icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
1. okt 2010

@vejinka ...tomu sa hovorí skryté bábo,takže utz nemá šancu ho zachytiť 😀 😀 😀 😀

nivejka
1. okt 2010

ahojte dievčatáááá...
ja som bola dnes na prietokoch a všetko je ok---len ma skoro vystrelo,ked mi dr.povedala ,že malá má 3800g 😅 😅
hovorila,že aj mám na to dosť veľké bruško-----pomoooooc už chcem rodiť!!!!

nivejka
1. okt 2010

@emily327 ....tuším 4prsty 😉

malemimi
1. okt 2010

@nivejka čooooooooooooooooooooooooooooooo 😲 😲 😲 😲 neverím....

nivejka
1. okt 2010

@malemimi ...no vážne!!!....ani ja nechcem tomu veriť.....a to my povedal dr.v 33tt,že má 1500g

mysenac
1. okt 2010

@emily327 uz mame len 6 dni do terminu 😉 ktovie, ktora z nas pojde skor... Zena musi byt otvorena tusim na 10 cm aby ju previezli na salu (ak si toto myslela).

nivejka
1. okt 2010

@kika9449 ...držím ti všetky 4 palce 😉 😉 ....všetko bude dobréé.. 🙂

malemimi
1. okt 2010

@nivejka pekne ste nabrali haha 😝 😀

jana_toky
1. okt 2010

@nivejka to vazne 3,8 kg ??? Na druhej strane sona castokrat zle prepocitavaju, tak by som sa az tak nebala toho 😀 . Ale hovorili ste uz aj o tom, ci budete riesit klasiku, alebo cisarak?

nivejka
1. okt 2010

@nivejka ...áno tak ako hovorí mysenac na 10 prstov,ale ja som myslela tie 4psty,že si ťa už nechajú v nemocnici 😉

nivejka
1. okt 2010

@jana_toky ....vôbec nič sme neriešili,lebo som nebola v normálnej poradni a náhodou mi dnes robila prietoky tá dr.čo ma mala na poradni.....ešte mi povedala,že to ja aj +/- 2OOg ,takže môže mať aj cez 4kg 😖

malemimi
1. okt 2010

@nivejka žena sa nevie nahmatať že si to zistí? 😀 na koľko je otvorená

emily327
1. okt 2010

@nivejka ahoj moja, to je dobre,ze prietoky su ok. Ale to uz je fakt velke babatko fuuha. To do terminu bude mat aj 4000g. No moja mala na poslednom UTZ iba 2500g. A to som bola v 37tt. A moje brusko je tiez mega velke 🙂
Hej, na 4 prsty, ked som otvorena, tak uz mozem v pohode rodit? No pekne.

@mysenac ahoj, ano ano uz sa to blizi. a ty si na tom ako? Uz si otvorena? Ako sa citis?

mysenac
1. okt 2010

@nivejka ved to som nevedela, ci mysli emily na kolko prstov ma byt otvorena na nemocnicu alebo uz na salu 😅
aspon sa uz nemusis bat, ze bude babo malinke...aj keby sa sekli o pol kila, babulka moze prist na svet....len keby sa jej chcelo, ze... 😎

nivejka
1. okt 2010

@malemimi .....ved ja jem za dvoch 😀 😀

nivejka
1. okt 2010

@malemimi ...čo si!!....nemáš šancu si to nahmatať 😵 ...to len dr.môže 🙂

emily327
1. okt 2010

@mysenac no to som myslela,ze na kolko prstov musis byt otvorena, aby ta hned brali na porodnu salu. Ale nie na cisarak. Ja dufam,ze pojdem normalne. Nechcem cisarsky... ale to co chcem ja asi nie je dolezite ☹ Uvidime, len nech to netrva 20 hodin....

