Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka a to sa ešte priprav že ten CTG im nefunguje poriadne. Ja som bola v utorok - sestrička mi kázala sledovať či idú na obrazovke číselka a ked nepôjdu mam jej zavolať (budeš tam sama v miestnosti) ale ja som nevolala tak som musela prísť na opravné CTG na druhý deň. A teraz vo štvrtok boli z toh zmagorení tak ma poslali na tretie CTG 🙄
rozmýšlam či mám natiahnuť na matrac v postieľke plachtu a tak nachystať to a zakryť len dekou aby sa na to neprášilo alebo to spravím až keď prídeme domov z pôrodnice?
@malemimi môže to byť aj stravou... aj ja mám v tehotenstve celkovo redšiu stolicu, dúfam, že mi to tak aj zostane 😅 . Radšej takto, ako zlatú žilu ven... skús zmeniť teraz stravu, daj si niečo v malom množstve čo zapeká a uvidíš, ale nie veľa, aby si zasa nemala opačný problém. 😉
@nivejka no ja mam viac, minule som mala 37 a celé tehotenstvo si to poriadne uvedomujem- pretože mám pocit že lekári sa ma až boja - ale nemala som žiadne problémy v tehotenstve -v každom prípade, lekári boli sakra opatrní - dokonca ked som bola na odber plodovej vody na Kramároch, čo už musím po 35 tak sa na mna sestrička pozrela - vraj nevyzerám na to ale vraj "dúfam, že viete prečo ste tu - lebo ste stará, máte staré vajíčka" - blbé čo?
@nivejka ten lievik na pocuvanie sa pouziva vo velkom 😉 Hlavne, ak ti nerobia ultrazvuk, tak aby si boli isti, ze srdiecko bije. Ja navstevuje sukromne centrum a aj tam mi babatko tak pocuvaju. Dokonca aj v nemocke, ked som lezala, tak jedna doktorka tak pocuvala babatka pri vizite. Ostatni sa len opytali, ci je vsetko v poriadku a odisli, ona jedina naozaj popocuvala aj deticky.

@malemimi jáááj keby to bolo také jednoduché a rýchle ako to vyzerá na tom videu 😉 😉