icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
4. okt 2010

@winona24 ...musíme si počkať,lebo info nám podáva cukruska 🙂 ----a momentálne sa aj ona odmlčala a asi tiež nedočkavo čaká na správy od vejinky 🙂 🙂

malemimi
4. okt 2010

@winona24 nemusíš sa ospravedlňovať veď nie je za čo 😉
jasné dáme vedieť 😉

cukruska1920
4. okt 2010

sprava od vejinky: Ahoj volam sa Viliam meriam 53cm a vazim 4200g, trosku som potrapil maminku ale stalo to zato, bez epiduralky a prirodzene s nastrihnutim.....gratulujem 😵 😵

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 jeeeeeeeeeeeee gratulujeme mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bonninka
4. okt 2010

@cukruska1920 no parááááááááda, taky gratuluju, to je teda fakt docela macek 😎 ale hlavně že to má šťastně za sebou a jsou zdraví 😎

cukruska1920
4. okt 2010

no baby... a ja po dnesnej poradni som v soku.... maly je velky na 39tt a uz teraz ma okolo 3500g....takze vraj mam ratat s porodom kazdym dnom 😕 ja ani neviem ci rozoznam kontrakcie ty kokso

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 haha ani ja 😉 😉 😉

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi no pekne 😀 co cil?? porodime doma? 😀 😀

bonninka
4. okt 2010

@cukruska1920 tak to já taky netuším, jestli to poznám, ale ono nás to asi do té porodnice vyžene 😀

winona24
4. okt 2010

ďakujem za IP....super...gratulácia aj tu VEJI....hrdinka....také miery a bez epi....teším na dojmi ..... 😉 😉

winona24
4. okt 2010

baby spoznáte kontrakcie...nebojte saaa 😉 😉

cukruska1920
4. okt 2010

@winona24 ja sa nebojim len mam strach 😀

winona24
4. okt 2010

@cukruska1920 tak to verím.... 😀 😀 😀

bejka08
4. okt 2010

Dnešná poradňa v nemocnici nedopadla veľmi dobre. Zajtra nastupujem do nemocnice na pozorovanie pre vyšší tlak. Dúfam, že ráno bude všetko OK a pošlú ma pekne domov...

elixia
4. okt 2010

No dobre temy ste tu rozoberali 😀 My masirujeme hradzu od 36.tt, sama by som si teraz uz asi nedociahla. A tiez je to tam dole vsetko akoby viac prekrvene a citlivejsie...zo zaciatku som ani necitila tu masaz a teraz je to az bolestive miestami..aj manzel vravel,ze na dotyk akesi ine uz 😀

Inak blahozelam @vejinka pre istotu aj tu...

dakra
4. okt 2010

no ja to nechápem, každú noc rozdýchavam bolesti, bolia ma kríže a podbruško a doktorka mi povie, že nie som ani trošku otvorená, do kedy ešte budem čakať? :(

mysenac
4. okt 2010

@dakra moje noci su podobne a myslim, ze zajtra sa na poradni dozviem to iste.... 😒

jana_toky
4. okt 2010

@cukruska1920 jeeeej, gratulujem vejinke, super to zvladli 🙂 , parada

jana_toky
4. okt 2010

Tak som spat z poradne. Streptokok negat. 🙂 Vyzera to so mnou na spadnutie, vraj to bude skor ako 17.10. a v pondelok mu mam volat, aby sme sa dohodli, co dalej. Hlavicka je uz docela dolu, ved uz riadne citim panvu, ledva som s bolestou klbu prisla domov... 😀

ika33
4. okt 2010

@vejinka - gratulujem, teda mala si čo robiť, riadny chlapisko 🙂 želám vám obom hľavne veľa zdravíčka 🙂

nivejka
4. okt 2010

@cukruska1920 .....teším sa spolu s vejinkou a strašne moooooc gratulujem a veru je to poriadny valibuk..... 🙂

nivejka
4. okt 2010

@cukruska1920 ....nevieš,či rozoznáš kontrakcie?--tak vitaj v klube 😀 😀 😀

cukruska1920
4. okt 2010

@nivejka no to neviem....akurat rozmyslam ci to vobec spoznam...najma teraz ked mi po dnesku doktorka povedala ze to moze byt kazdym dnom 😅

nivejka
4. okt 2010

@cukruska1920 ...ale vážne máš už teraz valibuka v brušku 😉 ...mne povedala dr.v piatok ,že krpatá má už 3800g,takže to už bude malá Xena 😀

cukruska1920
4. okt 2010

@nivejka no sak odkedy som prisla domov mu rozpravam nech uz ide von ze aj tak sa tam len tlaci... 😀

jana_toky
4. okt 2010

@cukruska1920 Asi je lepsie prilis nad tym nerozmyslat. Ved ked si to este nezazila, pride nieco nepoznane a malo by to byt prave to co ocakavas 🙂

cukruska1920
4. okt 2010

@jana_toky no to hej...asi nazeniem muza aby sme malemu trochu pomohli 😀

mysenac
4. okt 2010

@cukruska1920 drzim palce, aby to pomohlo, ja som nahnala muza vcera (teda moc som ho ani nahanat nemusela 😀 ) a veru sa na porod v najblizsich dnoch necitim.

ziza55
4. okt 2010

@jana_toky jeeej no super..takze kazdym dnom...a co mas napisane v knizke krcok kolko cm?

cukruska1920
4. okt 2010

@mysenac no tak mi mame celibat od 14tt tak hadam by to pomohlo...ale on sa boji aby neublizil malemu 🙄