icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka Ja tiez dufam, ze to bude s mm ok, ale ako pises, treba mysliet aj na zadne vratka. Ja tym, ze som tak blizko nemocnice fakt 7 min aftom spominam taxik 😀 . Ale mozno mas pravdu, vzdy sa moze zvrtnut hocico, takze ak to bude zle, tak tiez volam 112 😉

ika33
11. okt 2010

no sanitka príde stále buď RZP alebo taká prenosová ale určite príde, hľavne keď povieš, že si sama a nemá ťa kto zobrať a pôrod sa už začal. To určite prídu, veď to sú v podstate dva životy. Je len otázne ako rýchlo sa k tebe budú vedieť dostať . Teda vy v BA to máte asi lepšie ale u nás odkedy zrušili nemocnicu, tak je to tu hrúza. Je tu jedna RZP a tá keď je náhodu pri niekom, tak musia poslať buď z Nových Zámkov (3/4 hod.), Nitry (1/2 hod.) alebo Galanty (10 - 15min.) čo by bolo najlepšie, lebo to je najbližšie.

malemimi
11. okt 2010

@horalka777 haha no ja si chcem kúpiť také že aj do sprchy a aj ponožku do toho vieš takú klasicku nechcem dvoje papuče 😉

malemimi
11. okt 2010

@jana_toky neviem prečo ale si ma potešila že si sa rozhodla pre sanitku 😉 hihi

malemimi
11. okt 2010

@ika33 fúúha tak to je krutee...
a ty si odkial nemáš to v profile

ika33
11. okt 2010

@malemimi - Šaľa 🙂, mala som to tam ale nejako to tam zase neni 🙂 Inak ja sa tiež cítim dnes nejako na ...

jana_toky
11. okt 2010

@malemimi 😀 😀 😀

Inak, ja sice beriem dvojo papuci, ale tie do sprchy vyslovene klasicke zabky... . Je to stara nemocnica nezabudaj. A tie sprchove budes mat mokre, je lepsie mat dvoje...

Prave pocujem vonku hukat sanitku, ktora z vas ju uz volala? 🙂

ika33
11. okt 2010

@horalka777 a aké máš pocity alebo ako sa cítiš. Možno to bude aj môj problém. tiež uvažujem , že sa oblečiem a idem navštíviť môjho Dr. či sa to náhodou už nerozbieha.

ika33
11. okt 2010

@malemimi aj ja mám nachystané dvojo papúč, tiež žabky a potom klasika. Je to lepšie v sprche sa sprchuje kde kto a ešte sa to tam aj šmýka a keď budeš mať žabky predsa je menšia pravedpodobnosť nákazy alebo šmyknutia. A ešte aj to, že po sprche budú mokré a ty potom môžeš skôr prechladnúť od spodu a budeš mať zbytočne problémy.

horalka777
11. okt 2010

@ika33 no, ako kramy v plnom prude, len nic netecie.. ale rano mi aj zatka asi odisla, nebola tam sice krv, ale myslim, ze to bolo ono. Takze par romantickych chvil s mm a niekolkokrat vylezene schodiste asi nakoniec zabralo :D
strach nemam, ja sa tesim, ze uz je to blizko 🙂

jana_toky
11. okt 2010

@ika33 Ak mas taky pocit, ze radcej ist do nemocnice, tak daj nan a nevahaj 😉

nivejka
11. okt 2010

jááj jááj baby---toto čakanie je veru nekonečné!!!
inak máte nejaké fľaky po tvári?---ja už dlhšie registrujem,že mám hnedé škvrny ako pehy po tvári---dokonca sa ma aj včera pýtala dcéra , že : mami ty máš pehy???

