Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 no ja viem že musí byť krŕok skrátený len to neni ale keď je ten cervix na 6 cm tak to pôjde tiež rýchlo
či ako si to myslela... teda tak že keď sa mi skráti krčok tak ak by sa mi v priebehu par dní skrátil tak do hodky porodím tak???
ako zistím na koľko ho mám skrátený? ja si to nenahmatám 😀
popíjam tonic a nič to so mnou nerobí,len sa mi strašne lepia oči a som moooc unavená 😉
ešte mám aj tie grepy v chladničke tak po obede spapám aspoň jeden--viac ani nevládzem--bleee
@ziza55 @nivejka @malemimi a to vam zistuje ten cervix vaginalnym vysetrenim, ci na ultrazvuku, ci ako? mna moja doktorka vysetrovala zdola asi od 24 tyzdna, v kazdej poradni - ze ci nehrozi predcasny porod, ale ziadne cislo nespominala a teraz utorok (37tt+5) mi povedala, ze uz ma vysetrovat nebude... 😒 co to ja mam za doktorku??? 😲
baby včera som si robila klystír a mala som také nervy,lebo cez brucho som si to tam ani nevedela pichnúť 😖
aj mi to teda trvalo---a nikto ti s tým nemôže ani pomôcť 😀
@mysenac cervic zistuje lekar len vaginalnym vysetrenim...nijak inak...zvykne byt formovany do konca...netreba to udavat v cislach...samozrejme su pripady ked sa zene skrati krcok aj skor...ale to by ti povedala....ale ten posledny mesiac by som uz mala pravidelne kontrolovat raz tyzdenne..mozno si ju zle pochopila 😉
🙂 ..mas pravdu..nebudem to prehanat...lebo aj ja len to srkam ...a az potom mi naraz dojde zle ..dopijem to co mam v pohari a pojdem v ramci prechadzky pozriet maminku moju 🙂 --lebo uz tu pri pc sedim 3hodiny...je to ako drogaaa
@mysenac ahaaa...no to je divne...a ani ta neposlala do inej poradne?do nemocnice kde budes rodit? 🙂 ..ved sa jej nato kludne opytaj...je pravda ze vala lekarov je na hlavu...ja som bola u svojho v 32tyzdni..teraz idem az 37om..takze 5tyzdnov nic....dilino ...takze od 38zacinam chodit k svojmu porodnikovi
@nivejka @malemimi to CS je cervikalne skore...su o tom rozne diskusie, tusim aj tu na konikovi - hodte si to do google...ja som z toho moc mudra nebola...ale v principe, je to cislo, ktore udava priprevenost krcka na porod, alebo take cosi...no ved skuste pohladat 🙂 pozerala som aj moj tehu preukaz ale o nejako CS ani chyru ani slychu 😠
@ziza55 no, to u nas tak nefunguje ☹ do poslednej chvile sa chodi do ambulancie na poliklinku...pretoze tito nasi doktori z poliklinky mavaju aj sluzby v porodnici, takze je realna sanca, ze moja doktorka bude aj moja porodnicka.... jooj, ale mam pocit, ze v tejto nasej Dubnici nie je ani poriadny doktor... 😒 a o nejakom CTG mozem len snivat....to sa tu robi az ked prides rodit....skoda sa nad tym rozculovat...ved idem zas utorok, tak som zvedava co nove sa (ne)dozviem

@malemimi 🙂 🙂 🙂 jaaaaaaaaj ako som sa teraz dobre zasmiala dius...noooo tak to je teda dilema
@mysenac kurnik ja ten caj pijem uz vyse tyzdna 🙂