icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
5. okt 2010

@ziza55 Ja som herpes nikdy nemala (klop, klop). Citala som nejaku diskusiu o tom, ze by mohol byt nebezpecny, ale to si skor myslim, ze na zaciatku tehu. Ale je to znak oslabenej imunity. Davaj si na seba pozor a skus to cim skor doliecit do porodu, v lekarni ti urcite na to daju nieco vhodne, co v tehu neuskodi... 😉

ika33
5. okt 2010

ja osm práve včera hovorila manželovi, že za celý svoj život som toľko nenaprdela ako teraz počas tehu a hľavne v poslednom období. Aj vy ste na tom tak? Alebo len ja papám toľko somarín, že ma to potom zdúva. 😀

jana_toky
5. okt 2010

@nivejka Hm, mne sa tiez zacina "risovat" zlata zila ☹ . Po prvom porode sa ti to potom ustalilo casom, ci? 😒

ika33
5. okt 2010

Dnes je vonku taká tma, mám pocit ako keby bolo minimálne päť hodín po obede. Sídce to tam vonku vôbec nevizerá vábne ale idem si dať menšiu prechádzku a zbehnem aj do obchodu, lebo potom budem zase ako mechom praštená. Tak sa zatial lúčim a čakám na nové info.

nivejka
5. okt 2010

@jana_toky ...no nesmieš sa na wcku nejako namáhať akože tlačiť,lebo potom vylieza von 😖
to sú také etapy,že niekedy neviem,že ju mám a zase niekedy,ked už predtým som sa nejako namáhala,tak víde-- už aj ked len ked čupíš 😖 😖 .....mne bábo tlačí na všetko a preto mi asi tá žila vylieza a je to nepríjemné,ked si to musíš vrátiť späť---mňa to už teraz viac pobolieva 😒

jana_toky
5. okt 2010

@nivejka A bola si s tym potom u lekara, alebo vobec nie? 😒

nivejka
5. okt 2010

@jana_toky ...nie nebola,lebo ukazovať doslova rit ,to nieje bohviečo 😒
ale vždy som si vedela stým poradiť,ale teraz veru už asi s tým nič nenarobím---uvidím ako to bude po pôrode 😅

malemimi
5. okt 2010

@ziza55 tak teraz nie ale počas tehu som mala kutik

luculus
5. okt 2010

no ja som mala herpes na perach pred cca 3 tyzdnami, u mna je to take bezne, ja som ako teplomer. ked sa zmeni pocasie tak sa mi vyhodi. najhorsie je to v lete ked idem k moru. staci ti brat B-komplex a bude to ok, max do 2 dni zmizne. to ti odporuci aj tvoj zensky 😉

franziska
5. okt 2010

ahojte, no ja som s tym mala po porode tiez problem, potom to preslo ale skor mi ostalo take nieco ze ked si kychnem tak si niekedy cvrknem 😅 budem to musiet potom po druhom nejako poriesit snad to pojde.

na herpes je dobry aj herpik maju to v lekarni je to na prirodnej baze alebo si mozes doma vyluhovat cesnak v liehu a tym si to potierat mne to vzdy naozaj pomoze. Ziadny zovirax a pod si teraz nedavaj.

ziza55
5. okt 2010

dikes kocky za cenne rady
@ika33 uuups...idem si ho rychlo zmyt ..dala som si oparstop 😒 ...dakujem

dakra
5. okt 2010

@ziza55 daj si na to normálne zubnú pastu a nechaj zaschnúť, to by malo stačiť

ika33
5. okt 2010

@ziza55 ešte ma napadlo, že ak máš doma,tak môžeš aj čajovníkový olejček, ale iba ak to nemáš moc do pusy, aby si to nespapala. 😀 Inak aj pasta pomôže. Alebo ten herpík alebo fakt tie nápaste to môžeš určite to mám odskúšané a aj potvrdené, že sa to môže.

