Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@bonninka ..no tvoja aspon zavolá, moja nie, tak som zavolala ja a ona mi povedala, ze mam uvazovat nad podviazanim vajecnikov, tak som je zlozila 😠
@slavuska30 no, tak to je mazec, to nevím, co bych jí řekla, asi bych to taky musela složit ☹
@bonninka no na to sa nedalo inak..uz som si zvykla.. 😝
@slavuska30 ja by som ju asi niekde poslala 😒 je normálna?
@mircova nie neni, to je len minimum toho , co som si vypocula, tak tam ani nexodim, lebo by sme si skocili do vlasov
@slavuska30 dobre si spravila...
jeeej baby, tak ako vidim, nie som v tom sama, kazdy ma len buzeruje, zavolaju, zdvihnem telefon a ze este nic? uz rodis? no asi tak nie, ked dviham telefon, v porodnici ich uz asi dvihat nebudem a ked nezdviham tak je to este horsie. nech uz je to aj za mnou.... 🙂
Inak baby, ja v poslednej dobe nebyvam vobec hladna, skor sa musim nutit do jedenia, ked vidim kolko je hodin, a ze uz som dlho nejedla. Myslite, ze je to normalne? 😀 Zaludok je asi dost stlaceny, ale ze by az takto... 😒
@jana_toky 😀 😀 ..no ine sa pri nej neda...xi...ani mna nechyta vobec hlad, stacia mi ranajky a viac nemusim, sem tam jabko..
Ja mám dnes doslova pažravý deň, takže ja si fakt ešte asi počkám 🙂 Už nejdem nič jesť, dnes som toho do seba pohádzala jedno cez druhé asi mi bude zle 😝
Idem sa von vyvetrať, potom si Vás prídem ešte skontrolovať ako ste na tom 😉
Baby, mam otazku. Kedy treba oslovit pediatra najneskor? Ja rodim kazdu chvilu, este som to neriesila. Viete poradit niekoho v ruzinove?
Ahojte, ahojte dakujem za gratulacie a takisto gratulujem novym maminkam. V nemocke bola sice wifina ale strasne mizerny signal kym som napisala spravu tak to spadlo 😠 tak som rezignovala. Dnes nas uz pustili takze uz pisem 🙂
Nieco k mojmu porodu. Prijali ma v pondelok o 11.00 s tym ze som bola otvorena na 2cm a krcok 1,5cm ale bez kontrakcii tak doktor previedol nejaky ten hmat a cakali sme co bude dalej. asi o 16.00 hod som bola otvorena na 3 cm a krcok 0,5cm a kontrakcie stale nie a nie prist. Tak som dostala prostagladinovy cipok na vyvolanie kontrakcii. Poviem Vam ze kontrakcie prisli najprv sa to dalo ale ja som dostala zimnicu, zvysila sa mi teplota tym padom mi nemohli podat epiduralku, bola som uplne malatna krutila sa mi hlava bolo mi zle no proste uplne som zoslabla az tak, ze ked sa pred 19.00 rozhodli ze uz rodime tak ja som vobec nevladala ani zdvihnut zadok na porodnom stole. Ale na koniec vsetko dopadlo dobre.
ahojte 🙂 konečne som sa sem dostala.....takže máme krásnu dcérku Natálku, narodila sa 10.10.2010 🙂 ,mala 3410g a 50 cm......riadne potrápila maminu,ale stálo to všetko za to....pottom prihodím fotku 😉
ahojte maminky, ktore ste nam dnes napisali o prirastkoch. Gratulujeme a drzime palceky, nech deticky posluchaju a hlavne, aby ste boli vsetci zdravi 🙂
@dasa2804 Ahoj, ja som volala pediatricke, ci berie dalsie pacientky. Povedala mi len, ze prijme dalsie deticky a staci ked jej po prepusteni z porodnice manzel prinesie prepustaciu spravu. Nasledne dohodneme prvy termin. 😉
Neviem, kde v Ruzinove byvas, ale napriklad: http://www.mojalekarka.sk/
Tak kto sa chysta rodit cez vikendik??? 😀 😀 😀
Ja by som sla, bonninka, ziza55, slavuska30, nepridate sa? 😀 😀 😀

@ziza55 no, neboj, nejsi v tom sama, moje svokra volala zrovna asi před hodinou, že čo máme nové 😠
už mě to fakt prudí,...