Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi @cukruska1920 mna tie lonove kosti zacali dnes v noci boliet... 😒 a stale to priserne boli 😢 zeby sa nam to uz blizilo 😉
baby........popíšte mi ako vás bolí tá lonová kosť??????
neviem,či je to to isté,ale mňa to pobolieva už dlhšie a mám problém zdvihnúť nohu--napr.na sedačku,alebo pri chôdzi sa kníšem zo strany na stranu...
alebo to má byť nejaká neuveriteľná bolesť?
@malemimi ...mňa to pobolieva,ale nejako to moc neregistrujem,,lebo viac ma bolia vaječníky a to dosť a vlastne úplne všetko 😅 .....začínam byť alergická na to,ako sa ma druhý vypytujú a čudujú,že som v celku 😠
alebo vyvoláva rodina a známe a stále tá istá otázka--darmo im poviem,že im hned dám vedieť---aj tak sa musia takto uistiť 😖 😖
no vidím baby, že sa bavíte presne o tom, čo som chcela vedieť...mňa bolí celá panva a dostávam aj krče do zadnice 😀 a v noci ma budia bolesti ako keby som mala dostať menzes
@nivejka ja neviem ako to opisat, ale asi tak, ze doteraz som si ani neuvedomovala, ze mam panvu 😀 a teraz si to uvedomujem 😅 vsetko ma v tej oblasti boli a trosku ta bolest prechadza aj do vnutornej strany stehien. Ale najhorsie to bolo v noci, to ma bolel kazdy pohyb a otocenie, teraz som to uz trosku rozchodila...tak je to lepsie 🙂 ale aj tak sa citim tak ubolene a uvedomujem si ako mi bolo doteraz dobre 😒
@mysenac ....ja v noci mám neuveriteľný problém prevrátiť sa z boku na chrbát a to zase kvôli tým vaječníkom---bože ked si predstavím ako sa prevaľujem v posteli--musí to byť pre mm ako keby spal zo slonom,lebo tá posteľ podomnou až skáče a ja že prečo ten môj drahý sa celé noci budí 😀 😀 ...a ked sa chcem z postele postaviť o tom radšej ani nehovorím,lebo je to jedna katastrofa 😅
@tanija133 kedze som mala zaplateny nadstndard, co mozem odporucit, malo som pouzivala svoje vlozky a svoje podlozky, dokonca ani tanier som nepotrebovala, iba pribor, ja som si zbalila aj vecicky pre drobceka a bol v mojich. Momentalne malicky spinka, no dnes mal doobeda fazu bdenia a to som ja zaspala pri nom, velmi rad sa dava hladkat, no a tri hodiny mi dali zabrat 😀 😀 Teraz by mal asi 2 hodky spat a potom bude hladny. 😝
Ahojte,
ja som bola dnes na CTG a v poradni, všetko je o.k, len som strašne uchodená a usedená všade kopa budúcich mamičiek.
@mysenac tak ani mňa dnes doktorka nepozerala, aj som sa jej na to chcela opýtať 😨 , ale keď zapisovala dátum ďalšej poradne do teh. knižky sama mi povedala, že ma pozerať nejde keď je všetko o.k a netvrdne mi bruško ani som nemala poslíčkov, že ešte máme čas, ale na budúci týždeň, ma určite skontroluje 🙂 to budem 38 t.t. a potom ma pošle aj na to sono, čo minule spomínala 😉 Na to sono ma chcela poslať už teraz, ale vraj majú gynekológovia a pôrodnici nejakú konferenciu, tak by bolo zbytočné tam ísť aj tak by sa mi nemal kto venovať 😒
baby kolko asi vazi babo v 37tt?
@mircova no tak to este nie, este stale mam aj chvilky, ze som zufala co mu je a to hlavne, ked sa rozhodne, ze bude zaveseny na bradavke a ked zaspi a polozim ho, tak sa to opakuje este par krat, vtedy som zufala, takuto fazu ma raz denne, dufam, ze zostane pri tom, ze raz denne, lebo poviem ti pravdu, je to ako ked ta odstavia. No co neurobis pre svojho drobca. 🙂
@cukruska1920 pozri si tehotensku kalkulacku
@cukruska1920 ahoj, babo ma asi 2700g v 37t. 😉
@jana_toky dakujem... ja idem zajtra na poradnu a bude aj merat tak som zvedava... to by uz neslo do inkubatora ci?

@cukruska1920 hmm no je veď sa zase zatiahlo v Ba 😖 ...
Dnes mi mm povedal že porodím aj naj kamoši lebo majú dnes meniny 😀 tak som zvedavá...
momentálne sa necítim na to že by som mala ísť rodiť ani mi netvrdne brucho len ma bolia tie kosti ako som vyššie spomínala 🙂