Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@koxinka ...ja síce nemám ani jednu fľašku,ale cummlíky mám až dva 😀 ..a vyvárala som ich v celku 5min.vo vriacej vode--tak aj písali na letáku 😉 ...aj fľaše sa tak vyvárajú,ale ja som mala pri dcére do mikrovlnky na pare---teraz tam mama parí knedle 😀 😀 😀 ---musím jej to zobrať naspäť
caute baby......no ja sa chystam zbalit si tasku dnes vecer......uz mam vsetko nachystane na posteli a s manzelom to dame vecer do tasky...........nejaka som aj chora hrdlo ma tak boli ze neviem prehltat.......ale hadam sa to da coskoro do poriadku..........svtrok idem opat do poradne uz teraz chodim kazdy tyzden tak som zvedava co doktor povie
dakujem za rady z cumlikom 😀
@koxinka aj ja som takto spokojna a hlavne k nemu chodi aj moja sesterka ktoru tiez aj odrodil takze mam aj referencie 🙂 a sesterka na tom bola podobne ako ja ze mala malu otocenu koncom panvovym takze rodila cisarskym rezom a dokonca ani necakal do poslednej chvile urobil jej cisarsky v 37. alebo 38 tyzdni neviem presne ......ono po 36 tyzdni uz nema na co cakat takze som fakt zvedava co mi povie vo stvrtok lebo tento tyzden mi zacina 36. tyzden
Ahojte, najdu sa medzi vami aj take, co sa chystate na skusky? Mna caka obhajoba dizertacky v oktobri, tak neviem ci si trufnem 2-3 tyzdne pred planovanym porodom.
@nivejka no my sme s manželom museli tiež behať a porovnávať ceny kočíkov my sme si ho aj zaplatili a potom nám na druhý deň dala jeho mamina love že to mame akože darček od nich 😀
no takže teraz tu bol kamarát a vymeral nám vstavanú skriňu a až 13.9. dojdu to namontovať.. 😢 ja sa bojím aby som do vtedy neporodila uvidíme zajtra idem gynde na ster tak ma snáď aj pozrie 😒....čo a ako...
inak raz ešte na začiatku ako sa začínala hýbať tak som išla na veľkú a zrazu sa pohla no 😲 som myslelá že sa zbláznim som sa bála že mi ide von že rodím ale potom som sa pýtala segri a zisťovala a som sa potom upokojila ale keď mi to spravila pri cikaní to bolo strašné 😀 ale už som vedela že to nie je možne...
inak ktorá rodí v ružinove ?
Ahojte som bola prekvapená ako ste sa cez víkend rozpísali 😀 Pamätáte sa ešte ako sme v júli písali,keď boli horúčavy, že keby tak už bol september. A už je to tu 😀 tak a teraz treba pekne oddychovať, aj keď je to niekedy ťažké 😉
Ja som bola dnes ešte na nákupe kúpiť kojenec. podprsenku, tak dúfam, že sa mi už moc nezväčšia a bude mi dobrá 🙂 a tiež som kúpila nočnú košeľu a ešte jeden balík plienok.
Zajtra sa už pre istotu pobalím do pôrodnice keby niečo, pretože v stredu idem do poradne a už som trochu v strese,po tom čo tu čítam, skoro každá má nejaký problém a čaká, že to bude skôr.
Občas sa cítim tak čudne a pichá ma dole tak sa aspoň na to popýtam (možno je to normálne a telo sa pripravuje) 😉
ahojte tehuľky 😉 , mne je dnes nejako stále zima,ale ešteže sme na domčeku a môžem si prikúriť 😀 , aj keď len do času, lebo už je vlastne predaný.....len aby som stihla všetko presťahovať....dnes idem na poradňu a som zvedavá,ko dopadne moč...držte mi pršteky....papa

ja tiež bruško nemám veľké ako niektoré maminky,ale za to som veľmi rozliata a to úplne všade 😢 😢
dokonca ma malinká niekedy kopne do boku--no pomaly až na chrbte a to potom nechápem,kde všade mi dočiahne 😅