icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
4. okt 2010

@misss ...veľmi pekne dakujeme 🙂 🙂 🙂 a pekné od teba,že si nakukla 😉

bonninka
4. okt 2010

@misss děkujeme za podporu 😵

malemimi
4. okt 2010

@nivejka inak na toto som tiež myslela že ak to príde v noci ,...chudák čo v práci...

jana_toky
4. okt 2010

Baby, beriete vsetky manzelov k porodu??? 😀

nivejka
4. okt 2010

@bonninka ...môj manžel je zase tehotný so mnou--všetko so mnou prežíva a myslím,že je aj viac vystrašený a strašne sa o mňa bojí...dokonca chodí v noci na striedačku na wcko ,ked lietam ja--hovorí,že je tehotný aj on 😀 😀
my sme strašne nejako prepojený a závislý od seba 🙂 🙂

misss
4. okt 2010

Ja len tak, ked mi ten oktober tak pekne svieti a aj kamoska je teraz v termine..
A nehnevajte sa, že sa vam sem miešam.. 🙂

jana_toky
4. okt 2010

@misss to je fajn, ze si sa pridala, aspon nam das niekolko dobrych rad 😉

nivejka
4. okt 2010

@jana_toky ...no ja pre istotu svojho neberiem,lebo ak by náhodou dr.na mňa škaredo pozrel,alebo niečo hlúpe povedal--tak mm by sa veru nezdržal 😀 a bolo by!!!
ja som vlastne ani nikdy mm pri pôrode nechcela,lebo pre mňa to nieje až taký príjemný zážitok 😕

misss
4. okt 2010

@jana_toky 😀 pokojne sa pýtaj.. 😀

malemimi
4. okt 2010

@jana_toky ja áno...

bonninka
4. okt 2010

@nivejka tak můj manžel to bere zase zcela střízlivě, ale když se jedná o jídlo, tak je taky těhotný a musí toho sníst aspoň tolik co já 😀

mysenac
4. okt 2010

@jana_toky ja by som manzela brala, ale nechce...ale nejako to neprezivam, ze tam budem bez manzela....ked nechce, nutit ho nebudem

jana_toky
4. okt 2010

@mysenac no, ja som ho tiez nechcela nutit, nechala som ho rozhodnut sa sameho. Ale vypalilo to tak, ze sa ma spytal, ci by som chcela, aby som ho tam mala, a ked som povedala ANO, tak to bral tak, ze potom tam teda bude. 😀

bonninka
4. okt 2010

@jana_toky já ho beru, on je ten můj takovej, že hodně snese a bere to dost v pohodě, jsem dost těžkej migrenik a už mě i viděl hodně trpět, tak si myslím, že to bude OK, ale kdybych z toho pak neměla já dobrý pocit, tak jsem mu řekla, že ho prostě pošlu domů 😵 tak uvidíme,...

jana_toky
4. okt 2010

@misss Kde si rodila? Mam trochu strach z cipkov, lebo v Ruzinove nedavaju klystir 😖 , ze ci cipky v pohode zaberu... 😀

mysenac
4. okt 2010

@jana_toky to je od neho pekne, ze tam chce ist dobrovolne 😀

bonninka
4. okt 2010

@jana_toky na čípky vůbec nemysli, porod je přirozená fyziologická záležitost - klistýry a čípky jsou už nadstandart, organismus to zvládne i bez obou z nich 😎

misss
4. okt 2010

@jana_toky Ja som rodila na Kramaroch..a tam som dostala klystir..neviem ake su tie čipky, ale pred odchodom domov sa treba este v nemocnici "vytoto" 🙂 a ked to nejde, tak daju cipok..ja som si och potom kupila aj domov a bolo v pohode..
a ako píše boninka..netreba sa tym zatazovat..kopec kamoskam ani nestihli a zvladli to.. 🙂

nivejka
4. okt 2010

@jana_toky ...neboj čípky ti zaberú 😉 .....ked už mne zaberajú celé tehotenstvo,lebo ja mám problémy z trávením normálne...tak tebe zaberú určite....po klystíre aj ked sa vyprázdniš--vždy niečo v tebe zostane a nedaj bože to z teba víde pri tlačení--stačí len aj prdka 😅

jana_toky
4. okt 2010

@mysenac no, tam z toho taky trochu blby pocit, ze dobrovolne nasilu 😒

jana_toky
4. okt 2010

@nivejka no, ved to by som nerada, aby pri tlaceni este nieco zo mna vyslo okrem babatka 😀

nivejka
4. okt 2010

ale toto sú vážne už len banality.....len nech pôrod nám prebehne bez komplikácii a neuveriteľnou rýchlosťou nech to máme za sebou 😉

jana_toky
4. okt 2010

@nivejka asi mas pravdu 😀 , dik 😉

bonninka
4. okt 2010

@nivejka i já si myslím, že je to zbytečný si tím lámat hlavu, doktoři jsou zvyklí a připravení na všechno a rozhodně si nemyslím, že by tě případnou malou nehodou někdo nějak obtěžoval a už vůbec si nemyslím, že bys z toho měla mít blbej pocit, je to přirozený, tak co,...

nivejka
4. okt 2010

@bonninka minule aj hovorila v ružinove jedna doktorka,že sa im každá 2.-3. pri pôrode vyeeee...takže nič sa s tým nedá robiť 😅 ...aj ked sa stane nehoda nikto nebudu prvý ani posledný--už si tam na to hádam aj zvykly 🙂 😉

malemimi
4. okt 2010

tak nech nám zalepia venček a je bez problému... 😀 😀 😀

môj mm to bral ako samozrejmosť že pôjde k pôrodu...ale povedal že ak to na mňa príde tak si mám zavolať sanitku a on príde hneď do nemocnice...lebo sa bojí že by to nestihol (teda že by nestihol prísť za mnou ) aj keď robí blízko len on prechádza cez vlak.trať a tam sa niekedy dlho čaká ...

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no len ja mám hnaču... 😀 😀 😀 😀

ziza55
4. okt 2010

@jana_toky ani ja ztych cipkov nemam dobry pocit...yal to isti... 🙂 ..je to na nazore a rozhodnuti tej ktorej mamicky..ja keby mi nezabrali tie cipky..nebolo by mi to prijemne...preto yal poruke...xixi

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ....mňa včera nejako prehnalo a to som nechápala,lebo ja mám vážne s tým problémy..dnes mám tiež nejako rošošo v črevách asi som pojedla niečo ,čo som nemala 😅 😅

ziza55
4. okt 2010

@nivejka a mozno je to znak toho ze sa to bliiiiizi 🙂