Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
halooo.... chcem nové info o malemimi.....ziza...kde si?
@tatianuskaaaaa to čo má byť, to prečo ťa poslali domov, ak by niečo určite tam bež, radšej 100x zbytočne, akoby si malo niečo prihodiť. Drž sa dúfam, že to už ten štvrtok bude. 😉
Idem sa naobedovať a potom trochu von vyvetrať 🙂 Dúfam, že tu ešte bude s kým písať kým sa vrátim a nepôjdete všetky rodiť, okrem nivejky a tatianuskaaaaa tie už musia 🙂
No, veru, aj já jdu něco pojíst, abych uklidnila moje hladové mláďátko 🙂
Tak uz aj my to mame za sebou 😎
kockyyyyyy..prave som dosla z poradne..uzv v poriadku maly ma cca 3200gr...a lekarka bola zaskocenaaa...ze som otvorena na 2cm...ze ups...to moze byt dnes zajtra...ale ze mam sa snazit vydrzat do stredy a ze to porodime v stredu...tak som zvedavaaaaaa..vravela ze je zbytocne rodit ked mam 17dni do terminu este..juuuj baby to som necakala
@ziza55 Ahojky ja idem zajtra do poradne ale už minulí týžden mi povedal že som na prst otvorená, ja to mám dost na prd s termínmy lebo ich mám 3. prvý mi dali na 15 podla menzesu druhý mám na 30 lebo vraj podla dieťaťa a treti 15.11 vraj podla testu ale doki mi povedal nakolko som na prst a dievčatká idu skor a mám 35 r. tak to može byt tento týžden, ale ja nemám žiadne príznaky čo tu baby píšu!! tak teraz neviem či som tak odolná alebo mám termín posunutý.
Malá mi mala 2.9 1870g a do mesiaca 7.10 mi narastla na 2890g, tak to som nečakala taký nárast ale ak to pojde takto dalej a ja porodím za 2 týždne tak bude velmi velká , nie??
moj maly mal v pondelok 3800g a to netusim kedy porodim 😀
@cukruska1920 mama!! tak to je už teraz kus chlapa!!! moj prvý mal 3100g ked sa narodil a to som ho prenásala 3 dni, no ale ved uvidím ako bude s malou. a ešte niečo baby,doki povedal že tam vidi kávové zrno je to dievčatko lebo každy mi tiež hovorí že ked bolia zuby tak to bude chlapec, či??
@yvett14 no sak asi budem rodit aj sekciou lebo vraj je na mna moc velky..zajtra mam ist na interne vysetrenia tak uvidim... ked ti povedali ze kavove zrno tak dievcatko
@bonninka ja sa ani moc nestresujem, len som už nejako zabudla ako to všetko prebiehalo, lebo pri synovy som už ležala v nemocnici a mala som bolesti dva dni, ale kedže som stále mala reči o strave a tak tak ma nechala primárka vytrpet si svoje. aj v najvačšich bolestiach ma musela otvárat rukou aj voda mi nevysla spontánne. ale odrodila som za 3 minuty. no ale toto tehu je uplne iné, aj chute aj poloha babiky aj všetko, tak uvidíme ako to bude hihi
@cukruska1920 tak to je super a to že mám pokazené zuby to mi ani tak nevadí, haha hlavne nech je malá zdravá, zo začiatku som sa obávala či nie som stará na bábiku ale potom ma ubezpečili že nie, teraz je to v norme.
@yvett14 kazdy ma tolko na kolko sa citi 😉 ja mam zuby v poriadku klop klop..ani na preventivke v tehu som nebola..dufam ze po porode mi nezacnu postupne vypadavat 😕 😀
A ozaj máme tu aj maminku z okolia Levíc alebo Dudiniec?? lebo ja som z Dudiniec a idem do Levíc rodiť.
@cukruska1920 ja som bola akurát teraz - dnes u zubárky a sfukla ma čo som nedošla lebo vraj sa má ist aj 2x počas tehu, ja som sa bála - hadam ako každy tak som si toho musela vypočut.
@yvett14 to je na kazdom ci pojde alebo nie...nikto ta nemoze donutit
@cukruska1920 no ved uznaj kto by sa pchal k zubárke!! ved uvidím potom ako lebo vraj tá čo kojí pride aj o čast vlasov aj zubov , haha nakoniej aj tak budeme fešné!!!
@yvett14 ale to je take JPP...
@cukruska1920 hovorím uvidime ako bude lebo pri synovy som nekojila aj to mi dopomohli v nemocnici lebo mi dali taku tabletku vraj na mliečko a potom mi prsia navreli urobili sa hrče, musela som nahrievat a stratila som nadobro, tak uz na roomingu mi ho museli dokrmovat druhé mamičky alebo bebou. škoda lebo by mu to určite pomahlo.
Budem končit moja, syn mi došiel zo školy a už hned jest tak idem, ja si vážim že možem byť tu pri vás a deliť sa s vami o skusenosti, pa a pekné popoludnie pa

@bonninka ....keby,keby to bola plodovka,ale už veru si to nemyslím--ale ved uvidíme 😉
už som si tašku prehodila a čudujem sa,že sa mi tam skoro všetko zmestilo--aspoň ten základ na 1.deň v pôrodnici 😅