icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
10. sep 2010

@hirunka no presne haha som zvedavá...do kelu neviem či sa sem dostanem cez vík ideme na dom k svokre tam chodíme každý vík skoro ..
tak sa neviem už teraz dočkať 😉

mysenac
10. sep 2010

@hirunka moc sa kvoli tomu hlienu nestresuj - hlavne ak to bola len taka kvapaka, mne ked sa to stalo pri synovi, tak toho bolo dost (aj s krvou) a po tom, co odide ten hlien, porod moze zacat aj o niekolko dni (kamosky mi hovorili, ze aj 2 tyzdne). Tak hlavne pohodicku a drzim palce, aby babatko este trosku pockalo 😉

malemimi
10. sep 2010

@mysenac hmmno fakt to je u každej inak 🙂

dasa2804
10. sep 2010

Baby, nestresujme. myslim,ze ked to pride, nie je ziaden dovod sa bat. To k nicomu nevedie.

mona777
10. sep 2010

baby čo robíte doma lebo ja som od 1.9. na MD ale začína mi z toho hrabať, síce robím ešte z domu ale to je nič, som stále sama. Viete niečo odporučiť?

dasa2804
10. sep 2010

@mona777 Napriklad mozes chodit na prechadzky, alebo cvicit.

hirunka
10. sep 2010

@mysenac no vsak hej...........len sa mi k tomu pridalo tvrdnutie bruska a bolesti........ale krize nebolia ani chrbat no tak neviem uvidime

mona777
10. sep 2010

@dasa2804 ako mam cvičiť ked mi v nemocnici zakázali všetko, ani plavať, ani posilnovať ruky alebo nohy, ani byciklovať, jedine chodiť a samej sa mi nechce chodiť

dasa2804
10. sep 2010

@mona777 Hm..tak potom si zavolaj domov kamosky, tie ti urcite spravia naladu 🙂

stanka02
10. sep 2010

@mona777 to si sla nejako neskor na MD. Na cvicenia som chcela chodit na Kramare /bola som raz/ no uz nemozem, lebo mam kludovy rezim, mam lezat, no to sa neda, stale nieco robim v byte. Citam si na nete clanky o porode, babu a co ma napadne. Vcera som dokonca bola pozriet kolegov v praci.

mysenac
10. sep 2010

@hirunka no tak to uz sa babatku asi moc nechce byt v brusku... tak drzim palce, nech este trosku vydrzi...tym mas otocene KP, ze? a mas uz naplanovany cisarsky na konkretny termin?

mona777
10. sep 2010

@stanka02 vidíš šla som neskôr na meterskú o 2 týždne ale aj tak mi už hrabe 😖

dasa2804
10. sep 2010

@mona777 mne tiez hrabe, ale snazim sa nejako zamestnat. Cely den sediet doma je otrava. Robim ale co ma bavi.

mona777
10. sep 2010

@dasa2804 rozmýšľam čo by ma bavilo 🙂 už som upratala skrinu, roldor, detsk izbu, oprala som všetk vecičky a ožehlila ich z obidvoch strán. Išla by som na nákupy ale výška MD to asi veľmi nedovolí 😀

stanka02
10. sep 2010

@dasa2804 a co take robis? Ja uz mam vsetko poukladane pre babo, tasku pobalenu a mm mi ju dal do kufra v aute, takze, ked niekam idem vozim si zbalenu tasku do porodky sebou. Akurat mi zostava ten net a telka. ☹

stanka02
10. sep 2010

Baby neviete kedy chodi materska? Mne este sice prisla vyplata, no nejako som zvedava kolko budem dostavat a kedy, kolko to som si vypocitala, no netusim kedy to posielaju. Je iste, ze to nebude nic moc 🙄

dasa2804
10. sep 2010

@stanka02
@mona 777 Ja robim vsetko. Aj si pocvicim, citam, idem von na prechadzku, pozeram spravy, studujem, co ma bavi.
sem tam nieco navarim, aby sme mali s muzom nezomreli od hladu. Ja si myslim, ze s vlozkou- pre pripad odtecenia plodovej vody a zbalenou taskou v aute sa da ist aj von. Nemusis predsa sediet doma (ak nemusis).

stanka02
10. sep 2010

@dasa2804 Blbe je, ze mne uz doki kazal lezat, no ja stale nieco musim robit, ja som neposedna. 😀 😀

dasa2804
10. sep 2010

@stanka02 A preco ti kazal lezat? Mas rizikove?

mona777
10. sep 2010

@stanka02 tá materská by ma zaujímala tiež. To bude dobrá sranda. My mame tak pekný úver na byt že materská je len malá špinka v zemi, som zvedavá ako to zvládneme. Už ma bolí z toho david 😉

hirunka
10. sep 2010

@mysenac nemam este naplanovany termin...........vo stvrtok idem do poradne a internistovi a lekar mi ma povedat termin len neviem ci do stvrtka male vydrzi

hirunka
10. sep 2010

@stanka02 matersku posielajú do 20. dna v mesiaci..........takisto ako pnku........mne teraz poslali list zo socky ze kolko mam matersku, ked mi posielali pnku na ucet tak som ju mala okolo 13. teho na ucte

mona777
10. sep 2010

@hirunka a si tam aj volala kedy ti ju pošlu alebo si ich nejak urgovala?

hirunka
10. sep 2010

@mona777 nie nevolala povedala som si pockam tak do 16-17.teho ale ked prisla 13. tak som si povedala ze fajn.......ale informovala som sa ze si tam mozes zavolat podla toho na ktoru socialku si pridelena a oni pozru ci mas vsetky papiere v poriadku

stanka02
10. sep 2010

@dasa2804 vraj drobec je dole, /vraj aby este aspon 1-2 tyzdne vydrzal/ no ked ma nechali vodku sediet skoro dve hodky tak necudo, ze bol dole. On sa tak dost presuva, ked chodim a sedim, tak citim ako ma tlaci na panvu a ked si lahnem tak sa presunie a je na rebrach. No to, ze je dole hovorili, uz pred 2 tyzdnami, tak neviem.
@mona777 ten hypac ani nehovor, aj my mame no uvidime, asi budem musiet po MD naklusat do prace a vyuzit ten prispevok 300 EUR na opatrovatelku 😒

stanka02
10. sep 2010

@hirunka mne neprisiel ziadny vymer, len nejaky list, ze po narodeni maleho mam priniest rodny list. Pockam teda do toho 20.- teho, co mi poslu.

hirunka
10. sep 2010

@stanka02 ja som na materskej od 26. augusta.........a teraz mi normalne poslali list ze mi priznavaju matersku a v akom vymere

mona777
10. sep 2010

@stanka02 aký príspevok na opatrovateľku - o tom nič neviem - kde sa o tom dočítam? ja po materskej určite idem do práce a doma zostáva manžel aspoň na nejakú dobu. Nieže by som to tak chcela ale úver nepustí. bud predáme byt a pojdeme bývať pod most alebo idem do práce

stanka02
10. sep 2010

@hirunka ja som od 27.8.2010, tak mi to asi este iba pride. A ten list, ze pre priznanie materskej mas dodat po narodeni baba rodny list ti neprisiel?

hirunka
10. sep 2010

@stanka02 nie to mi neprislo