icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
11. okt 2010

@nivejka hihi ..no ja mám sesternicu pehatú a tá je ale aj pekná a neviem si ju inak ani predstaviť...hihi a tiež keď má dakto len pár takých pidi tak v poho...ale úplne červený keď sú aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 oki hihi 😉

inak mne nejak opúchajú prsty na rukách 😀

ziza55
11. okt 2010

@malemimi to je uz znamenieeeeeeeeeeeee ze je to uz veeeelmi blizko..

bonninka
11. okt 2010

@ziza55 aj já to tak mám, taky bych to neriskovala na boso, tak mám takový gumový do sprchy a normální na běžný chození a nechci chodit v jedněch pantoflích, když budou mokré 😝

horalka777
11. okt 2010

@nivejka taky s prepacenim soplovity zlty hlien

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...ja mám obrúčku úplne knap na prste a ledva-ledva s ňou pohnem.....a to predtým miernejší pohyb a padala mi z ruky---jááááj ja som ale riadna buchta 😖

bonninka
11. okt 2010

@malemimi já už je mám opuchlé asi měsíc a dost mě bolí ruka, když ji mám zmáčknout v pěst a pak mě taky pěkně bolí klouby na ruce 😝 pak mám napuchlé ještě nárty na nohách, ale jinak su OK 🙂

horalka777
11. okt 2010

@nivejka to odpuchne, neboooj, ja som to mala aj prvy krat, tiez som sa bala, ze mi kvoli obrucke prst odumrie 😅

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 ale kde toľko znamení som už mala a nič...ja mám už viac než mesiac hnačku takže tak 😀

nivejka
11. okt 2010

@horalka777 ....preto sa pýtam,lebo je viacero verziíí tej zátky 😉
ja som sa týždeň liečila dole na biely výtok a teraz ho mám stále a pritom som lieky využívala,ale biela zátka to určite nebude že?...viem,že býva aj slizovitý číry,ale o bielom som nepočula 😒
keby som tak mohla aspoň drepy robiť---mňa strašne nohy bolia a hlavne klby---fnuuk

bonninka
11. okt 2010

@nivejka tak to já jsem všetky obrúčky už dávno sundala,...a to i ty volnější už bych měla zařezaný v prstech 😝
Je docela sranda, že mi před svatbou všichni říkali, jak mi manžl tu obrúčku na ruce nosit nebude a že do půl roku po svatbě ho bude mít dole a je to dýl než rok a začala jsem s tím bohužel já, ačkoliv ze zdravotních důvodů 😀

malemimi
11. okt 2010

@nivejka no inak aj ja niekedy si ju radšej dám dole pre istotu... 😉

jana_toky
11. okt 2010

@ziza55 No, ved ja tiez som casovo autom do 10 min. od nemocnice... . Ale baby maju pravdu, moze sa stat hocico a ak bolesti budu brutal, tak to radcej poriesim tou sanitkou. Ale mm tvrdi, ze bude po ruke, ze uz sedava s klucami od afta a kazdu hodinu chodi preventivne nastartovat 😀

mircova
11. okt 2010

@slavuska30 tak to bude akrobat 🙂 držím palce, aby to dobre dopadlo

malemimi
11. okt 2010

@nivejka ak máš výtok taký klasicky tak to je Ok to je normálne ja mám tiež výtok... 🙂

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ..ked ju máš viac ako mesiac--tak to nieje v poriadku...no uvidíš,či ti to po pôrode prejde 😉

horalka777
11. okt 2010

@nivejka ja mam biely vytok cele tehu a dost, a vysledky boli dobre, tak to uz vobec neriesim, ale toto bolo ine..
klby, ani nevrav, vstavam z postele rovnako ako moja 72r mama a chodime obe po kuchyni chvilku ako na nejakom ortopedickom oddeleni, kym to rozchodime 😀

malemimi
11. okt 2010

@bonninka prečo by ju nemal nosiť??

ziza55
11. okt 2010

@malemimi to mas ztych nervakov a stresov asi 😉

malemimi
11. okt 2010

@nivejka no mňa nepreháňa len nemám tvrdú ale riedku a pár krát normlánku..
aj na začiatku tehu som mala hnačku tiež asi mesiac a potom to prešlo... 🙂

bonninka
11. okt 2010

@jana_toky Můj manžel už i na fotbale měl jinak mobil u brankáře, že kdyby jen zazvonil, tak ať ukončujou hru,... 😀 jinak Jani, rodíš v Ružinove? Já jen, že máme společný termín, tak se tam třeba potkáme 😵

slavuska30
11. okt 2010

@mircova dakujem...potom dam vediet ako to cele dopadlo..xi

malemimi
11. okt 2010

@horalka777 že je normálne ak má žena výtok niekde o tom je aj písane... ja nosím vložku tenkú

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka Ja som vcera musela dat obrucku dolu (ledva, ledva), riadne mi spuchli prsty 😒 . A este mi aj ruka napuchla a pobolieva ma, ako keby som mala zapal zily, alebo co ☹ , ale len na jednej ruke. Dufam, ze to nie je nic vazne a nic to neskomplikuje. Som rozmyslala, ze pred porodom robia krvne vysledky a ked tam najdu nejaky zapal, ktory sa v KO prejavi, tak dufam, ze nebude problem mi pichnut epidural ☹ .

malemimi
11. okt 2010

@slavuska30 no sme zvedavé 😉 a držíme hlavne palčeky 🙂 🙂

bonninka
11. okt 2010

@malemimi protože je to takovej nature typ, cvičil dost dlouho karate a tam by mohl někomu ublížit na tréninku a tak celkově není zvyklý ani na hodinky a sem tam dělá takovou hrubou práci, při které ho na chvíli sundá, aby ho nezničil. Tak se mu do toho moc nechtělo, ale teď už je závislák, když se nudí, tak si s tím prstenem hraje, ...tak už ho asi fakt jen tak nesundá 😎

slavuska30
11. okt 2010

@malemimi dakujem... 🙂

horalka777
11. okt 2010

@jana_toky aby si nakoniec manzel nevybil baterku na aute z tych pokusnych startov 😀

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka Ano, rodim v Ruzinove, tak sa budem tesit, ak sa tam uvidime 🙂

horalka777
11. okt 2010

ja uz obrucku nezlozim posledny mesiac, aspon mi ju neslohnu a nestratim ju 😎
...idem ja asi este dat zoparkrat hore dole schodiste... 😅