nachystané veci pre malú a do toho prachu to nechcem dávať ...snáď to dnes už dokončia na strane kde máme spálňu je už fasáda hotová tak už by mohol manžel aj začať umývať okná 😀
a čo kam sa ponáhľaš?? 🙂

malemimi
6. sep 2010

@syssi no inak ani ja nosím manželové mikiny 😒 lebo si myslá´ím že sa mi to neoplatí kupovať potom v tom budem ako utopená...a manželové mikiny nie su zle 😀

koxinka
6. sep 2010

@nivejka ahojko moja tak to som teraz pocula prvy krat taky nazov.
A to sa len s nim vystriekas a nechas posobit ked je to spray?
A kto ti ho poradil ?

nivejka
6. sep 2010

@mona777 ....ak myslíš ten chlorophylový sprej--takto sa presne píše na krabičke 😉 ...krabička je bielo-zelená a stojí okolo 4,50eur....a je to celkovo na hojenie rán- pokožky napr.pri popáleninách,takže ho aj normálne využiješ...

nivejka
6. sep 2010

@koxinka ...baby si to medzi sebou radili na nejakom fore....normálne len nastriekaš na bobo a necháš tak..len píšu,že farbí,ale ked budeme mať vložku,tak to nevadí....inak pýtala som sa na to aj v lekárni a mi to len potvrdili,že je to sprej aj po pôrode

nivejka
6. sep 2010

@syssi jasne ,že sa to už neoplatí--ja si už ani nekúpim 😉 ...musím trpieť ako hurka,ale ved to mám za pár a nejako to vydržím 😀