malemimi
11. okt 2010

@ika33 jeee ja som tam chodila na strednú haha na tu polnohospodársku ku koňom... 😀

malemimi
11. okt 2010

@jana_toky haha aj ja tu počujem sanitku haha

nivejka
11. okt 2010

@horalka777 ...a ako to u teba vyzeralo,ked to nebolo s prímesou krvi?----myslím tú zátku 😉

malemimi
11. okt 2010

@ika33 hmm máš pravdu ☹ ach jáááj

jana_toky
11. okt 2010

@nivejka Taketo cakanie nam sposobili lekari, ktori nam uz dlho tvrdia, ze to bude skor ako predbezny termin porodu ☹ .
Tie flaky su v tehu bezne, aj ja ich mam 😒 . Som citala, ze po tehu vacsinou zmiznu, ale stava sa, ze ti aj zostanu..., je to individualne 😉

malemimi
11. okt 2010

@nivejka haha čo to ...hihi pekatá nivejka 😀 😝

malemimi
11. okt 2010

@jana_toky presne zbime ich 😀 😀

nivejka
11. okt 2010

ja mám tiež zbalené dvojo papuče 😉 ...jedny šlapky a druhé normálne....

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...aj ja sa pridám!!!----poriadne dostanú... 😝

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...no normálne som pehatá---také je to čudné ha,ha,ha

ziza55
11. okt 2010

@malemimi @jana_toky ak nebude nikto doma tak pojdem taxikom...pokial to nebudu take bolesti ze nebudem vladat...ved u prvorodicky to nie je za polhodku ze porodi...a cesta autom mi trva 10min.maximalne do nemocnice..nepoviem keby to bola hodina

malemimi
11. okt 2010

@nivejka haha nechcela by som...a teraz kuknem ja do zrkadla a budem mat aj ja ne? ma sšlahne...ja moc nemusím pehatých ľudí či je to chlap alebo baba...teda ak majú zrzavé vlasy ..aaaaaaaaaaaaa dúfam že malá nebude zrzavá ako nemá po kom ale človek nikdy nevie 😀 ako nesprávam sa k ním zle len proste tá farba a tak mi nejde .. 😀 😀 om divná že?! 😝

ziza55
11. okt 2010

@ika33 ja mam tiez dvojo...zevraj su tam plesne a tie kupelky nie su bohvieco...takze bez zabiek naboso by som tam ani nevkrocila

bonninka
11. okt 2010

@ika33 no, je to dost bída, pokud nebydlí někdo ve městě s nemocnicí či porodnicí, tak je to blbý. Moje svokra právě pracuje v Brezně a říkala, že mají i takový vesnice, co jsou 30-40 km daleko a po okresních cestách, co jsou řádně rozbité, takže jim to může trvat než tam dojedou i přes půl hodiny a déle. Takže je to s těma záchrankama tady pěkně blbě vymyšlené ☹

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 Zuzka nemôžeš vedieť mám kamošku čo má teraz mes malého a bola prvorodicka a o pol piatej ráno jej začali bolesti išli hnde do pôrodnice a už o po siedmej nám poslali fotky takže neber to takto.... 😉

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...musí to byť ale pekná hrdzavá farba a tá sa mi páči,ale ked je to taká tá fujj fujj,tak to nemusím ani ja.....
pehy sa mi páčia,ale v menšom množstve 😉 ....môj manžel má trošičku po tvári--ako nieje to vidieť,ale ja ich vidím a mne sa na ňom strašne páčia 😀 ...aj mu hovorím,že malá budem mať určite pehuľky 🙂 🙂 🙂 🙂

ziza55
11. okt 2010

@malemimi ved potom si napiseme ze u koho to ako slo 🙂 ..ale ja to mam zdomu fakt max.10min...ani to nie

nivejka
11. okt 2010

ja si mám robiť seminárky do školy,ale ja sa do toho nemôžem nijako donútiť aj učiť sa mám--ja budem už plakať-----stále čakám,že až sa malá narodí,tak sa pomaličky do toho pustím,lebo teraz sa mi naozaj nedá,lebo som nenormálne nervozna a všetko ma vytáča...vrrrrrrrr