icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
11. okt 2010

@nivejka no veď hej 🙂
haha no tak som sa kukla dole aká je veľká tak som hneď skontrolovala stav 😀

@cukruska1920 koho? šušu? 😀

@nivejka hmm no moja sa tiež dnes hýbe dajako...a som unavená

môj mm príde s práce a oznámi mi že ide cvičiť do posilky ...takže fasa ja sa na neho teším a on takto... 😖 🙂

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi no malu...ked si si pozerala zrkadlom ci nevidis hlavicku 😀

udada
11. okt 2010

@nivejka žeby to už na teba prišlo? 😀 😀 no normálne sa budem tešiť s tebou

malemimi
11. okt 2010

@cukruska1920 jáááááááááj haha to za mňa vždy spraví doki 😀 😀 😀

ziza55
11. okt 2010

@malemimi ale no...treba to vidiet troska pozitivne...aspon ze nebeha za babami 🙂 🙂

malemimi
11. okt 2010

@udada hihi Ahoj! ako?

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 veď jasné ...ja len že sa na neho teším celý deň a on si ide preč...a keď niečo od neho chcem doma aby pomohol tak výhovorka je že teraz prišiel s práce a potom sa mu už nechce..ale do posilky to áno. 🙄 🙄

udada
11. okt 2010

@malemimi dobre, malá spinká, čakám kedy sa zobudí, budeme zase papať. Bola som sa s ňou dnes aj prejsť, bolo u nás krásne.
- no to ten môj mi pomáha ako sa dá, ešte aj pred pôrodom mi dosť pomáhal, dokonca sa naučil aj utierať riady, čo doteraz neznášal. 😀

malemimi
11. okt 2010

@udada jee daj nejakú fotečku malunkej 🙂
no ty máš zlatíčko aj ja chcem takého mm
my tu máme kolísku v ktorej aj moja sestra a brat boli a treba tam kúpiť nejaké 4 šroubiky a spojiť to a nie je to schopný spraviť už mesiac...!! ☹ ale do posilky to ide

udada
11. okt 2010

@malemimi akurát pracujem na tých fotkách, hľadám aj nejakú, čo tam hodím seba

malemimi
11. okt 2010

@udada dobre 😉

bonninka
11. okt 2010

@malemimi no, já to mám to samé, můj přijde z práce a rovnou na fotbal, tak se na něho těším a on takto ☹
a s tou pomocí je to podobný, chudáčik maličký prepracovaný 😎 ale jinak pomůže,..když musí,... 😀

malemimi
11. okt 2010

@bonninka no ja na neho musím nakričať aby niečo spravil ale niekedy to s ním nepohne a potom sa líška ... 😀
že to je take na ho.. sa na nich tešíme lebo sme celý deň samé a oni takto ☹ 🙂

bonninka
11. okt 2010

@malemimi tak tak, ještě že mám toho psíka a musím jít venčit, jinak už nevím, co bych tu furt dělala,...

malemimi
11. okt 2010

@bonninka no inak fakt! tiež keby nemami hafana tak sa tu asi zbláznim 😀 aspoň ma to donúti ísť sa prejsť a tak...

udada
11. okt 2010

moja malinká

malemimi
11. okt 2010

@udada jee aká je drobučka !!!! zlatučka je a pekná ikonka 😉

bonninka
11. okt 2010

@udada no ta je slaďoučká,... 🙂

udada
11. okt 2010

@malemimi, @bonninka ďakujem, je to môj zlatúšik, veď ju aj stále bozkávam a "ceconím" sa s ňou, ako ja hovorím, neviem sa jej nabažiť

bonninka
11. okt 2010

@udada já chci taky holčičku, fňuk, to jsou úplně jiný miminka, než ti kluci, takový krásný berušky. No, ne že bych se na toho našeho kluka netěšila, ale prostě to není stejný,...

udada
11. okt 2010

no tak princeznička sa mi už zobudila, idem jej dať papať, potom ju kúpem a zase sa tu ukážem 😎

udada
11. okt 2010

@bonninka to ti verím, ja som najprv chcela chlapca - Miška, ale keď mi na 3d-čku povedala doktorka, že je to dievčatko, bola som omnoho radšej, predsa len baba je baba

malemimi
11. okt 2010

No ja som vyšla s manželíkom zo sprchy a ideme papať...no a trochu som sa aj prebrala nejaká som stále oťapená ...

jana_toky
11. okt 2010

ahojte, vidim, ze ste toho vela popisali, tak som citala a skoro sa pocurala od smiechu pri Veslach a vypadnutych zdrkadielkach 🙂 🙂 🙂 .

Ja som dnes volala lekarovi, zajtra mam poradnu o jednej, tak budem zvedava, co bude nove. 😀

mircova
11. okt 2010

Dnes som aj ja akási oťapená, aj som si po dlhom čase uvarila kávu a nepomohlo 😖
Po obede som išla s mm na prechádzku a po hodinke sme sa vrátili, lebo mi už strašne bolo treba na WC a teraz som si chcela užiť trošku pohody pred telkou a on zaspal na gauči ☹ , asi ho zobudím nech ide do postele, lebo sa nemám kde rozvaľovať 🙂 😀
...zajtra mám poradňu potom dám vedieť ako sme na tom.

mircova
11. okt 2010

@udada ... krásnučká princeznička 😉

jana_toky
11. okt 2010

@udada je prekrasna ta tvoja princeznicka...

malemimi
11. okt 2010

@jana_toky ahoj no som zvedavá aj ja čo ti povie ja idem ráno na 7:35 😉

@mircova ty kedy ideš do poradne?

mircova
11. okt 2010

Už dávno sa nám neozvala, žiadna nová maminka, že už sú doma, tak možno zajtra niekto napíše, sa neviem dočkať 😉

mircova
11. okt 2010

@malemimi...ja idem tiež ráno, tak aby som tam už bola o 7,00 hod., lebo inak mávam poradňu v stredu, ale doktorka tam asi nebude tak mi to prehodila na utorok, tak tam bude kopa žien, čo budú po mne čumieť, čo tam robím, keď pre tehotky je poradňa v stredu 😀
Inak ja som z MT.
Sa mi určite nebude chcieť ráno vstávať ☹ ale dáko sa premôžem.