icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
3. okt 2010

@mircova no dnes sa tu malo popísalo... kde sú všetky čo fakt rodia?

franziska
3. okt 2010

tak ja este nerodim, len aby ste si nemysleli 😉

akurat dnes som tak polemizovala ze tehotenstvo u malej trvalo 277 dni od poslednej mrchy, takze mi to vychadza na 7.10. tak uvidim 😀 vsak snad sa raz rozpadnem

vejinka
3. okt 2010

@malemimi do 10.10 so mnou nebudu nic robit

malemimi
3. okt 2010

@vejinka Aha 😉

holky nejak ma dole pichá zase a bolí a ako by som mala dole bublinky nejaké... ☹ ☹ a aj mi tam pukalo ...

vejinka
3. okt 2010

@malemimi to aj mne robi.. ale kurnik dnes sa citim mimoriadne na figu...brucho tvrde ako skala potim sa a dufam ze toto su tie kontrakcie..lebo to aj dost boli.. 😔

vejinka
3. okt 2010

ale asi pockam do zajtra a na pasoch padnu na rit ak ma to neprejde 😀

zucha
3. okt 2010

@vejinka to pobolievanie je take, ze ho mas a potom uplne ustupi a za chvilu sa vrati. Tak to su kontrakcie. A ked si das teplu sprchu na brucho a podbrusko a neprejde to, tak by to mali byt aj prave kontrakcie a nie tie falosne. Ale pozor, velmi podobne bolesti su aj pri zastavenych vetroch. To prejde, ale kym prides na to, ze je to ono, niekedy to trva aj tri hodiny 😖

vejinka
3. okt 2010

@zucha no sprchu som si dala a nepreslo to stale sa to vracia...takze myslis ze v noci by som mohla ist? 😅 a prdim o sto sest takze zastavene vetriky to nebudu...zeby som si este dala cipok? aby mi nemuseli dat klystir?

zucha
3. okt 2010

@vejinka ono by ta malo akoby prehnat aj samu, bez cipku. To uz budes mat uplnu istotu, ze to je ono. A ked sa ti uvolnia vetry, tak ta tie bolesti a tvrdnutie prejdu?

vejinka
3. okt 2010

@zucha ee neprejde to vracia sa to ako bumerang kazdych cca desat minut..a maly neskutocne kopeeee no ja sa hnacky asi nedozijem..a bola som poobede na wc a dost ti to bolelo 😖

vejinka
3. okt 2010

booze hodin ako na kostole...sak ja podam hlasenie zajtra vecer ked to nic nebude lebo ja uz ozaj nic neviem ale pre istotu som si aj nachystala veci na oblecenie aby som nevrzgala so skrinou keby to na mna doslo...no uvidime...dobru noc kocky

malemimi
3. okt 2010

@vejinka no mňa to pichanie hodne bolí ☹

no tak už možno ideš rodiť ...držím palčeky!!!! 😉

malemimi
3. okt 2010

@vejinka no podla mňa ty dnes poletíš!!!!
peknú noc, čí pekné rodenie 😉

vejinka
3. okt 2010

@malemimi hehhehe ty teda vies zlepsit naladu kym sa ja rozdvojim to este nejaky ten piatok potrva...ale dobre to padlo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀

vejinka
3. okt 2010

@malemimi 😀 😀 😀 hej akurat letim do postele..teda najprv sa idem umyt 😀

malemimi
3. okt 2010

@vejinka no podla mňa pôješ! 😉 🙂 pápááá

zucha
3. okt 2010

@vejinka aj ja si myslim, ze uz pojdes

emily327
3. okt 2010

odtiekla mi plodova voda, utekam do nemocnice, finfrle bude informovat 🙂 Drzte palce pa pa cmuk

tanija133
3. okt 2010

@emily327 huraaaa, dalsie babetko bude.....Drz sa, a daj vediet...... 😎

bejka08
4. okt 2010

@emily327 držím palce nech všetko dobre dopadne. 🙂

nivejka
4. okt 2010

@zucha ....ja sa bojím,či to rozoznám tie pravé pôrodné bolesti od zastavenia vetrov,lebo ja mám s tým dosť problém 😖
ale mám vždy pre istotu glyc.čípky,ktoré mi väčšinou zaberú 😉

nivejka
4. okt 2010

@emily327 ...jéééj moja,tak ti straaaašne moc držím palce-- rýchlo a čo najmenšie bolesti ti prajem 😉
pekné od teba,že si dám dala vedieť,že ti plodovka odtiekla 🙂 ---som s tebou 😉 😉

mysenac
4. okt 2010

@emily327 tak to som rada, ze ti to vyslo tak, ako si chcela (ze ti odtiekla voda) drzim palce 😉

nivejka
4. okt 2010

dobré ránko dievčatá 🙂 ....tak nám už aj emily ide rodiť....a ja stále nič ani náznak na pôrod--jedine som už hotová ,ako ma strašne všetko bolí a nohy ma už neposlúchajú a o panve ani nehovorím 😔

franziska
4. okt 2010

dobre ranko,

@emily327 tak sa drzkaj.

ja musim ist rodit az ked mi prejde nadcha 🙂 a bude aspon utorok lebo uz tri dni nemam doma mangela a taka som nervozna ze ho budem potrebovat. Sice najradsej by som bola aby to bolo take pohodove ako u malej, dosla som do poradne a uz ma nepustil a to som sa pekne sama doviezla.

nivejka
4. okt 2010

@vejinka no som zvedavá ,ako to s tebou dopadlo po včerajšku,ale podľa mňa si už v nemocnici a už to máš veru aj za sebou 🙂 😉

nivejka
4. okt 2010

tak som zvedavá koľko bábätiek budeme mať po víkende 🙂 --ale minimálne dve 😀

mysenac
4. okt 2010

dobre rano 🙂
ja tiez ani naznak, ze by som isla rodit...aj ked bolesti v noci su otrasne, ale cez den to vzdy nejako prejde. Zajtra idem do poradne, konecne ma aj vysetri, tak uvidim na com som. Idem sa trosku rozhybat do obchodu...tiez by som brala, aby mi odtiekla plodova voda (ale radsej nie v tom obchode 😲 )

malemimi
4. okt 2010

@emily327 jeeeeeeeeeeeeeeee tak to je supeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! Držíme palčeky !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no som zvedavá či vejinka tiež bežala 😀

@mysenac som zvedavá čo povieš...