icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

udada
18. okt 2010

@nivejka no ahoj, tak to už máš konečne za sebou, vidíš dočkala si sa, veeeľmi sa teším s tebou, malinká je krásnučka, tak ti srdečne gratulujem 😵 😵 😵

vejinka
18. okt 2010

@hirunka ja kojim asi 4 tar v noci ale na jedno zobudenie dokajam kym zaspi aj 5 krat... 😔 lebo mezitym sa pokaka grcne grgne a taaak

11dara
18. okt 2010

@hirunka -ahoj ja si myslím že je škoda budiť drobca v noci, ked ju máš tak super načasovanú že si každé tri hodiny pýta.Ja mám hladoša ktorý má obrovský problém vydržať hodinu a pol bez jedla 😀 ,a v noci je aspoň 5x hore a papá.A to mám mlieka dosť,malí si riadne vytiahne a zakaždým mu dávam z jedného prsníka.Som riadne vyčerpaná tým nekonečným kojením a nočným vstávaním,ale viem že ked podrastie bude to iné.Tak ako pri prvom 😉 .Preto mi príde že ťa doktor zbytočne stresuje,každé bábätko priberá a papá ináč.Uvidíš na dalšej poradni či priberá viac alebo je to stále málo.
NIVEJKA-krásnučký ste,nech ste zdravý.Potom napíš niečo o pôrode atd.

vejinka
18. okt 2010

@nivejka mala je kraaasna 😉

smejko1
18. okt 2010

ahojte, ja sa tiez citim ako dojka, mala si pyta skoro stale, a len na prsku sa ukludnuje, plus si nevie grgnut....... 😉

janinka..
18. okt 2010

Tak nesiem stastnu novinu, ze @tanija133 uz ma maleho Miska pri sebe. Narodil sa dnes 11:55 😵 a obaja su zdravi a v poriadku. Viac Vam uz napise ona. 😎 😎

leeenka
18. okt 2010

Ahojte kocky,,tak ja sa hlasim ako stastna mamicka Patrika,narodil sa v pondelok 11.10.2010 o 10.45 sekciou. Vazi 3700g a meria 52cm. Citim sa ako dojka,odsavame mliecko lebo ho je veeeeeeelmi vela. 😀

udada
18. okt 2010

@leeenka gratulujem k Patrikovi 😵 , tak to máš super, že máš nadbytok mliečka 😵

malemimi
18. okt 2010

@jana_toky hihi no a kedy sa chystáš rodiť ty?

yvett14
18. okt 2010

@nivejka ahojky nivejka, také ste krásne , blahoželám a veľa zdravíčka prajem

yvett14
18. okt 2010

dievčatá čo myslíte , ked som pribrala len 1 kg počas tehu vidíte v tom problém? ked som zostalatehu tak som mala 92 kg a teraz mám 93 a pred rozpadom, čo myslíte?? diky

horalka777
18. okt 2010

ahojte vsetky, nemam ziaden prehlad, kolke este nerodili... 😅

ja som sa rozpadla nakoniec toho 11.teho vecer o 21:20 😵 😵 😵
@leeenka vidim ze minimalne aj ty si rodila v ten isty den 🙂

Takze mame Lydiu, 3850, 52cm 😎

horalka777
18. okt 2010

@ika33 jeeeeej, my sme rodili skoro uplne naraz 😀 😵 😵 😵 😵

nusika11
18. okt 2010

@nivejka gratulujem,je krásna aj meno je nádherné!Aj ja som mala pre dievcatko toto meno vybraté minimálne 5 rokov....ale nakoniec to bude chlapcek. 🙂

ziza55
19. okt 2010

@nivejka jeeeeeej gratulujem k princeznicke.....myslela som uz podla toho 3d ze to bude krasavica 😉

ziza55
19. okt 2010

ozaj kocendy co teraz to uz maju za sebou....co ste obliekli babatku pri odchode z porodnice?resp.mal niekto tu zavinovaciu deku od emitexu do vajicka?lebo ja plnujem obliect len bodycko taku tenku supravicku...polodupky a kabatik ..na to svetrik a sup do tej deky...ci treba aj nejaky overal:co myslite?

janica81
19. okt 2010

@hirunka ahoj....kolko Ti pribrala zatial babika? ja som zo septembroviek.... a my tiez nepriberame zavratne....

slavuska30
19. okt 2010

@ziza55 ja som si nachystala tiež tenku supravu, na to jednu teplejsiu a overal a vo vajci mam fusak, tak neviem... 😉 hadam dost..

hirunka
19. okt 2010

@janica81 no podla toho kolko vazila v nemocnici tak len 10 g ale mne sa zda ze ked sme prisli domov tak schudla a potom dobre nabrala lebo je omnoho vacsia ako bola takze to nechapem

janica81
19. okt 2010

@hirunka no presne to mame aj my.... mne sa zda ze sme ocividne narastli a vaha asi 200gr za mesiac len sla hore

bonninka
19. okt 2010

@janinka.. jaj, tak to je super, moc gratuluju 😉

bonninka
19. okt 2010

@ziza55 já to mám taky tak, jenom mu obleču dupačky a overal a pak mám ve vajíčku fusak 😀

hirunka
19. okt 2010

....caute baby no mame pokrok za kojenie mi pribrala mala 80 g 😀 dufam ze uz to bude len a len dobre 🙂

majka1981
19. okt 2010

Ahojte, som 2v1 😔 uz to chcem mat za sebou. V noci som spala dobre, nemala absolutne ziadne priznaky.

@hirunka tak ked kojis aj 40 min a mala pritom väcsinou pije a nebuva, tak hadam pije aj zadne tukove mliecko. Drzim Ti palce, aby priberala 😵

majka1981
19. okt 2010

@leeenka gratulujem Ti k synovi 😵

@yvett14 kedze si mala nadvahu pred otehu, tak si myslim, ze +1 kg je v pohode a ked porodis tak budes chudsia. Je to urcite v poriadku, bud rada, ze si nepribrala vela aby si nemusela tolko chudnut.

@horalka777 jeeej princeznicka je tu. Gratulujem!

@ziza55 ja mam foto v albume, v com prideme domov. Na to este obleciem teply overal a pripadne mam este aj decku zabalenu, tak ak bude chladnejsie, zakryjem aj tou.

@hirunka jeeej 80 g, to tam bude urcite daka blbost s tym vazenim pred 2 tyzdnami.

bonninka
19. okt 2010

@hirunka super, tak se blýská na lepší časy 😎

bonninka
19. okt 2010

Tak já se hlásím po ránu také opět 2 v 1,... Od včerejška se mi zdá, že malého cítím už víc v pánvi, tak možná aspoň takový malý pokrok. Spánek opět nic moc, připadám si nějaká taková jako naspeedovaná, usnula jsem až někdy po třetí hodině v noci a s několika přestávkama na wecko jsem to s bídou doklepala do osmi ráno. A pořád se mi zdálo, že rodím, ale bohužel jen zdálo,... ☹

slavuska30
19. okt 2010

😖 😖 ahojte baby, ja som tiež ešte v celku...dneska mám poradnu, tak som zvedava, čo povedia, zase pojdem domov s dlhým nosom...

bonninka
19. okt 2010

@slavuska30 tak přeju, aby ti to v poradně dobře dopadlo, třeba se zadaří a půjdeš rodit 😵

slavuska30
19. okt 2010

@bonninka 🙂 dakujem, ale myslim, ze zase z toho nic nebude, ja len take falosne bolesti sem tam a aj tie ustanu..no ani za ten svet sa mu nexce von 😝