icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

udada
30. sep 2010

@ika33 pošleš aj mne tú tabuľku? ďakujem

vejinka
30. sep 2010

@malemimi to silno pochybujem..dnes na pasoch som citila minimalne jednu fajnu kontrakciu a prd...na zazname nic tak ja uz fakt neviem ci si to vsetko namyslam alebo co... 😔

dasa2804
30. sep 2010

@susika Myslim, ze ked si otvorena, vyvolavacka len pomoze. Skrati a ulahci ti to porod.

malemimi
30. sep 2010

@vejinka no ja som bola na tých pásoch a ona cítíte kontrakcie? a ja že ne a kukala 😀 na mňa ako puk 😀 😀
máme to dáke opačne 😀

vejinka
30. sep 2010

@malemimi ja sa uz asi fakt prestanem sledovat a budem cakat na tu hlavu medzi nohami 😀

vejinka
30. sep 2010

idem vecerat hadam sa vecer este stavim

malemimi
30. sep 2010

@vejinka haha asi tak ja som myslela že tiež tuto noc porodím furt ma niekde tlačila celú noc sa hýbala mňa bolelo dole stále ...no fakt musíme to nechať asi tak a to príde 😉 🙂
bru chuť...
ja som práve postavila zemiaky a rybku k tomu budeme mať 😀 už som hladná

alex1983
30. sep 2010

@mysenac krasnucke brusenko 🙂

mysenac
30. sep 2010

@alex1983 dakujem 🙂

vejinka
30. sep 2010

no aj ja som mala rybu...teda pomazanku a ked pridem dnes v noci na prijem bude krasne vonat vsade lebo toto ani pasta ani ustna voda nespravi 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka haha poznám ako cesnakovú pomazánku 😀 😀 😀

vejinka
30. sep 2010

@malemimi a to sa mi este negrglo... 😀

vejinka
30. sep 2010

no co aspom sa im tam pomstim...a od ponelka som nebola na wc kurnik ked mi daju klistir niekto si to "zlizne" 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka haha 😀 😀 no ja chodím ...ani to železo mi neurobilo zápchu

vejinka
30. sep 2010

@malemimi ja ze teraz chodis...ci ti to pomoze k porodu 😀 😀 len reku ako pises postojaka 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka haha 😀 😀 😀 ty si dobrá...ale neviem sedieť na šuške ma bolí a mala tlačí 😖 🙂

franziska
30. sep 2010

no mne je dnes nejako tazko od zaludku a este k tomu ma akosi zacina boliet brucho 😅

vejinka
30. sep 2010

@malemimi treba si sadnut na stolicku alebo do kresla...kto to kedy videl sediet na suske 😀 😀 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka haha 😀 na toaletu si hačám a je to vybavené 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka myslíš že môžme sexovať?

vejinka
30. sep 2010

@malemimi do porodnice si urcite vezmi nafukovacie koleso 😀 mna bolia len tie poondiate slabiny..inak je to ok...ak neratam bolesti chrbata noh kostrci dnes mi tak postlacal doki lonove kosti ze som vsetkych svatych videla...a inak ma nic neboli este som zabudla na obcastne bolesti hlavy a to ze chodim ako kacka a pri prevalovani v posteli trpim ako kristus...na krizi (skoro) ..mno a ked si to vsetko odmyslim tak mi nic nieje a som zdrava ako ryba a citim sa skvelo 😅

vejinka
30. sep 2010

@malemimi no jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sak vcera som si dala rychlovku..teda bol pri tom aj muz 😀

vejinka
30. sep 2010

@malemimi len s tym bruchom je to o hubu ale vzrusena som bola ako svina aj tak 😀 😀

malemimi
30. sep 2010

@vejinka no veď tebe fakt nič nie je 😀 😀 😀 😀

mysenac
30. sep 2010

@vejinka ty mas zajtra termin, ze? 🙂 aj ti povedali, ze kedy mas nastupit do nemocnice...ak teda v blizke dobe neporodis? alebo kedy ides k lekarovi?

malemimi
30. sep 2010

@vejinka takže aj keď sa nám už skrauje krčok môžme sexovať? a nedoudierame jej hlavičku??

mysenac
30. sep 2010

@malemimi nedoudierate, lebo je este chranena vo vaku plnom vody...pokial ti teda este neodtiekla voda 😀 sorry, ze som sa zapojila 😉

malemimi
30. sep 2010

@mysenac ne nevadí v poho... ahaa no ja som debil to ma nenapadlo haha
inak je aj dôležite kde sa nachádza placenta ona mi povedala ze dole na pravo teda nám ju aj ukázala...

malemimi
30. sep 2010

bože ja mám pocit ako by ma niekto po tej chache mlátil ...auuuuuuuuuuuuuuu 😢 😖

vejinka
30. sep 2010

@malemimi doudierame...a potom to dieta bude pichat otecka prve dni do hlavy... ze tu mas takto to bolello 😀 😀 😀 😀