Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ...no dúfam,že tam do 10,30 neskisnem 😀 ...ale snád nie!!!
ahojte kočky,tak sa hlásim z pôrodnice doma.Minul.pondelok večer mi odišla plodová voda a do útorka večera som rodila-nakoniec mi museli spraviť sekciu.Bližšie ku pôrodu račej nič-žiadne strašenie,dá sa to prežiť 😉 😝 .Máme synčeka Matejka 3750kg a51cm - 14.09.10. - 3tt pred termínom.Ale je zdravý iba sme chytili žltačku tak sme tam dlho trčali,dnes nás konečne pustili 🙂 .Ešte som nemala čas prečítať Vás tak dúfam že v najbližších dňoch sa aklimatizujeme a budem môcť občas kuknúť ako sa máte 🙂 .
@lenkaoravcova no, tak třeba se potkáme, kdo ví, kdy budou chtít prcci ven 😉 ten můj se zatím nechystá 😎
Ako to tu tak citam, ze uz sme zacali rodit, tak som hned isla objednavat cez net este postelnu bielizen , zavinovacku do autosedacky, flasticku. Normalne som sa vystresovala, HORI !!!! A to nemam este odstrekovacku, zimny fusak, monitor dychu, odsavacku hlienov...tak musim kopnut do vrtulky, nech som uz aj ja pripravena....... 😠
ahojte 🙂
mozem sa obcas pridat? Ja u jedno oktobrovca mam a na ceste je dalsie 🙂 Ale kvoli tomu prvemu sem asi nebudem stihat chodit tak casto 😀
Ahojte, mam termin 6.10 a idem rodit do Trencina, ma niektora z vas skusenosti??? Neviem ci mam rodit s epi alebo bez nej. Poradte baby. Dakujem 🙂
@horalka777 ahoj, takze dve dievcatka-oktobrovcatka🙂

@mysenac ano, ano, presne aj ja toto zazivam cele tehotenstvo. mna sa v piatom mesiaci pytali: jej a vy uz kazdu chvilku rodite, vsak? 😀