Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak ja som si teraz našla na vložke----ako prilepenú naťahovaciu žuvačku,ale je to v želatínovej bielej forme....aj som si to chytila medzi prsty a je to bez zápachu a naťahovalo sa to ako taký dobrý sopeľ---dobrá nádcha....
pripomínalo mi to želatinu........tak to je hlienová zátka?----ja viem,že ich je viac foriem,ale čakala som do ružova 😅 😅
@jani255 ....ahoj 😉 ...aj ja mám termín v stredu,ale to na veci nič nemení 🙂 ....niekomu odíde zátka a za pár hodín ide rodiť a zase u niekoho nie a počká si nejaký ten týždeň 😉 .....ani mne veru nič neujde,lebo sa sledujem a nosím vložky a to ti hned padnú oči na nohavičky 😀 ....ja som len rada,že aspoň nejaký príznak mám,že pôjdem rodiť--že konečne! 😅
caute baby............chcem sa s vami poradit dnes som objednavala malu na sono noziciek a objednali ma az na koniec novembra a to uz mala bude mat 2 mesiace nie je to uz neskoro? lebo v porodnici mi hovorili ze by to mala absolvovat do mesiaca tak neviem..........ze skor sa neda lebo tam nie je ta doktorka tak neviem ci ju nemam objednat niekde inde

@tatianuskaaaaa .....tak ty veru ideš moja drahá 🙂 🙂 ...ja som mala tiež konečne sexík a ani zátka mi neodišla 😒
aj my budeme na teba myslieť a nech máš úplne rýchly a čo najmenej bolestný pôrod 😉 😉