icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
20. okt 2010

@majka1981 ..no neda sa mi poslednu dobu spať asi aj z tej nervozity...stale nic...ani moj nema miesta, sa čudujem ako sa tam može este vrtiet.. 😀 😀 😀 😀 ,včera sme sa už smiali s dr, že len chobot mi prilepiť na brucho a čisto ako mamut vyzerám 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majka1981
20. okt 2010

@hirunka juuuj kdeze je mliecko? malinka a aj Ty si vytrpis ☹ ☹ dufam, ze Ti lekar zavola coskoro

@slavuska30 😀 😀 😀 ze mamut 😀 😀 😀 humor este mas, tak je dobre 😀 😀 . Ja zatial nervozna niesom, co u Teba aj chapem, kedze si po termine, ale uz by som aj ja ten porod chcela. Ale nemam aaaabsolutne ziadne priznaky, okrem obcas tvrdnutie, nic moc a obcas pichanie na krcok, tiez uz ani nic moc 😒 😒 . A Vy ste neskusili sexik? Alebo stimulaciu bradaviek? Tieto veci planujeme spravit, ak naozaj budem po termine. Aj ked pevne dufam, ze spln mesiaca na nas zaucinkuje 😵 😵

slavuska30
20. okt 2010

@majka1981 my sme skusili už vsetko, ja xodim aj na 9posch.a spat pešo a nič, aj okna som umyla...xi...a nic, ani sex nezabera... 😀 😀 😀

ziza55
20. okt 2010

@slavuska30 malickemu sa tam asi paci v brusko este..ale sila ako je to u kazdeho individualne...ten termin sa neda presne vyrata..preto pisu plusminus 14dni...ale tie nervaky potom ..coo?lebo vlastne uz cakas od 38tyzdna ze kedy...a kde plaanujes rodit?

slavuska30
20. okt 2010

@ziza55 ..no veru..jesť má čo...teplo mu je.. 😀 😀 😀 😀 😀 ja budem v ružinove a ty?

majka1981
20. okt 2010

@slavuska30 ja idem dnes posledne okno umyt 😅 ale pochybujem, ze zaberie. Petkovi sa paci v Tebe, ma dobry all inclusive hotel 😀

slavuska30
20. okt 2010

@majka1981 😀 😀 😀 😀 to je milé...mega hotel...žeby som umyla aj ja ešte raz??ale ja sa už ledva vlečiem, sa mi rozchadzaju nohy... 😝

bonninka
20. okt 2010

Ahojky, tak já se opět hlásím po ránu jako 2 v 1 ☹ Se spaním je to bída, i když dnes o něco lepší, ale stejně už se podle mě do porodu nevyspím. Jak píše slavuska, už jsou to nervy a celou noc se sleduju, kde mě co píchá a bolí, že by se mohl blížit porod. Dnes mě bolely v noci kříže, tak jako při horečce, tak jsem si tam dala psíka, aby mě je zahříval,... 😝
Po ránu jsem se vylekala, že necítím pohyby, tak jsem vypila něco studeného, což normálně zabírá a dnes se mi povedlo malého vzbudit až napodruhé a trvalo mi to skoro 10 minut, tak jsem z toho už taková vystrašená,....

slavuska30
20. okt 2010

@bonninka ahoj, no tu nervy poslednu dobu riadne, to verim..ani mne sa niekedy nexce zobudit maly, hlavne ked to potrebujem na monitore..musia mi hybat s bruchom potom...xi..som zvedava, kedy to na nas pride...xixixi

majka1981
20. okt 2010

@bonninka ahoj, uz mas nervicky, ked si nepokojna, ze maleho Matejka necitis, tak kludne mozes zabehnut do nemocky nech kuknu, ci je v poriadku. Mne to moj doki povedal, ze tieto posledne dni uz budem menej citit pohyby, ale ak to bude velmi malo, tak radsej skocit do nemocky alebo k nemu.

@slavuska30 ja sa dnes citim mimoriadne dobre na riadenie, co nechapem, lebo som nespala vela, tak umyjem to co ma este napadne. Druhe kolo umyvania okien nemusis... Mne sa nohy zatial nerozchadzaju, ale ja zase citim pri kazdom pohybe dade nohu, ruku, koleno, je to sranda ako mi je v ceste (alebo ja jemu 😀 😀 )

ziza55
20. okt 2010

@slavuska30 ja tiez ruzinov...som zvedava..ako to bude po dnesnej poradni..min tyzden vravela ze ked vydrzim do stredy ideme nato...xi..tak tasku si supol rano drahy do auta zbalenu pre istotu...a dojde pomna ma tam odviezt..hned vam dam baby vediet...ako som dopadla
@bonninka moja vydrz aj ty este..uvidis..po zajtrasej poradni uz pojdes

ziza55
20. okt 2010

inak ja som mala celu noc zimnicu...bohvie co to mohlo znamenat..zeby namna nieco liezlo?hm?

