icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
6. sep 2010

ja tiež bruško nemám veľké ako niektoré maminky,ale za to som veľmi rozliata a to úplne všade 😢 😢
dokonca ma malinká niekedy kopne do boku--no pomaly až na chrbte a to potom nechápem,kde všade mi dočiahne 😅

nivejka
6. sep 2010

@koxinka ...ja síce nemám ani jednu fľašku,ale cummlíky mám až dva 😀 ..a vyvárala som ich v celku 5min.vo vriacej vode--tak aj písali na letáku 😉 ...aj fľaše sa tak vyvárajú,ale ja som mala pri dcére do mikrovlnky na pare---teraz tam mama parí knedle 😀 😀 😀 ---musím jej to zobrať naspäť

nivejka
6. sep 2010

@koxinka ...jáj mám aj krabičku na cumlík a mám to už zbalené aj s cumlíkom v taške do pôrodnice 😵

koxinka
6. sep 2010

@nivejka ani ja nemam flase lebo ked bude treba tak potom kupim ale cumliky som chcela a vobec som nemala sajnu ako to spravit .

nivejka
6. sep 2010

@malemimi ..mne sa takto nos zacpe,ked ležím....ja si myslím,že je to ešte dôsledok od chronickej závislosti od nosných kvapiek,ktoré už nepoužívam od kedy som tehotná,lebo mi to išlo dosť na nervy a tak sme sa s mm rozhodli,že ideme odvykať nos od kvapiek 😀

nivejka
6. sep 2010

@koxinka ...malo by písať na každom cumlíku--návod na vyvarenie....pamätám si,že pri dcére som to tak vcelku nerobila,ale som oddelila gumenú časťa tú som len vyvarila,ale teraz som ich hodila v celku do vriacej vody 😉

hirunka
6. sep 2010

caute baby......no ja sa chystam zbalit si tasku dnes vecer......uz mam vsetko nachystane na posteli a s manzelom to dame vecer do tasky...........nejaka som aj chora hrdlo ma tak boli ze neviem prehltat.......ale hadam sa to da coskoro do poriadku..........svtrok idem opat do poradne uz teraz chodim kazdy tyzden tak som zvedava co doktor povie

malemimi
6. sep 2010

@koxinka mne segra poradila dať do hrnca a potom prevarenú vodu v konvici dať do toho a to je vsio...
a aj mne by bolo lúto tých penazí mohla sommať za tie peniaze troje gate haha za jedny tehu gate čo mám 🙂

@nivejka no nám našťastie pomohli aspoň s kočíkom svokrovci... 🙂

malemimi
6. sep 2010

@nivejka haha no pekne... nie nie ja sa moc nedopujem liekmi ...to si dám keď mi je už vážne zle .. 🙂 ja to radšej pretrpím 🙂
ale fakt mi to teraz už lezie na nervi hlavne v noci keď spím

nivejka
6. sep 2010

@hirunka ...ahoj...do poradne idem aj ja vo štvrtok....dnes mi stačilo si na to len spomenúť a hned som letela na wcko--nervičky už pracujú 🙂 ...ty už chodíš do nemocky na poradnu?

malemimi
6. sep 2010

@nivejka ja mám niekedy pocit že sa mi špára v šuške.... 😀

nivejka
6. sep 2010

@malemimi ...to máš super,ked ti môže niekto pomôcť 😉 ...ja také šťastie nemám a veru som si to všetko musela podeliť a porovnávať ceny,ale sme to zvládli a máme už všetko..teda keby som to nechala ma manžela,tak možno za tú sumu mám len kočík 🙂

koxinka
6. sep 2010

@malemimi to uz as vacsina z nas ma taky pocit 😉

koxinka
6. sep 2010

dakujem za rady z cumlikom 😀

nivejka
6. sep 2010

@malemimi šuške 😀 😀 --asi je babuľa už zvedavá 😀 😀
aj mne inak pripadá,ked idem na malú a mám také tlaky dole,že mi vypadne...ja ju mám už úplne dole--ved uvidím vo štvrtok na poradni,ako dopadnem 🙂 😅

hirunka
6. sep 2010

@nivejka ja chodim do poradne k lekarovi ktory ma odrodi a on ma ambulanciu priamo v nemocnici takze tak

koxinka
6. sep 2010

@hirunka aj ja takto chodim a podla mna je to super lebo uz ma pozna a vie ze aku mam predstavu.
ja som uplne spokojna 😀

