Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka moc sa kvoli tomu hlienu nestresuj - hlavne ak to bola len taka kvapaka, mne ked sa to stalo pri synovi, tak toho bolo dost (aj s krvou) a po tom, co odide ten hlien, porod moze zacat aj o niekolko dni (kamosky mi hovorili, ze aj 2 tyzdne). Tak hlavne pohodicku a drzim palce, aby babatko este trosku pockalo 😉
Baby, nestresujme. myslim,ze ked to pride, nie je ziaden dovod sa bat. To k nicomu nevedie.
baby čo robíte doma lebo ja som od 1.9. na MD ale začína mi z toho hrabať, síce robím ešte z domu ale to je nič, som stále sama. Viete niečo odporučiť?
@mona777 to si sla nejako neskor na MD. Na cvicenia som chcela chodit na Kramare /bola som raz/ no uz nemozem, lebo mam kludovy rezim, mam lezat, no to sa neda, stale nieco robim v byte. Citam si na nete clanky o porode, babu a co ma napadne. Vcera som dokonca bola pozriet kolegov v praci.
Baby neviete kedy chodi materska? Mne este sice prisla vyplata, no nejako som zvedava kolko budem dostavat a kedy, kolko to som si vypocitala, no netusim kedy to posielaju. Je iste, ze to nebude nic moc 🙄
@stanka02
@mona 777 Ja robim vsetko. Aj si pocvicim, citam, idem von na prechadzku, pozeram spravy, studujem, co ma bavi.
sem tam nieco navarim, aby sme mali s muzom nezomreli od hladu. Ja si myslim, ze s vlozkou- pre pripad odtecenia plodovej vody a zbalenou taskou v aute sa da ist aj von. Nemusis predsa sediet doma (ak nemusis).
@dasa2804 vraj drobec je dole, /vraj aby este aspon 1-2 tyzdne vydrzal/ no ked ma nechali vodku sediet skoro dve hodky tak necudo, ze bol dole. On sa tak dost presuva, ked chodim a sedim, tak citim ako ma tlaci na panvu a ked si lahnem tak sa presunie a je na rebrach. No to, ze je dole hovorili, uz pred 2 tyzdnami, tak neviem.
@mona777 ten hypac ani nehovor, aj my mame no uvidime, asi budem musiet po MD naklusat do prace a vyuzit ten prispevok 300 EUR na opatrovatelku 😒

@hirunka no presne haha som zvedavá...do kelu neviem či sa sem dostanem cez vík ideme na dom k svokre tam chodíme každý vík skoro ..
tak sa neviem už teraz dočkať 😉