Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak ja este nerodim, len aby ste si nemysleli 😉
akurat dnes som tak polemizovala ze tehotenstvo u malej trvalo 277 dni od poslednej mrchy, takze mi to vychadza na 7.10. tak uvidim 😀 vsak snad sa raz rozpadnem
ale asi pockam do zajtra a na pasoch padnu na rit ak ma to neprejde 😀
@vejinka to pobolievanie je take, ze ho mas a potom uplne ustupi a za chvilu sa vrati. Tak to su kontrakcie. A ked si das teplu sprchu na brucho a podbrusko a neprejde to, tak by to mali byt aj prave kontrakcie a nie tie falosne. Ale pozor, velmi podobne bolesti su aj pri zastavenych vetroch. To prejde, ale kym prides na to, ze je to ono, niekedy to trva aj tri hodiny 😖
booze hodin ako na kostole...sak ja podam hlasenie zajtra vecer ked to nic nebude lebo ja uz ozaj nic neviem ale pre istotu som si aj nachystala veci na oblecenie aby som nevrzgala so skrinou keby to na mna doslo...no uvidime...dobru noc kocky
odtiekla mi plodova voda, utekam do nemocnice, finfrle bude informovat 🙂 Drzte palce pa pa cmuk
dobré ránko dievčatá 🙂 ....tak nám už aj emily ide rodiť....a ja stále nič ani náznak na pôrod--jedine som už hotová ,ako ma strašne všetko bolí a nohy ma už neposlúchajú a o panve ani nehovorím 😔
dobre ranko,
@emily327 tak sa drzkaj.
ja musim ist rodit az ked mi prejde nadcha 🙂 a bude aspon utorok lebo uz tri dni nemam doma mangela a taka som nervozna ze ho budem potrebovat. Sice najradsej by som bola aby to bolo take pohodove ako u malej, dosla som do poradne a uz ma nepustil a to som sa pekne sama doviezla.
tak som zvedavá koľko bábätiek budeme mať po víkende 🙂 --ale minimálne dve 😀
dobre rano 🙂
ja tiez ani naznak, ze by som isla rodit...aj ked bolesti v noci su otrasne, ale cez den to vzdy nejako prejde. Zajtra idem do poradne, konecne ma aj vysetri, tak uvidim na com som. Idem sa trosku rozhybat do obchodu...tiez by som brala, aby mi odtiekla plodova voda (ale radsej nie v tom obchode 😲 )

@mircova no dnes sa tu malo popísalo... kde sú všetky čo fakt rodia?