Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no sanitka príde stále buď RZP alebo taká prenosová ale určite príde, hľavne keď povieš, že si sama a nemá ťa kto zobrať a pôrod sa už začal. To určite prídu, veď to sú v podstate dva životy. Je len otázne ako rýchlo sa k tebe budú vedieť dostať . Teda vy v BA to máte asi lepšie ale u nás odkedy zrušili nemocnicu, tak je to tu hrúza. Je tu jedna RZP a tá keď je náhodu pri niekom, tak musia poslať buď z Nových Zámkov (3/4 hod.), Nitry (1/2 hod.) alebo Galanty (10 - 15min.) čo by bolo najlepšie, lebo to je najbližšie.
@horalka777 haha no ja si chcem kúpiť také že aj do sprchy a aj ponožku do toho vieš takú klasicku nechcem dvoje papuče 😉
@horalka777 a aké máš pocity alebo ako sa cítiš. Možno to bude aj môj problém. tiež uvažujem , že sa oblečiem a idem navštíviť môjho Dr. či sa to náhodou už nerozbieha.
@malemimi aj ja mám nachystané dvojo papúč, tiež žabky a potom klasika. Je to lepšie v sprche sa sprchuje kde kto a ešte sa to tam aj šmýka a keď budeš mať žabky predsa je menšia pravedpodobnosť nákazy alebo šmyknutia. A ešte aj to, že po sprche budú mokré a ty potom môžeš skôr prechladnúť od spodu a budeš mať zbytočne problémy.
@ika33 no, ako kramy v plnom prude, len nic netecie.. ale rano mi aj zatka asi odisla, nebola tam sice krv, ale myslim, ze to bolo ono. Takze par romantickych chvil s mm a niekolkokrat vylezene schodiste asi nakoniec zabralo :D
strach nemam, ja sa tesim, ze uz je to blizko 🙂
jááj jááj baby---toto čakanie je veru nekonečné!!!
inak máte nejaké fľaky po tvári?---ja už dlhšie registrujem,že mám hnedé škvrny ako pehy po tvári---dokonca sa ma aj včera pýtala dcéra , že : mami ty máš pehy???
@horalka777 ...a ako to u teba vyzeralo,ked to nebolo s prímesou krvi?----myslím tú zátku 😉
ja mám tiež zbalené dvojo papuče 😉 ...jedny šlapky a druhé normálne....
@nivejka haha nechcela by som...a teraz kuknem ja do zrkadla a budem mat aj ja ne? ma sšlahne...ja moc nemusím pehatých ľudí či je to chlap alebo baba...teda ak majú zrzavé vlasy ..aaaaaaaaaaaaa dúfam že malá nebude zrzavá ako nemá po kom ale človek nikdy nevie 😀 ako nesprávam sa k ním zle len proste tá farba a tak mi nejde .. 😀 😀 om divná že?! 😝
@ika33 no, je to dost bída, pokud nebydlí někdo ve městě s nemocnicí či porodnicí, tak je to blbý. Moje svokra právě pracuje v Brezně a říkala, že mají i takový vesnice, co jsou 30-40 km daleko a po okresních cestách, co jsou řádně rozbité, takže jim to může trvat než tam dojedou i přes půl hodiny a déle. Takže je to s těma záchrankama tady pěkně blbě vymyšlené ☹
@malemimi ...musí to byť ale pekná hrdzavá farba a tá sa mi páči,ale ked je to taká tá fujj fujj,tak to nemusím ani ja.....
pehy sa mi páčia,ale v menšom množstve 😉 ....môj manžel má trošičku po tvári--ako nieje to vidieť,ale ja ich vidím a mne sa na ňom strašne páčia 😀 ...aj mu hovorím,že malá budem mať určite pehuľky 🙂 🙂 🙂 🙂
ja si mám robiť seminárky do školy,ale ja sa do toho nemôžem nijako donútiť aj učiť sa mám--ja budem už plakať-----stále čakám,že až sa malá narodí,tak sa pomaličky do toho pustím,lebo teraz sa mi naozaj nedá,lebo som nenormálne nervozna a všetko ma vytáča...vrrrrrrrr

@bonninka Ja tiez dufam, ze to bude s mm ok, ale ako pises, treba mysliet aj na zadne vratka. Ja tym, ze som tak blizko nemocnice fakt 7 min aftom spominam taxik 😀 . Ale mozno mas pravdu, vzdy sa moze zvrtnut hocico, takze ak to bude zle, tak tiez volam 112 😉