tanija133
5. okt 2010

@ziza55 Ahoj , ja som z toho na nervy, ja mam herpes od minuleho tyzdna a prave genitalny, pocas tehotenstva som ho mala tam asi 3 krat. Doktor stale hovoril ze to nevadi......no a nic si na to nedavam, ale fest ma to stve....Dnes idem prvy krat k porodnikovi, tak uvidim co mi na to povie..... ☹

tanija133
5. okt 2010

@nivejka Mne by sa zasa pacilo aj 20.10.2010 a cas trebars 20: 10.....tiez pekne.,.... 😉

tanija133
5. okt 2010

@dasa2804 Ja ho mam na genitaliach prave, mala som ho aj 3 krat pocas tehotenstva, doktor hovoril, ze je to ok? Myslis ze je to nebezpecne? Ved teoreticky do porodu sa mi stihne zahojit.....

mircova
5. okt 2010

@udada takže maličká už má prvý make-up za sebou 😀 😀 😀 😀

mircova
5. okt 2010

@mysenac som zvedavá čo nové, ja idem do poradne zajtra 😉

stanka02
5. okt 2010

Ahojte, ja som sa trochu odmlcalka, no nejako stale mam nieco. Zachitili ste ten strajk mamiciek ohladne znizenia rodicovskeho? Aky mate nazor? Podla mna by bolo dobre to skusit. Ak ste za mozete hlasovat elektronicky na: http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=499573
Za pokus sa nic neda a je to len klik. 😀 😀 😀 😀

stanka02
5. okt 2010

..........ako pozeram, tak sa pekne drzite terminov a babetka sa Vam neponahlaju na svet ako to moje 😀 😀 😀

koxinka
5. okt 2010

Tak ahojte babule ja poctivo hlasim ze uz to mame uspesne za sebou.
Malinka sa narodila 21.9. namiesto 12.10 na konci 37 tt.
Aj ked sa ma snazili udrziavat este tehotnu ale nedalo sa asi mala chcela ist na svet.
Rodila som sekciou lebo sa mala nakoniec este raz otocila dole zadockom takze preto a to este dobre ze ma pred porodom poslali na ultraz. Vazila 2470g a mala 49cm. Takze taka mala babika.
Bolesti som mala take akurat aby som si uvedomila ze dobre ze nejdem rodit.Musela som vydrzat lebo to na mna prislo necakane a cakali sme na doktora.
Bola som na 6 palcov otvorena a tak ma zobrali na sal.
Mala som spinal a bolo to super nohy mi hned odtrpli a ziadna bolest.
Ale uz sme doma a celkom dobre sme sa aklimatizovali a furt len spinkame a papame aj v noci pekne spime.
Tak zatial papa

tanija133
5. okt 2010

@stanka02 Tak uz som zahlasovala, aspon nieco... 🙂

nivejka
5. okt 2010

@tanija133 ...to je tiež pekný dátum,ale ja by som už prenášala a to veru nechcem 😒

tanija133
5. okt 2010

@koxinka Blahozelam k bambulke malinkej, vola sa Karolinka? A pridaj nam aj foto, nech sa aj my potesime.... 🙂

koxinka
5. okt 2010

@tanija133 ano Karolina a urcite pridam aj fotky len ju musime nafotit viac 🙂

nivejka
5. okt 2010

@koxinka .....no vitaj moja 🙂 🙂 🙂 ....už sme ťa tu očakávali,že sa nám pochváliš 😉 😉
tak už to máš za sebou a ja ti úprimne strašne moooooooc gratulujem ku Karolínke.....viem,aká je to malinká bábika---mne sa tak prvá dcéra narodila a mala 2450g a 46cm 😉
držte sa a veľa papajte 🙂

koxinka
5. okt 2010

@nivejka Dakujem ti moja velmi pekne.
A ty kedy?
Este vladzes?

nivejka
5. okt 2010

@koxinka ....ani nehovor..ja som už na nervy---malinká mi tam asi zakorenila 😀 ...a ja ledva chodím a funím..dokonca som budila už aj manžela z mojím fuňavým spánkom--no ako slon 😀

horalka777
5. okt 2010

@koxinka krasne, gratulujem, aj ked sa nepozname 😵

horalka777
5. okt 2010

ja stale vcelku, iba na prst vraj...