mysenac
1. okt 2010

@emily327 ja zatial netusim ako som na tom, co sa krcka tyka, lebo posledne dve poradne ma zospodu nevysetrovala 😠 ....ale utorok vraj bude, tak potom dam vediet...ak este do utorka vydrzim. Bolia ma riadne krize a ta panva tiez zacala pred par dnami...a som strasne nemotorna, lebo som pribrala uz 18 kg...ale inak pohoda 🙂

nivejka
1. okt 2010

@mysenac ...ved to---keby sa jej chcelo,ale ako vidím--kašle na mňa!.....ja som tiež presne nevedela,čo myslí,lebo som si to prečítala strašne rýchlo 😀

nivejka
1. okt 2010

@emily327 ...tak na pôrodnú sálu???to tiež záleží od doktora--mňa brali na 4 prsty a,ale pichli mi vyvolávačku,aby som sa otvorila na tých 10prstov---ked máš toľko tak rodíš! 🙂

mysenac
1. okt 2010

@emily327 ak pojde vsetko tak ako doteraz tak ani ja nepojdem na cisarsky...vraj to pekne zvladnem aj prirodzene (si mysli moja doktorka), ale ako som predtym velmi chcela ist na cisarsky, tak uz ma to preslo a chcem ist normalne...ved uvidim, ked sa cosi skomplikuje aj tak si nevyberiem 😒

emily327
1. okt 2010

@nivejka ok, tak to mi je jasne. Tak ja mam do 10 prstov este daleko 🙂 No ale lekar povedal,ze ak sa mala neprihlasi do 13.10. tak ma budu hospitalizovat a daju mi vyvolavacku. Tak dufam,ze sa dovtedy prihlasi 🙂

nivejka
1. okt 2010

@emily327 ...veľa báb nadáva na vyvolávačku,ale mne ju tiež dali a veru som dosť rýchlo porodila a pripadala som si potom ako pripitá 😉

emily327
1. okt 2010

@mysenac asi tak. A ty si uz na kolko otvorena? Boze toto kazdodenne cakanie ma uz nebavi. Asi to s mm naplanujeme na 4.10. ( bude to mat darcek k narodeninam). Mozno sexik by mohol malej pomoct prist na svet a bude to 🙂 Uz som z toho dobre na nervy. Myslela som si,ze budem ok, nebudem nervozna ale akosi sa to stupnuje hlavne v noci, neviem preco mam pocit,ze to pride v noci. hmm

nivejka
1. okt 2010

bože teraz som jedla pri počítači obloženú žemľu a podomnou to vyzerá ako keby prasa jedlo 😀 😀
ale našťastie som sa nijako nezakvackala,lebo to je veru moje ---furt mám brucho zrýpanééé 😀

emily327
1. okt 2010

@nivejka to mne tiez lekar hovoril,ze ked sa naplanuje porod,ze je to lepsie pre prvorodicku,ze sa vyspi a pride oddychnuta a ze do 5 hodin v pohode porodi. No ale toto je posledna moznost pre mna, uz ked budem dlho prenasat, tak pojdem na to. Ale inak pockam asi kym sa mala prihlasi alebo to fakt skusime s mm 🙂

emily327
1. okt 2010

@nivejka 😀 vitaj v klube ja som stale po jedle zababrana, uz som rozmyslala,ze si dam malej podbradnik 🙂

nivejka
1. okt 2010

@emily327 .....no môj mm nechce o sexíku ani počuť ☹ ☹ ☹ ☹ ...a ja by som taaaak chcela 😅
bojí sa,že ju bude štuchať do hlavičky----no potrebuje to komentár??--mám dosť!

mysenac
1. okt 2010

@emily327 ja by som zas brala 3.10. - to by som mala ako darcek k narodeninam ja 🙂 ja mam tiez obavy kvoli tomu, ze to bude v noci - hlavne preto, ze namame auto a aj ked nasi povedali, ze mam kedykolvek volat a odvezu ma, bude mi blbe buntosit v noci...radsej by som tiez cez den....a neviem na kolko som otvorena...to sa dozviem hadam az ten utorok...moja doktorka zrejme chce, aby som mala prekvapko, ked to zrazu pride 😒

nivejka
1. okt 2010

@emily327 ....ja by som veru vyvolávačku brala hned 😉 .....len keby sa nejaký taký ochotný doktor našiel,ktorý by mi ju pichol 😅 už teraz........