Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka ja som zvedava hlavne kvoli tomu ze chcem vediet kolko krpec vazi
@cukruska1920 no aby si nebola prekvapkana ako ja ze mlady ma ma cez 4 kila..a ja take tintitko..kurnik ale citim ho vsade 😅
@vejinka no a vies ze sa toho bojim 😕 ale tak snad nieee
@cukruska1920 inak ja stale dufam ze sa sekli....ale segra ma nepotesila lebo jej povedali vahu malej ze konecne ma aspom dve kila...a mala 2,60 kg a ked mne povedali ze viac ako 4 😖
@vejinka a nepovedali ti ze + - 400? lebo mne doky povedal ze tak to vacsinou byva
@cukruska1920 ved to ze povedali a kedze vychadzam z toho co povedali segre tak tten moj bdue mat 4,5 kila 😔
baby rozmyslam nad kupou babyvaku...take co mate uz deticky a skusenosti....co myslite?je to zbytocnost alebo ucelne?
@vejinka cim ho krmis prosim ta... mne povedal doky v 30tt ze +- 1800g tak si neviem vydedukovat kolko moze mat teraz
@ziza55 myslis na spanie?
@cukruska1920 no mne v 30 povedal ze 2,5 kila
prcham do sprchy
@vejinka 😀 tak to budes mat riadneho obrika...
@vejinka
@cukruska1920 to moja dcera s oblubou pouziva, ked sa jej opytam, ze na co caka, tak ze na Vianoce 😀
@cukruska1920 praveze nie...na nosenie 🙂
@ziza55 Zuzi, jak jsme se spolu bavili, já jdu šátkovat, ale je jedno, jestli šátek, nebo nosítko, obojí má velmi pozitivní vliv na vývoj dítěte, takže ti to vřele doporučuji, má to výborný vliv na rozvoj inteligence, motoriky, získává daleko rychleji zkušenosti, má větší rozhled, dítě se nenudí, je v teple u maminky a o tom, že se daleko intenzivněji buduje vztah mezi matkou a miminkem ani mluvit asi nemusím 😎 a abych ti tu jen tak planě nekecala, posílám nějaký odborný článek 😎
http://nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=75
Na nošení - pokud uvažuješ o babyvaku doporučuji Manducu.
@ziza55 aha... no mne sa to nepaci ale to je len vec nazoru
@ziza55 ja som mala pre syna takyto vak - nosic http://detsky-bazar.slovenskainzercia.sk/nositk... Dostali sme ho, ale vobec som ho nepouzivala...ked sme boli doma, tak bol bud v postielke, alebo na posteli (po byte som ho v tom nenosila) a kedze sa narodil v septembri, ked uz bolo chladnejsie, tak von som ho v tom nebravala...ani teraz takto na zimu si to moc dobre neviem predstavit. Keby sa babo narodilo na jar, tak by som o tom uvazovala a babyvak alebo babysatku pouzivala na prechadzky....Ale je to len moj nazor, niektore mamicky nedaju na babyvak dopustit a pouzivaju ho viac ako kocik 🙂 ...ja som ho velmi nevyuzila 😒
@ziza55 kupuj take veci, az po narodeni. Napriklad moja starsia v tom bola castejsie, ako v kociku. Tam vobec nechcela lezat, takze som ju nosila v klokanke a do kocika dala len, ak uz naozaj isla spat. Inak som ju do neho nedostala.
A mladsia? Pri nej som to vytiahla len 2x.
Takze moje doporucenie je, aby si taketo pomocky kupovala az ked zistis, ake je tvoje dieta. Neda sa to zovseobecnit.
Napriklad, aj ked starsia bola v klokanke, musela byt otocena smerom odo mna a nie ku mne. A manduca je taka, ze dieta je len tvarou k tebe. Takze aj to by pre nas bolo bezpredmetne
@cukruska1920 uz som si zvykla sak Erik ma skoro 15 kil 😉

@cukruska1920 aj ja idem vo stvrtek teda pokial sa tam dovtedy nerozpadnem