slavuska30
20. okt 2010

@majka1981 🙂 🙂 🙂 uvidím..možno len požehlím....a hlavne si dám dobru kávu, nejak mi došla chuť na nu...mnam..mnam...a budem čakať čo dalej...a hlavne nedvihať mob.. 😠

hirunka
20. okt 2010

@majka1981 ja neviem........a nechapem to lebo vcera ked sme boli u lekara robil mi skusku kojenia a mala tak pekne papala aj nabrala 80 g a potom neviem kam sa stratilo to mlieko

slavuska30
20. okt 2010

@ziza55 ..super ružinov...to sme tam skoro všetky...xi...no som zvedava, potom daj vedieť ako ti dopadla poradna... 🙂

majka1981
20. okt 2010

@hirunka vela krat sposobuje aj stress, ze mas menej mliecka, takze klud klud klud, Ty to zvladnes, si dobra maminka a mliecko budes mat 😵 😵

@ziza55 cakame na Tvoju spravu a sme zvedave 😅 😅

@slavuska30 ja mam dnes chut na bananove frappe, mam doma mlieko a aj banan tak viem co bude na olovrant 😀

bonninka
20. okt 2010

@ziza55 doufám, že ses na dnešek pořádně vyspala, když už to máš možná na spadnutí, pořád na tebe myslím a držím pěstičky 😎

slavuska30
20. okt 2010

@majka1981 hmmm...aj to je dobre...mnam..ja mam dnes dake pažrave chute

bonninka
20. okt 2010

@hirunka tak se hlavně nestresuj, tím to taky může být. Nevím s tím Nutrilonem, jestli je to dobrej nápad, není na to zvyklá, organismu trvá nějakou dobu, než si zvykne na jiný druh jídla. Myslím, že tě dost vystrašili. Zkus si dát nějaké tekutiny a bude to zase dobré. Uvidíš, co ti řekne doktorka,...

bonninka
20. okt 2010

@majka1981 no, já kdybych ho nevzbudila, tak bych snad jela do té nemocnice i MHD, abych tam byla co nejdřív 😵 kdyby teda nebyl manžel doma,...

jana_toky
20. okt 2010

Dobre rano tiez prajem,
aj ked to moje dnes bolo zaujmimave, ako cela noc 😀 .
Vecer mi zacali kontrakcie-teda tvrdlo brusko-predpokladam, ze su to kontrakcie, ako mi viac maminiek opisovalo
a skoncilo to az o druhej nad ranom 😒 (kazdych cca. 15 minut). Potom som konecne na chvilu zaspala a o piatej bola na wc a zistila som, ze mi odtiekla hlienova zatka, uz taka riadna aj s krvou (lebo doteraz to bol len taky hlien postupne). Teraz pri kazdej wc navsteve vidiet trosku krvi este a uz ma aj 2xprehnalo.
Ale aktualne su kontrakcie tak raz za hodinu... . Tak cakam, ze konecne z toho nieco bude... 😀 😀 😀 .
MM uz zo stresu prehana tiez 😎

jana_toky
20. okt 2010

auuu, zasa jedna kontrakcia aj s bolestami podbruska 😅

slavuska30
20. okt 2010

@jana_toky fiha...no ty si sa už rozbehla...to je super...ja ešte nič...xixixi

bonninka
20. okt 2010

@jana_toky jaj, tak to se máš, že aspoň nějaká známka blížícího se porodu 😎
s tím tvrdnutím břicha si nejsem až tak jistá, jestli se to tak dá říct, měla by to krom toho být ještě nějaká dost silná bolest v podbřišku. Tak nevím, protože jinak už bych asi rodila taky - mě tvrdne břicho už hodně často.
Každopádně držím pěsti, aby to dopadlo 😎

majka1981
20. okt 2010

@jana_toky jeeej tak sa to pohlo 😅 😅 😅 velmi sa s tebou tesim

hirunka
20. okt 2010

@bonninka vsak uvidime........mala mi pekne papa tak 10 min aj prehlta ale potom uz neprehlta len dudluje........myslis ze jej staci tych 10min? davam jej este po troska cajik lekar povedal ze mozem ..........len fakt neviem ci jej to staci

jana_toky
20. okt 2010

@bonninka no, ved to tvrdnutie uz vzdy sprevadza aj bolest v podbrusku. Pride to tak nejak naraz... 😒

bonninka
20. okt 2010

@jana_toky tak to už bude asi ono 😀 já chci taky! 😀

jana_toky
20. okt 2010

@hirunka ja by som kaslala na cajik, lebo malicka sa napije z predneho mliecka. Skor by bolo dobre, ak by sa podarilo vytiahnut to zadne... 😒 . A skusala si potom odsavacku na vytiahnutie zadneho mliecka a pripadne jej ho dat aspon z flasticky, ked nechce z prsniku, aby pribrala. Vzdy lepsie ako Nutrilon...

jana_toky
20. okt 2010

@bonninka Neboj, zachvilu to mas taky tak 😉 . Vcera asi pomohlo zatazovanie - mesto, upratovanie, podlahy a tak. A den predtym opat sexik 😀 .
Len keby sa to dnes rozbehlo tak, ako to bolo v noci... 😅