icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
11. okt 2010

@tatianuskaaaaa .....tak ty veru ideš moja drahá 🙂 🙂 ...ja som mala tiež konečne sexík a ani zátka mi neodišla 😒
aj my budeme na teba myslieť a nech máš úplne rýchly a čo najmenej bolestný pôrod 😉 😉

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 no kto vie možno preto, že jem piate cez deviate 😉 😀

malemimi
11. okt 2010

@bonninka ahaaa hihi 😉 inak môj mm tiž aj pri práci s autom alebo tiež včera cvičil si nedal dole obrúčku.... 😀

malemimi
11. okt 2010

@jana_toky
@bonninka ja som teraz došla z vonka som bola s hafošom ...a je krásne a teplo 😉 😉 😉 🙂

malemimi
11. okt 2010

@nivejka my sme chceli tiež sexíkovať a nešlo to ☹ ma to strááášne bolelo...fňuk

nivejka
11. okt 2010

tak ja som si teraz našla na vložke----ako prilepenú naťahovaciu žuvačku,ale je to v želatínovej bielej forme....aj som si to chytila medzi prsty a je to bez zápachu a naťahovalo sa to ako taký dobrý sopeľ---dobrá nádcha....
pripomínalo mi to želatinu........tak to je hlienová zátka?----ja viem,že ich je viac foriem,ale čakala som do ružova 😅 😅

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...ja som si myslela,že mňa to bude bolieť tiež--ved po takej dllhej dobe,ale vôbec ani náznak po bolesti 🙂
už to bolo super,že ved mm stále nechcel,lebo sa bál o malinkú,ale nakoniec to včera skúsil a hovorím,že určite aj kvôli tomu dátumu 😉

malemimi
11. okt 2010

@nivejka no aj ja som mala také a to už pred 3tt 😀

hlava ma bolí a chce sa mi spať...chrbát ma bolí haha 😀 😀 😀 😀

malemimi
11. okt 2010

@nivejka haha inak dnes je celkom pekný dátum 😉

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...čo si mala pred 3 týždňami---myslíš hlienovú zátku?

malemimi
11. okt 2010

@nivejka nooo

nivejka
11. okt 2010

@malemimi .....doteraz ,čo som mala na vložke bol klasický biely výtok,ale toto sa už od toho odlišovalo--kvôli tej želatine...teraz som momentálne bez vložky 😉 ---a uvidíme..

nivejka
11. okt 2010

@malemimi mne sú už všetky dátumy pekné 😀 😀 😀 😀 --len nech idem!!!--teda bojím sa ako šľak,ale chcem to už mať za sebou 😉

malemimi
11. okt 2010

@nivejka haha ja nemôžem bez vložky neni toho nejak veľa ale je to mokré 😝 😀

no mne sa teraz páčia tiež každé čísla 😀 😀 😀 ja ja mám trochu strach ako to bude bolieť ale teším sa viac na malunkú...

nivejka
11. okt 2010

@malemimi .....ja som si ju dala preč--nech sa lepšie k tomu prizriem 😀 .....teraz viem,že pravdepodobne využijem epi....

jani255
11. okt 2010

@nivejka ahoj,nedá mi nereagovať,aj ked už ste tu pekne spolu rozohraté 🙂 tak toto som dnes ráno našla aj ja na intimke,bezfarebné,ale také "želatinové" naťahovacie 😀 😀 ,ja teda sledujem všetko,nič by mi neušlo,no ale termín je v stredu ...a príznaky žiadne.. ☹

malemimi
11. okt 2010

@nivejka ale nepoužiješ epi😉

malemimi
11. okt 2010

@jani255 hihi no to môže prísť tak rýchlo že ani nebudeš vedieť 😉 🙂

jani255
11. okt 2010

@malemimi no vedieť asi už budem 😉 je to druhýkrát 😉 pri prvom tehotenstve som prenášala dlhých 11 dní..tak teraz by som bola rada termínová,leze to na nervy ☹

nivejka
11. okt 2010

@jani255 ....ahoj 😉 ...aj ja mám termín v stredu,ale to na veci nič nemení 🙂 ....niekomu odíde zátka a za pár hodín ide rodiť a zase u niekoho nie a počká si nejaký ten týždeň 😉 .....ani mne veru nič neujde,lebo sa sledujem a nosím vložky a to ti hned padnú oči na nohavičky 😀 ....ja som len rada,že aspoň nejaký príznak mám,že pôjdem rodiť--že konečne! 😅

malemimi
11. okt 2010

@jani255 aha no to som nevedela a myslela som to tak že teraz vám nič nie je a za hodku už môže 😉
fúha no tak ja ešte nie som ani v termíne a už teraz som s toho nervózna kedy porodím 😀

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...mne písala emily a povedala,že by to bez epi nezvládla...ale ved uvidíme 😉

jani255
11. okt 2010

@nivejka oka,tak beriem to aj ja tak optimisticky,že toto je prííznak 🙂 🙂 inak neviem ako ty,ale mne aj brucho tvrdne častejšie ako doteraz ,aj 4 krat do hodiny..

malemimi
11. okt 2010

@nivejka ale uvidíš ...aj pri prvom si mala epi?

nivejka
11. okt 2010

@jani255 ....mne už dlhšiu dobu často tvrdne brucho,ale teraz v posledné dni som dole ako prerezaná,tak strašne ma reže spodok brucha...uvidím za pár hodín,či sa niečo nové udeje 🙂

nivejka
11. okt 2010

@malemimi nemala,ale bola som na infuzke-vyvolávačke--teraz by som to tiež tak brala 😉 ...lenže teraz budem rodiť malého sloníka a preto ju určite využijem 😉 ...ty si si vybavila epi?

hirunka
11. okt 2010

caute baby............chcem sa s vami poradit dnes som objednavala malu na sono noziciek a objednali ma az na koniec novembra a to uz mala bude mat 2 mesiace nie je to uz neskoro? lebo v porodnici mi hovorili ze by to mala absolvovat do mesiaca tak neviem..........ze skor sa neda lebo tam nie je ta doktorka tak neviem ci ju nemam objednat niekde inde

mircova
11. okt 2010

@bonninka to heslo "VESLO" je fakt super 😀 a keď sa mamička, ktorú oslovíš bude čudovať, môžeš jej to vysvetliť a môže sa k nám potom dodatočne pridať 😉

mircova
11. okt 2010

@nivejka neviem ako si toho manželíka presvedčila, ale teraz to už určite príde 😉

bonninka
11. okt 2010

@nivejka no já z tebe nemůžu 😀 že takový sopel na vložce - jakože nádcha. To sis ju někde nachladila, že máš soplíček,...teď ti začne ještě kašlat a budeš mít další příznak porodu 😀 🙂 😀