Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka 😀 😀 ,,no inak obcas to tak bolo aj unas zozaciatku...si mi pripomenula 😀 ..chlapi nechapu ze chceme byt krasne na fotkach a musime sa upravit...a chceme sa pacit aj ostatnym..ved vieme ze pre nich sme najkrasie aj nenamalovane a strapate...xixi
@ika33 ahaaa..no super...tak kuknem dakujem 🙂 ...som ani nevedela ze sa to da skryt..hm
@ziza55 .....chodím každý štvrtok ako hovoríš a to sa môžem vyšetriť teda aj sama--normálne pásová výroba!!!!!!!!!!
a nikto mi tam nemôže--ani vlastne nenaznačí,že by ma už poslali...aj ma napadlo,že by som išla k svojmu gynekologovi,že nech mi nejako pomôže aspoň s vodičkou 😅 😅 😅
@nivejka ...no veru....tak dvaja pubiši doma...no čo k tomu dodať..a medzi sebou sa ,,žeru,,ako psy niekedy... 😀 😀 😀 telefony to je kapitola sama o sebe..doverne poznam..xi
@nivejka vies co to je sila...su to hajzlici...ja som povodne tiez bola rozhodnuta ze kaslem na doktora a budem chodit tie stvrtky...ale nakoniec som si vybavila...aspon co to povie a som presne objednana a vysetruje ma furt len ona...ale je t svinstvo..cele toto nase zdravotnictvo 😨..fuj
@ika33
@ziza55
ja si sem pre istotu nič také nedávam do albumu,čo som mala predtým foto,tak som vymazala....baby,čo sem predtým chodili mali s tým problém--nejaký úchyl im pozeral foto a forum a potom mal priblblé reči,tak si spravili radšej súkr.skupinu....ja som sem prestala na nejakú dobu chodiť...takže tak...
@ziza55 ...dakujem 🙂 ....inak ako je tam na 3D,tak sa mi podobá na manžela 😀 😀
ja som aj chcela chlapca,ale potom ked povedali,že to bude dievčatko,tak som si povedala,že lepšie,lebo už skúsenosť mám ...a ked si predstavím,že jej zase copíky budem robiť-som nadšená 🙂
a moja dcéra sa veľmi teší,lebo nemusí nikomu darovať svoje bábiky a takto všetky jej hračky zdedí sestrička 😉 😉

@ika33 ...ved čítam ,že ťa to každú chvíľu pri poslíčkoch ťahá do strany....mňa kríže bolia to áno a hned mám brucho ako kameň,ale ťahanie ja nemám 😉 .....ked idem cikať,tak cítim ako také brnenie a tlaky,že až ma napádajú blbé myšlienky,že mi malá vypadne do wc misy 😒