icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no a nik nám ani neodpovedá 😒

nivejka
4. okt 2010

@ziza55 ...no mám strach,že by mi to manžel teraz robil (masáž hrádze)--pozeral by na mňa ako puk a myslel by si,že si vymýšľam a že takto ho chcem prinútiť na sexík 😀 ---to mu verím na 100%,že to by ho ako prvé napadlo!! 😀

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no keď som ale pssssssssssssst keď som nebola tehu a náhodou som zaspala tak on ma v spánku znásilňoval..ako jasné že som sa zobudila ale nie je drzí???
😀 😀 😀
inak včera si tu pár strán prečítal lebo sa bojí že ho ohováram a hovorím na neho len škaredé veci 😀 😀

Ľúbim Ťa Macko 😝 😀 😀

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ...no bacha nech ti to malá nevykidne na nootbuk 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@bonninka aaaaaaaaaaaaa to čo je sa nemohla oholiť 😀 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no veď skoro aj bolo 😀 😀 😀

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ....no ja po takom v spánku môžem len snívať 😀 😀
inak aj si myslím,že mi sem moja láska občas nakukne 😀 😀 --ale nech,ved ja nič ja len taaaak.... 🙂

bonninka
4. okt 2010

@malemimi no, můj manžel to taky běžně ofrflá, že se mu nechce 😠 mě to samotné taky moc nejde, ale je na to taková poloha, že si lehnete jakoby na bok , jednu nohu zvednete a pak masírujete prstíčkem zezadu - jinak je to fakt dost krkolomné, takže se vnucuju manželovi, ale stejně si myslím, že mě jako prvorodičku nastřihnou až po konečník 😎
Takto mám akorát dobrej pocit, že jsem pro to něco udělala a snad se to bude líp hojit,...

malemimi
4. okt 2010

@bonninka bože chúďa šuška...bude poškodená...=( mm si ju mal asi odfotiť ešte pred otehotnením lebo aj teraz sa zväčšila..

nivejka
4. okt 2010

@bonninka .....to ako by si žena robila dobre 😅 ...ja ani neviem,či si dočiahnem na tú hrádzu 😅
mňa nastrihli pri prvej a pekne ma aj zašili a teraz veru tiež chcem nech ma nastrihnú--nechcem sa roztrhať až po riť!!!!!

bonninka
4. okt 2010

@malemimi tak snad po porodu zase časem aspoň trošku splaskne. Jinak holky, tak mám pocit, že když si toto přečte někdo absolutně nezasvěcený, tak si musí myslet, že jsme pěkný perverzačky 😵

nivejka
4. okt 2010

ja si vlastne teraz ani nemôžem masírovať--aj keby som strašne chcela,lebo mám výtok(som prechladla) a užívam taký gél do šušky--až moc špikľavý 😀 ---to by mi malá mohla tadiaľ preletieť ako na šmykľavke 😀 😀 a hned by bolo odrodené 🙂

malemimi
4. okt 2010

@nivejka haha no nikedy som sa aj robila že spím to bolo premáhania a potom ráno som mu povedala že ma nejako šuša bolí.. a on na mňa kukol s takým úškrnom.. a ja že ty si ma pomiloval ...a on že nieeeeeeee...ja že ty degeš ty si ma znásilnil a tak a chudáčika som chvíľku nechala v tom že som o tom nevedela 😀 😀 😀 a potom mi vynadal že prečo som sa robila 😀 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@bonninka haha noo ty kokooos 😀 😀 😀 😀 😝

malemimi
4. okt 2010

@nivejka haha ja mám výtok tiež 😀
no to by ti mohla haha

nivejka
4. okt 2010

@bonninka ...aj mňa toto už napadlo,že niekto si o nás bude myslieť len to najhoršie a ako sme vulgárne---ale prosím všetkých za ospravedlnenie,ale hormony sa nám už tak zbúrili,že nám to buchlo riadne do hlavy 🙂 😉

bonninka
4. okt 2010

@nivejka šak jasně, ona ta masáž slouží hlavně k tomu, že se ta namáhaná část na ten porod připravuje a pak by nemělo dojít k takovým poraněním. Manžel říká, že se to tam jakoby povolilo a uvolnilo, takže snad to nějak užitečný je, ale určitě to nechci hrotit způsobem, že jsem si masírovala hráz, tak že nechci, aby mě nastřihli. To zase ne, radši jen ať stříhají, když vidí, že je to třeba, to my shora asi fakt neposoudíme 😎
A jak říkáš, mě to třeba je docela příjemný, tak mám aspoň takovou malinkou náhradu za to, že nic není 😖

nivejka
4. okt 2010

@malemimi 😀 😀 😀 😀

nivejka
4. okt 2010

@bonninka ...nieje tam niekde náhodou aj ten bod D ?

malemimi
4. okt 2010

@bonninka hihi ja by som bola radšej keby ma nemuseli že by v poho prešmykla ...inak v Ružinove sa nedá rodiť do vody? myslím do vody nie do vane... takej klasickej

malemimi
4. okt 2010

@nivejka myslela si bod G?
to tam majú chlapi haha 😀 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

😀 😀 😀

bonninka
4. okt 2010

@nivejka myslím, že ten je až trošku dál, masíruje se bohužel jen ten okraj pochvy, takže orgasmus z toho fakt asi nebude 😝 a ještě na opačné straně podle obrázku co poslala malemimi 🙂

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ...či vlastne bod G,ale ved môže byť aj D 😀

malemimi
4. okt 2010

haha musela som

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ...tak je to vlastne na opačnú stranu 😅

malemimi
4. okt 2010

@nivejka
@bonninka
😀 😀 😀 haha stačí haha ...mali by sme aj mi mm robiť asi dobre nie...aspoň vidíme prečo homoši sa urobia asi lepšie haha

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ...fuuj 🤐

nivejka
4. okt 2010

@malemimi............ počuj tebe fakt tie hormony buchli riadne do hlavy 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@nivejka haha nerob sa dobre ste to ž skúšali..

inak holky musíme zmeniť tému trochu lebo to už fakt nie je o tehotenstve a deťoch 😀 😀