hirunka
6. sep 2010

@koxinka aj ja som takto spokojna a hlavne k nemu chodi aj moja sesterka ktoru tiez aj odrodil takze mam aj referencie 🙂 a sesterka na tom bola podobne ako ja ze mala malu otocenu koncom panvovym takze rodila cisarskym rezom a dokonca ani necakal do poslednej chvile urobil jej cisarsky v 37. alebo 38 tyzdni neviem presne ......ono po 36 tyzdni uz nema na co cakat takze som fakt zvedava co mi povie vo stvrtok lebo tento tyzden mi zacina 36. tyzden

koxinka
6. sep 2010

@hirunka tak ja si myslim ze by ta mohli spravit uz coskoro ale tak aspon to budes mat za sebou 😉

dasa2804
6. sep 2010

Ahojte, najdu sa medzi vami aj take, co sa chystate na skusky? Mna caka obhajoba dizertacky v oktobri, tak neviem ci si trufnem 2-3 tyzdne pred planovanym porodom.

koxinka
6. sep 2010

@dasa2804 tak to mas poriadne natesno to by som uvazovala poriadne nad tym.
Ja tiez chodim do skoly a koncim Bc ale este mam cas, este mi len zacinaju bloky hned ked sa vratim z porodnice.
Ale budeme ne teba mysliet a urcite to zvladnes,

malemimi
6. sep 2010

@nivejka no my sme s manželom museli tiež behať a porovnávať ceny kočíkov my sme si ho aj zaplatili a potom nám na druhý deň dala jeho mamina love že to mame akože darček od nich 😀
no takže teraz tu bol kamarát a vymeral nám vstavanú skriňu a až 13.9. dojdu to namontovať.. 😢 ja sa bojím aby som do vtedy neporodila uvidíme zajtra idem gynde na ster tak ma snáď aj pozrie 😒....čo a ako...
inak raz ešte na začiatku ako sa začínala hýbať tak som išla na veľkú a zrazu sa pohla no 😲 som myslelá že sa zbláznim som sa bála že mi ide von že rodím ale potom som sa pýtala segri a zisťovala a som sa potom upokojila ale keď mi to spravila pri cikaní to bolo strašné 😀 ale už som vedela že to nie je možne...
inak ktorá rodí v ružinove ?

malemimi
6. sep 2010

@koxinka jasne zvládneš sestra nestihla jednu skúšku na Mgr tuším lebo rodila tak si to o dva mesiace spravila 😉 🙂

mircova
6. sep 2010

Ahojte som bola prekvapená ako ste sa cez víkend rozpísali 😀 Pamätáte sa ešte ako sme v júli písali,keď boli horúčavy, že keby tak už bol september. A už je to tu 😀 tak a teraz treba pekne oddychovať, aj keď je to niekedy ťažké 😉

Ja som bola dnes ešte na nákupe kúpiť kojenec. podprsenku, tak dúfam, že sa mi už moc nezväčšia a bude mi dobrá 🙂 a tiež som kúpila nočnú košeľu a ešte jeden balík plienok.
Zajtra sa už pre istotu pobalím do pôrodnice keby niečo, pretože v stredu idem do poradne a už som trochu v strese,po tom čo tu čítam, skoro každá má nejaký problém a čaká, že to bude skôr.
Občas sa cítim tak čudne a pichá ma dole tak sa aspoň na to popýtam (možno je to normálne a telo sa pripravuje) 😉

kika9449
6. sep 2010

ahojte tehuľky 😉 , mne je dnes nejako stále zima,ale ešteže sme na domčeku a môžem si prikúriť 😀 , aj keď len do času, lebo už je vlastne predaný.....len aby som stihla všetko presťahovať....dnes idem na poradňu a som zvedavá,ko dopadne moč...držte mi pršteky....papa

koxinka
6. sep 2010

@malemimi ale tak jasne ze to nejak dokopem 😉 nevzdam sa ani keby neviem co bolo len nech je malinka kludne babo a bude to v pohodke

dasa2804
6. sep 2010

@koxinka Diky. Dufam, ze nebudem rodit priamo pred komisiou 🙂

koxinka
6. sep 2010

@dasa2804 neboj a ak by to nahodou na teba prislo tak si myslim ze by to pochopili 😀

dasa2804
6. sep 2010

@mircova A kde si kupila podprsenky na kojenie? Ja sa stretavam bud s velkymi cislami, alebo s podprsenkami bez stuzenia, cez ktore mi presvitaju bradavky 🙂

malemimi
6. sep 2010

@koxinka jasnéé a budeme držať palčeky !!!! 😉 🙂